Plak

Plak

Son dakika plak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan plak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını plak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plak gelişmeleri de dahil olmak üzere 851 plak haberi bulunmuştur. Tüm plak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de ilk kez Adana'da yapılacak! 5 gün boyunca 'bağlama' konuşulacak
Türkiye'de ilk kez Adana'da yapılacak! 5 gün boyunca 'bağlama' konuşulacak Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Konservatuarı’nın hazırladığı, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan "Adana Gönülleri Gönüllere Bağlama Günleri" 3-7 Mart tarihleri arasında, Adana Büyükşehir Tiyatro Salonu ve ASKİ Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
29.02.2024 Adana
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu  “Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu Rashit oluyor. 90’lar İstanbul punk sahnesinin önemli gruplarından Rashit geçen sene yayınlanan Kalbim Soldan Atıyor isimli Ep’si ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu kez Moğollar’a Saygı albümü için tekrar stüdyoya giren grup Moğollar külliyatından sözleri Oğuzhan Akay’a, bestesi Taner Öngür’e ait olan Ben Anlamaz’ı seçip yorumladı.
15.11.2023 Magazin
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
05 Plaka Neresi? 5 Hangi Şehrin Plakası? 5 Hangi İlin Plaka Kodu?
05 Plaka Neresi? 5 Hangi Şehrin Plakası? 5 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'de kimi zaman şehir içinde kimi zaman ise şehirlerarası seyahatlerde sıklıkla karşılaştığımız plaka kodları 81 ili tek tek temsil etmektedir. Her il adına sırasıyla alfabetik olarak plaka kodu belirlenmiştir. Ülkemizde 01 ile 81 aralığında plaka kodları vardır.
20.08.2023 Yaşam
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti
Sixto Rodriguez hayatını kaybetti 'Searching for Sugar Man' isimli belgeselle dünya çapında ün kazanan müzisyen ve besteci Sixto Rodriguez, yaşamını yitirdi.
10.08.2023 Magazin
Diş İpi Nasıl Kullanılır? Diş İpi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Diş İpi Nasıl Kullanılır? Diş İpi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Diş ipi kullanımı sağlıklı diş görünümü için oldukça önemlidir. Diş fırçası dişlerin tam aralarına giremediği için bakteri oluşumunu engellemez. Diş fırçası genellikle yüzeysel temizlik için tercih edilmektedir. Fakat diş ipi kullanımı dişlerin tamamının bakterilerden arındırılmasını ve yemek artıklarının temizlenmesini sağlar. Diş ipi kullanımına özen gösteren kişiler daha temiz ve beyaz dişlere sahip olmaktadır. Diş çürümelerinin önüne geçmek isteyenler için diş ipi kullanımına ağırlık vermek gerekmektedir.
11.07.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde "40 Yıl, 40 Eser" etkinliği kapsamında Bir Şiir Bir Hayat / Sakarya Türküsü Dijital Sergisi’nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Necip Fazıl Cumhuriyet tarihimizin en sancılı dönemlerine şahitlik etti. Fertlerin yaşadığı bütün ıstırapları bizzat görmüştür. Kültürel hegemonyaya teslim olmak yerine kalemi ve kelamıyla direnmeyi seçti." ifadelerini kullandı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bu milletin evlatlarını aşağılama cesaretini gösteremeyecek. Aman yarabbi ne diyor. 'Kırsal kesimden aldığı oylarla Cumhurbaşkanlığı kazandı.' Partinizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal "Köylü Milletin efendisidir" demedi mi? 14 Mayıs'ta milletimiz başında CHP zihniyetini istemediğini çok net biçimde ortaya koymuştur. 28 Mayıs'ta da yarım kalan işi tamamlayarak CHP ideolojisi sandığa gömmüştür. Bir daha hiçbir güç CHP'yi o sandığın dibinden çıkaramayacaktır. Ne CHP genel başkanının koltuğunu korumak için attığı iftiralar bunu değiştirebilir ne seçim yenilgisini perdelemek için söylediği yalanlar bunu perdeleyebilir." dedi.
11.06.2023 Gündem
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum
Banu Zorlu: Türk erkeklerini romantik bulmuyorum Koronavirüs pandemisi döneminde İtalyan sevgilisinden ayrılan Banu Zorlu, "İtalyanlar daha romantik, Türk erkeği çok romantik değil" demişti. Ünlü şarkıcı, "Türk erkeklerini beğen miyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.
6.06.2023 Magazin
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti 'Kurt Vile and The Violators' adlı müzik grubunun gitaristi Rob Laakso, 44 yaşında kansere yenildi.
7.05.2023 Magazin
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi Astro grubunun üyesi olan K-pop yıldızı Moon Bin, 25 yaşında hayatını kaybetti. Güney Kore polisinin açıklamasına göre, genç sanatçının intihar ettiği anlaşılıyor. Moon Bin'in ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi yapılacak.
20.04.2023 Magazin
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında?
Aile dizisi Cihan kimdir? Cihan'ı oynayan Nejat İşler kaç yaşında? Aile dizisi Cihan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Aile'de Cihan Soykan karakterini canlandıran Nejat İşler hakkında araştırmalar başladı. Peki Aile dizisi Cihan hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Bu belirtiler varsa dikkat edin!  Yıllarca fark edilmeden ilerliyor
Bu belirtiler varsa dikkat edin! Yıllarca fark edilmeden ilerliyor Genellikle sinsice ilerleyen ve her yaşta görülebilen kemik tümörleri kimi zaman hiç belirti vermeden ilerleyebiliyor. En sık diz, kalça ve omuz bölgelerinde görülüyor. Tümör aşırı büyüyerek kemiği zayıflatabiliyor. İşte kemik tümörünün belirtileri ve tedavi süreci ile ilgili merak edilen detaylar...
23.02.2023 Sağlık
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati!
16 Kasım Ahmet Kaya’ya ne oldu, ölüm yıldönümü mü? Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? Kaya’nın ölüm tarihi ve saati! Ahmet Kaya ölümünün 22’nci yılında anılıyor.  28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı. Peki, Ahmet Kaya nerede, hangi yıl ve nasıl öldü? 16 Kasım Ahmet Kaya ne oldu?
16.11.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar!
Ahmet Kaya doğum günü sözleri! Doğum günü kutlanıyor! Ahmet Kaya’nın doğum günü için kutlama sözler ve mesajlar! Ahmet Kaya’nın doğum gününde sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek “Ahmet Kaya doğum günü sözleri” için arama yapıyor. Fransa’da sürgün hayatı yaşayan Ahmet Kaya, 43 yaşındayken 16 Kasım 2000’de geçirdiği kalp krizi sebebiyle aramızdan ayrıldı. 28 Ekim 1957 doğumlu olan Ahmet Kaya, bugün yaşasaydı 65 yaşında olacaktı.
28.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.