Öykü Uslu

Öykü Uslu

Son dakika öykü uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öykü uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öykü uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öykü Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öykü uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 öykü uslu haberi bulunmuştur. Tüm öykü uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti!
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Magazin
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi Sarkıcı Çağatay Akman’ın şiddet uyguladığı iddiası 23 Temmuz 2021'de yaşanan bir olay ile ortaya atıldı. Genç şarkıcı, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gitti. Burada Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz’ın devreye girmesi ortalığı karıştırdı. Şimdi ise evin önünden uzaklaşmak istemeyen Akman’ın kendilerine saldırdığını iddia eden Öykü Uslu’dan yeni bir hamle geldi. İşte olayın ve yeni gelişmenin detayları...
20.01.2023 Magazin
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı Şarkıcı Çağatay Akman geçen yıl tartışma sırasında eski sevgilisi Öykü Uslu ve arkadaşını darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Ünlü şarkıcı, duruşmanın ardından "On numara geçti" açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Magazin
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi!
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi! Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın 2 kişiye karşı 3 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
7.11.2022 Magazin
Çağatay Akman hakkında flaş karar! 2 ay boyunca...
Çağatay Akman hakkında flaş karar! 2 ay boyunca... Cihangir'deki evinin önünde tartışma yaşadığı şarkıcı Çağatay Akman tarafından darbedildiği iddia edilen eski sevgilisi Öykü Uslu'nun koruma talebi kabul edildi. Mahkeme, Çağatay Akman'ın Uslu'ya, bulunduğu eve ve iş yerine 2 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi.
29.07.2021 Magazin
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar kameralara yansıdı!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar kameralara yansıdı! Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Darp anları güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
26.07.2021 Magazin
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar! Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İşte o anlar...
21.01.2022 Magazin
Çağatay Akman eski sevgilisinin kapısına dayanıp taciz etti!
Çağatay Akman eski sevgilisinin kapısına dayanıp taciz etti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile tanınan Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman, Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları, gazetecilere saldırdı.
24.07.2021 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takımı “Ülker Dankek” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada, ilk 3’e giren takımlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı kazandı.
25.05.2023 Eğitim
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor
Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor The Washington Post gazetesinin 1960 yılında “Türkler uzayı istilaya hazırlanıyor” başlığıyla haber yaptığı Bandırma Füze Kulübü beyazperdeye taşınıyor. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği filmin çekimlerine 25 Ekim’de başlanacak.
17.10.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç hayatını kaybetti
Nedret Güvenç hayatını kaybetti Usta sanatçı Nedret Güvenç, 90 yaşında yaşamını yitirdi
31.07.2021 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda'
'32 dizi ekranda 41 dizi de yolda' Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu listeledi...
24.09.2017 Televizyon
‘Böcek‘ yerleştiren ajan bulundu!
‘Böcek‘ yerleştiren ajan bulundu! MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan’ın KCK soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmasıyla başlayan MİT krizini beyazperdeye taşıyan 'Darbe' de kadro belli oldu...
5.08.2014 Magazin
Kadroda o da var!
Kadroda o da var! ‘Böcek‘ yerleştiren ajan olacak...
5.08.2014 Televizyon
Darbe'ye ajan oldular!
Darbe'ye ajan oldular! İtalyan oyuncu Denise Capezza ve Emrah Akduman ‘Darbe’ filminde Başbakan’ın odasına böcek yerleştiren gizli ajanları oynayacak...
5.08.2014 Magazin
O iddiaya yanıt geldi!
O iddiaya yanıt geldi! Senaryo çalıntı mı?
7.09.2012 Magazin
Senaryodaki büyük şüphe!
Senaryodaki büyük şüphe! Yılmaz Erdoğan'ın yeni filminin senaryosu kafaları karıştırdı
7.09.2012 Kültür Sanat
Dönüş kazaları başladı!
Dönüş kazaları başladı! Bayram tatili sona eriyor. Tatilcilerin yola çıkmasıyla maalesef yollar da kan gölüne döndü
29.09.2021 Gündem
Kim bu ünlü gazeteci?
Kim bu ünlü gazeteci? İşini gücünü bırakıp 14 bin kişiyi Twitter'dan takip etmeye başlayan gazeteci kim?
3.04.2010 Televizyon
Anne-babalar okula yeni başlayan çocuğa nasıl davranmalı?
Anne-babalar okula yeni başlayan çocuğa nasıl davranmalı? Camdan kaçanı, altına kaçıranı, ağlayıp sızlayanıyla okulun ilk günü küçük krizler günüdür. İşte bu yüzden okulların açılmasının arifesinde bir psikoloğa danışalım, okul açıldığı gün çocuklara nasıl davranılmalı, nasıl destek olunmalı öğrenelim istedik
9.09.2006 Yaşam
Zülfü Livaneli 9 Eylül'de müziğe veda etmeye hazırlanıyor
Zülfü Livaneli 9 Eylül'de müziğe veda etmeye hazırlanıyor İçimdeki şarkıyı söyledim ama anlatacak hikayelerim henüz bitmedi
25.08.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Öykü Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öykü uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.