Rüzgar

Rüzgar

Son dakika RÜZGAR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RÜZGAR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RÜZGAR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüzgar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüzgar gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.154 rüzgar haberi bulunmuştur. Tüm rüzgar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak
İzmir’de üniversiteler İZTÜFEST’te buluşacak İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kampüsü’nde 21-24 Mayıs’ta Altun Yapı ana sponsorluğunda gerçekleşecek İZTÜFEST binlerce üniversiteliyi buluşturacak. Kültür sanat, spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerinin gün boyu süreceği 4 günlük festivalde akşamları da açık hava sinemasında film gösterimleri olacak.
17.05.2024 Vitrin
Gram altında rüzgar tersine döndü! Yatırımı olanlar dikkat: Yeni tahminler geldi
Gram altında rüzgar tersine döndü! Yatırımı olanlar dikkat: Yeni tahminler geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın yatırımı olanlara uyarı yapıldı. Altın yatırımcılarının merakla takip ettiği kritik veri geçtiğimiz gün açıklandı. ABD’de enflasyon rakamlarının belli olmasıyla piyasalar hareketlendi. Geçtiğimiz haftalarda sert düşüş gösteren altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Peki gram altın için hedeflenen ilk seviye ne? Uzman isim beklentilerini tek tek açıkladı. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Borsa yatırımcısına dikkat çeken uyarı! Halka arzlarla ilgili flaş detay
Borsa yatırımcısına dikkat çeken uyarı! Halka arzlarla ilgili flaş detay Borsadaki yatırımcı sayısının 8.5 milyonun üzerine taşınmasında etkili olan halka arz furyasında rüzgâr tersine döndü. Son dönemdeki halka arzların beklenen getiriyi sağlamadığı; alışkın olunan tavan serilerinin görülemediği hatta halka arz fiyatının altına sarkmalar olması dikkat çekiyor. Bu kapsamda uzmanların ‘hisse seçerken seçici olun, izahnameyi mutlaka okuyun’ uyarıları yeniden gündeme geldi. Peki son halka arzlardaki düşüşün nedenleri ne? İşte borsa ile ilgili dikkat çeken detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber Adana'nın Karataş ilçesinde serinlemek için denize giren Melih Bozkurt (14), boğuldu.
5.05.2024 Adana
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor!
Doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi artıyor! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.'ye (BOTAŞ) ait Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesislerinin kapasitelerinin 2028'de 12 milyar metreküpe çıkarılacağını açıkladı.
5.05.2024 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Gram altın için tarihi hafta! 'Her şey değişebilir' uyarısı geldi
Gram altın için tarihi hafta! 'Her şey değişebilir' uyarısı geldi Gram altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Finansal analist İslam Memiş, kritik bir haftaya girdiğimizi belirterek çarşamba gününden sonra her şeyin değişebileceği uyarısı yaptı.
1.05.2024 Ekonomi
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarı geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Geri çekilen altın fiyatları yatırımcıya büyük kâr için fırsat sunuyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Altında yatırımcıya çok önemli fırsat! Büyük kâr için tarih verildi
Altında yatırımcıya çok önemli fırsat! Büyük kâr için tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarı geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Geri çekilen altın fiyatları yatırımcıya büyük kâr için fırsat sunuyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerjide yeni dönem! Güneş ve rüzgar ciddi enerji potansiyeli
Yenilenebilir enerjide yeni dönem! Güneş ve rüzgar ciddi enerji potansiyeli Karadeniz Bölgesi’nin güneş ve rüzgar enerjisi üretiminde ciddi potansiyeli olduğunu belirten Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar, sahip olduğu konum itibarı ile son yıllarda yenilenebilir enerji noktasında ciddi atılımlar yapıldığını vurguladı.
26.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı Göçmen kuş ölümlerinin yüzde 87'si insan kaynaklı olduğu belirtilmesi üzerine KuzeyDoğa Derneği Başkanı, Utah ve özel bir Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu'nun katılımıyla 91 ülkede 161 bilim insanı, 2003-2021 yılları arasındaki 45 büyük göçmen kuş türüne yönelik ölümleri inceledi.
24.04.2024 Gündem
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir? Doğal afetler arasında yer alan unsurlardan biriside erozyon olarak bilinir. Bazı bölgelerde sıkça erozyon görmek mümkündür. Tabi bunun nedeni bölgenin yapısı ve doğal etkenlerden kaynaklıdır. Özellikle bitki örtüsünün yetersiz olan yerlerde erozyon yaşanması yüksek ihtimaldir. Zaten burada insana oldukça büyük bir iş düşer. Alınacak tedbirler ile erozyonu önleme şansı her zaman için vardır. 
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Yenilenebilir enerjide rekor üretim
Yenilenebilir enerjide rekor üretim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 12 Nisan'da Türkiye'nin günlük elektrik üretiminin yüzde 78,5'inin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını duyurdu.
16.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerjide rekor üretim
Yenilenebilir enerjide rekor üretim Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 12 Nisan'da Türkiye'nin günlük elektrik üretiminin yüzde 78,5'inin yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlandığını duyurdu.
16.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı! Yenilebilir enerjide rekor üretim
Bakan Bayraktar açıkladı! Yenilebilir enerjide rekor üretim Türkiye'nin günlük elektrik üretiminin yüzde 78,5'inin yenilebilir enerji kaynaklarından sağlandığını ifade eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "2035 yılı hedefimiz yenilenebilir enerjinin üretim içindeki payını yüzde 55'e yükseltmek" dedi.
16.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve Adana'nı doğu kesimleri için yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu.
13.04.2024 Adana
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüzgar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüzgar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.