Randevu

Randevu

Son dakika randevu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan randevu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını randevu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Randevu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan randevu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.526 randevu haberi bulunmuştur. Tüm randevu haberleri aşağıda listelenmiştir.
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır?
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır? Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi bugün başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. İptal edilen randevular, hizmet bekleyen hastalara tahsis edilecek. Merak edilen sorulara Sağlık Bakanlığı da yanıt verdi. İşte ayrıntılar...
13.05.2024 Gündem
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi (yarın) günü başlıyor. Yeni dönemde, hasta randevu tarihinden bir gün önce ya onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirmek zorunda olacak.
12.05.2024 Gündem
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Ekonomi
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024 Ekonomi
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek?
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gelinmeyen randevular sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla MHRS randevu sisteminin değiştiğini duyurdu. Randevu kapasitesinin yüzde 30'unun gelinmeyen randevular sebebiyle kullanılamadığını hatırlayan Bakan Koca, onaylı randevu dönemine geçildiğini söyledi. Peki, onaylı randevu sistemi nedir? MHRS randevu ne zaman değişecek? Yeni randevu sistemi olan onaylı randevu nasıl olacak?
10.05.2024 Yaşam
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Hastaneye gidecekler dikkat! MHRS randevu sistemi değişiyor
Hastaneye gidecekler dikkat! MHRS randevu sistemi değişiyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda perşembe kapsamlı bir değerlendirme yapacaklarını bildirdi.
7.05.2024 Gündem
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı
Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? Dv.program.state.gov Green Card sonuçları sorgulama ekranı Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs Cumartesi günü erişime açılıyor. Sonuçlar DV programının resmi web sitesi olan dvprogram.state.gov adresinden ilan edilecek. Sonuçları kontrol etmek için teyit numaranızı, soyadınızı, doğum tarihinizi ve doğrulama kodu gerekecek. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda, vize başvurusu için ilerleme devam edecek, ancak sonuçlar olumsuzsa başvuru kabul edilemeyecek. Sonuçları sorgulama işlemi, sadece DV programının resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek. Adaylara ek olarak, sonuçlar herhangi bir konsolosluktan veya ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan bildirilmeyecek. Peki, Green Card sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz Yeni düzenlemeye göre artık cüzdanınızda birçok kart bulundurmanıza gerek yok. Hem ehliyet hem de kimlik kartı taşımanıza gerek yok. Bu düzenlemeden yararlanmak için randevu almanız yeterli oluyor
9.04.2024 Gündem
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu!
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu! Antalya’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 04.04.2024 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Muratpaşa Belediyesi’nde bu özel günde iki ayrı salonda 18 çift dünyaevine girdi.
4.04.2024 Gündem
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Randevu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki randevu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.