Riekerink

Riekerink

Son dakika riekerink haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riekerink ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riekerink haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riekerink

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riekerink gelişmeleri de dahil olmak üzere 823 riekerink haberi bulunmuştur. Tüm riekerink haberleri aşağıda listelenmiştir.
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor
Riekerink İskenderunspor'a imza atıyor Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran hatta sarı kırmızılı kulüple Süper Kupa kaldıran Riekerink, İskenderunspor'la masaya oturdu.
11.05.2021 TFF 1.Lig
Sürpriz transfer gelişmesi! Bruma...
Sürpriz transfer gelişmesi! Bruma... Galatasaray'ın eski yıldızı Bruma ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı.
31.03.2020 Galatasaray
Derbi öncesi Galatasaray'a transfer çalımı!
Derbi öncesi Galatasaray'a transfer çalımı! Galatasaray ile kontrat uzatmaya yanaşmayan Mustafa Kapı için Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'a gideceği iddiaları ortalığı karıştırdı.
21.02.2020 Galatasaray
Arber Zeneli'den Fenerbahçe açıklaması!
Arber Zeneli'den Fenerbahçe açıklaması! Fenerbahçe’nin Kosova asıllı İsveçli yıldız Arber Zeneli’yi kadrosuna katmak istediği belirtildi. Konuyla ilgili Hollanda basınına konuşan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, “Herkes benim daha yüksek bir seviyede oynamak istediğimi biliyor. Fenerbahçe çok önemli bir kulüp” dedi.
6.12.2018 Fenerbahçe
Riekerink'ten G.Saray'a destek: Birbirinize tutunun ve bu takımı destekleyin
Riekerink'ten G.Saray'a destek: Birbirinize tutunun ve bu takımı destekleyin Şu anda Hollanda Ligi takımlarından Heerenven'i çalıştıran ve 2015-2017 yılları arasında Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Jan Olde Riekerink'ten Galatasaray'a destek paylaşımı geldi.
3.12.2018 Galatasaray
Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim 2-1'den sonra..."
Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim 2-1'den sonra..." CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında gündemi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
4.11.2018 Galatasaray
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu! Phıllıp Cocu Fenerbahçe'deki performansıyla Süper Lig'de çalışan Hollandalı teknik adamlar arasında son sırada yer aldı.
9.10.2018 Fenerbahçe
Heerenveen 2 yıl için Riekerink'e emanet
Heerenveen 2 yıl için Riekerink'e emanet Galatasaray’ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Hollanda ekibi Heerenveen’le resmen anlaştı, 2 yıllık sözleşme yapıldı.
17.05.2018 Futbol
İşte Riekerink'in yeni adresi!
İşte Riekerink'in yeni adresi! Hollanda Eredivisie ekiplerinden Heerenveen, teknik direktörlük görevine Galatasaray'ın eski hocası Jan Olde Riekerink'i getirmek istiyor.
16.05.2018 Futbol
Derbiler İmparator'dan sorulur
Derbiler İmparator'dan sorulur Sar-Kırmızılılar, Fatih Terim'in göreve gelmesi ile birlikte ezeli rakiplerini de bir bir devirdi.
30.04.2018 Galatasaray
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim
Olcan Adın: Beşiktaş'ta oynamak isterdim Galatasaray'dan olaylı bir şekilde gönderilen ve Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor forması giyen Olcan Adın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.03.2018 Galatasaray
"Galatasaray 17 yıldır ileri gitmedi"
"Galatasaray 17 yıldır ileri gitmedi" Galatasaray'ın eski başkanı Farun Süren, çok özel açıklamalarda bulundu.
4.03.2018 Galatasaray
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder...
Riekerink'ten özel açıklamalar! Özbek, Sneijder... Galatasaray'ın kazandığı son iki kupada imzası bulunan Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Riekerink, Şampiy10'a özel açıklamalarda bulundu.
15.02.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir'
'Beşiktaş, van Persie'yi kiralayabilir' Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı.
9.01.2018 Beşiktaş
G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu bombası!
G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu bombası! Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i arayarak "Göreve hazırım" dediği kaydedildi.
19.12.2017 Futbol
Şenol Güneş 8 hocayı eritti!
Şenol Güneş 8 hocayı eritti! Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ta göreve başladığından bu yana başarıdan başarıya koşarken Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da 8 teknik adam değişti.
19.12.2017 Beşiktaş
Galatasaray'da küfür isyanı!
Galatasaray'da küfür isyanı! Futbolcular, Twitter ve Instagram’dan gelen ağır eleştirilere tepki gösterdi: "Ligin başından beri zirvedeydik ama çok eleştirildik" diyen sarı-kırmızılılar, sosyal medyada tüm takımın linç edildiğini dile getirdi. Yabancı yıldızlar ise özellikle küfürden rahatsız...
6.12.2017 Galatasaray
500 milyon Tudor'a emanet edilemez!
500 milyon Tudor'a emanet edilemez! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da koltuğu sallantıda olan Hırvat hocayı mercek altına aldı.
20.11.2017 Galatasaray
15 yaşında fırtına gibi esiyor!
15 yaşında fırtına gibi esiyor! Galatasaray alt yapısında Mustafa Kapı fırtınası esmeye devam ediyor. Riekerink tarafından 14 yaşında A takım ile idmanlara çıkarılan genç oyuncu bu sezon U17 takımında attığı 4 gol ve yaptığı 6 asist ile dikkatleri üzerine çekiyor.
28.09.2017 Galatasaray
Igor Tudor, Fatih Terim'in rekorunu kırma peşinde
Igor Tudor, Fatih Terim'in rekorunu kırma peşinde Galatasaray'da sezon başında tartışılan teknik direktör Igor Tudor, Galatasaray efsanesi Fatih Terim'i geride bırakabilir.
18.09.2017 Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu'dan bomba açıklamalar! Şampiyon...
Hamza Hamzaoğlu'dan bomba açıklamalar! Şampiyon... Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımda yaşadıklarına dair birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
4.09.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Özbek, "Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek" dedi
16.08.2017 Galatasaray
"Taraftarla barışacağım"
"Taraftarla barışacağım" Östersunds maçında tribünlerle gerilim yaşayan Tudor, buzları eritmenin peşinde...
11.08.2017 Galatasaray
Lucescu'ya gittiler ama akıllar Terim'de
Lucescu'ya gittiler ama akıllar Terim'de Tudor’u göndermekten vazgeçip Lucescu’yu sportif direktör yapmaya karar veren başkan Özbek, boşa çıkan Terim’i düşünmeye başladı. Hatta Özbek, Luce için Romanya’ya gitmeyip yerine Can Topsakal’ı gönderdi
27.07.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Riekerink ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riekerink haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.