Personel Alımı 2021

Personel Alımı 2021

Son dakika personel alımı 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan personel alımı 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını personel alımı 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personel Alımı 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personel alımı 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 personel alımı 2021 haberi bulunmuştur. Tüm personel alımı 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları açıkladı! İşte ÖSYM sonuç ekranı!
Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları açıkladı! İşte ÖSYM sonuç ekranı! Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için ilana çıkmış, tercihler ÖSYM tarafından alınmıştı. Binlerce adayın merakla beklediği Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı sonuçları açıkladı mı? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı detaylar...
27.12.2021 Personel Alımı
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 40 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, büro personeli, mühendis, tekniker, koruma ve güvenlik görevlisi ve temizlik destek personeli alınacak. Peki, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.12.2021 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 407 personel alacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 5 sözleşmeli büro personeli, 302 adet sözleşmeli tekniker ve 100 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 29 Aralık'ta başlıyor. Peki, Tapu Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu Kadastro personel alımı başvuru şartları!
22.12.2021 Personel Alımı
ÖSYM Başkanı Aygün duyurdu! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı ile ilgili önemli gelişme!
ÖSYM Başkanı Aygün duyurdu! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı ile ilgili önemli gelişme! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanı Halis Aygün açıkladı! Aygün, Sağlık Bakanlığının 20.000 sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun yarın yayımlanacağını duyurdu. Peki, Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar...
15.12.2021 Personel Alımı
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak!
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak 5 adet sözleşmeli büro personeli, 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 7 Ocak’ta sona erecek. Peki, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
15.12.2021 Personel Alımı
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 40 bin sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2021 Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hemşire, radyolog, anestezi teknikeri, acil tıp teknisyeni ve sağlık memuru gibi branşlarda alım yapılacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını ve branş dağılımını sorgulamaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, 40 bin sağlık personeli alımı şartları, branş dağılımı belli oldu mu?
13.12.2021 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS'den 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS'den 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Memur alımı yapılak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Bakanlık, merkez teşkilatında münhal bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 125 personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Aile Bakanlığı uzman yardımcısı alımı şartları!
13.12.2021 Personel Alımı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 ilde 170 sözleşmeli personel alacak! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında çalıştırılmak üzere; 7 ilde, 170 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, inşaat mühendisi, harita mühendisi, makine mühendisi, elektrik – elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, jeoloji mühendisi, mimar, şehir plancısı, avukat ve uzman kadrolarında personel alımı yapacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman?
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? 40 bin sağlık personeli alımı için gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. Sağlık personeli alımı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı müjdesinin geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdenin ardından alımlarla ilgili konuştu. Peki, Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi kadrolarda yapılacak? İşte tüm detaylar...
6.12.2021 Personel Alımı
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak!
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak! Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS puanına göre, hemşire, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile teknisyen alımı yapacak. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
2.12.2021 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS'siz 59 sözleşmeli personel alacak!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS'siz 59 sözleşmeli personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 6 ilde KPSS'siz personel alınacak! İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne solist sanatçı, sanatçı ve sahne üstü ve sahne gerisinde görev yapmak üzere sözleşmeli personel alacak.
29.11.2021 Personel Alımı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu 77 sözleşmeli personel alacak!
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi en az lise mezunu 77 sözleşmeli personel alacak! Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 77 sözleşmeli personel alacak. Yayınlanan ilana göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ne 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 8 Aralık’ta sona erecek. Peki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2021 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 6 bin personel alacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak. Bakan duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir televizyon programında 6 bin personel alacaklarının müjdesini verdi. Bakan Yanık, “Bakanlığımıza 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak.” dedi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Bakan Derya Yanık’ın açıklamaları!
26.11.2021 Çalışan Hakları
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü giriş sınavı duyurusu yayınlandı. İlana göre, başvurular, 1 Aralık’ta başlıyor. Peki, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ hava trafik kontrolörü sınav başvurusu şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları!
BDDK en az lise mezunu idari personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), şoför, sekreter ve memur kadrolarına kamu hizmetine ilk defa başlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular 30 Kasım'da başlayıp 8 Aralık'ta sona erecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte BDDK personel alımı 2021 başvuru şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor!
İstanbul Teknik Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alıyor! İstanbul Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Yayınlanan ilana göre, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne, lisans, ön lisans ve lise mezunu olmak üzere büro personeli, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alınacak. Peki, İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları…
23.11.2021 Personel Alımı
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! ODTÜ duyurdu. En az lise mezunu 4B sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne 2020 KPSS (B) grubu puanıyla büro personeli, aşçı, koruma ve güvenlik görevlisi ile temizlik personeli istihdam edilecek. Peki, ODTÜ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ODTÜ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
22.11.2021 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak!
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı 124 sözlemeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, İçişleri Bakanlığı, 35 ilde sınavla avukat, mühendis, arşiv uzmanı, mütercim-tercüman, sosyal çalışmacı, psikolog ve çağrı karşılama personeli alacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
18.11.2021 Personel Alımı
Merkez Bankası 65 araştırmacı ve uzman yardımcısı alacak!
Merkez Bankası 65 araştırmacı ve uzman yardımcısı alacak! Merkez Bankası personel alımı ilanı yayınlandı. Araştırmacı ve uzman yardımcısı kadrolarına KPSS şartsız 65 personel alınacak. Alınacak personel, İstanbul ve Ankara'da istihdam edilecek. Peki, Merkez Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları...
17.11.2021 Personel Alımı
AFAD personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? İşte başvuru ekranı ve AFAD personel alımı şartları 2021!
AFAD personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? İşte başvuru ekranı ve AFAD personel alımı şartları 2021! AFAD personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, AFAD'a bağlı il müdürlüklerinde 1101 sözleşmeli arama kutarma teknisyeni ile beraber diğer açık pozisyonlarda görev yapmak üzere 648 kişilik alım yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor? İşte başvuru ekranı AFAD personel alımı şartları 2021!
16.11.2021 Personel Alımı
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Atatürk Orman Çiftliği işçi, ÖSYM ise, Ölçme ve Yerleştirme Merkezi uzman yardımcısı alacak. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Atatürk Orman Çiftliği işçi alımı ve ÖSYM personel alımı başvuru şartları!
15.11.2021 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak! SGK duyurdu! 6 Aralık'ta başlıyor. KPSS ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) personel alınacak. SGK personel alımı ve sınava giriş ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK müfettiş yardımcısı alımı sınav başvurusu şartları...
15.11.2021 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı'na personel alınacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı 15 uzman yardımcısı ve 10 dernekler denetçi yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular 26 Kasım'da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.11.2021 Personel Alımı
Hacettepe Üniversitesi 45 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Hacettepe Üniversitesi 45 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, üniversite hastanesi ve birimlerine hemşire, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında 45 personel alınacak. Peki, Hacettepe Üniversitesi personel alımı balşvurusu nasıl yapılır? Hacettepe Üniversitesi personel alımı şartları!
12.11.2021 Personel Alımı
sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı! Diyanet personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuru tarihleri
sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı! Diyanet personel alımı 2021 başvurusu nasıl yapılır? Diyanet sınav başvuru tarihleri Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 7 bin 800 personel alımı başvurular bugün başlıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı 4-B sözleşmeli 1.500 Kur'an kursu öğreticisi, 5.600 İmam-hatip ve 700 Müezzin-kayyım alımı olmak üzere toplam 7 bin 800 personel alımı yapacak. İşte sinav.diyanet.gov.tr 2021 başvuru ekranı ve diyanet sınavı detayları…
8.11.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Personel Alımı 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personel alımı 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.