Otel Odası

Otel Odası

Son dakika otel odası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otel odası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otel odası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otel Odası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otel odası gelişmeleri de dahil olmak üzere 928 otel odası haberi bulunmuştur. Tüm otel odası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.
24.01.2023 Dünya
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası
5 milyon liralık 'otel odası' dolandırıcılığı iddiası Lüks otel odalarını ucuza alıp yaz aylarında turistlere pahalıya satacağını söyleyerek 'kar vaadi'yle çok sayıda kişiyi yaklaşık 5 milyon lira dolandırdığı öne sürülen Zeynep A. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İstanbul'da suç duyurusunda bulunan 17 kişi arasındaki matematik öğretmeni Burcu D., yüzde 10 kar payı vaadine inanarak 1,5 milyon lirasını Zeynep A.'ya verdiğini öne sürdü. Zeynep A.'ya ulaşamadıklarını ileri süren Burcu D. "14 aylık bir bebeğim var, bebeğimi 2 aydır göremiyorum. Gece gündüz bu kredileri ödemek için çalışıyorum" dedi.
22.11.2022 Haber
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller!
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller! Avrupa'nın en ünlü tatil bölgelerinden Ibiza'da bulunan bir sahil otelinde ilginç bir uygulama başladı. İlgi odağı olan bu otelin bir odasında ücretsiz konaklama yapmak mümkün.
19.07.2022 Yaşam
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında...
Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler için şok sözler: Otel odasında... Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Fatoş Yelliler sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Berdan Mardani geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler ilgili yaptığı açıklamalarla şoke etti. Mardini iddiasında eski karısı tarafından defalarca kez aldatıldığını söyleyerek Fatoş Yelliler'in otel odalarında başka adamlarla olduğunu sözlerine ekledi. İşte olay açıklamanın detayları...
27.06.2022 Magazin
Merkez Bankası sınavsız personel alacak! İşte işçi alımı başvur şartları!
Merkez Bankası sınavsız personel alacak! İşte işçi alımı başvur şartları! Merkez Bankası duyurdu! 178 işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’ne 178 işçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinde alınacak. Peki, Merkez Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Merkez Bankası personel alımı başvuru şartları ne? İşte Merkez Bankası işçi alımı ilanı detayları…
4.05.2022 Personel Alımı
Nuray'ın ölümüyle ilgili flaş itiraf geldi! Zayıf olduğu için bana direnemedi
Nuray'ın ölümüyle ilgili flaş itiraf geldi! Zayıf olduğu için bana direnemedi Antalya'da, otel odasında ölü bulunan Nuray Demir (17) cinayetiyle ilgili tutuklanan eski nişanlısı Taner Bektaş'ın (30) detaylı ifadesine DHA ulaştı. Bektaş'ın, ifadesinde, "Kendisine daha önce cinsel istismarda bulunan Birol'u öldürmemi istedi, kabul etmezsem evlenmeyeceğini söyledi. Bu şekilde bir evliliği kabul edemeyeceğimi söyleyince boğazıma sarıldı. Ben de aynı şekilde kendisinin boğazını sıkmaya başladım. Zayıf olduğu için bana direnemedi. Hareketsiz kalana kadar sıkmaya devam ettim. Öldüğünü anlayınca otelden ayrılıp Yalova'ya gittim" dediği öğrenildi.
22.03.2022 Yaşam
Ebru Cizdam'ın ölümüyle ilgili flaş detay! Görüntüler ortaya çıktı
Ebru Cizdam'ın ölümüyle ilgili flaş detay! Görüntüler ortaya çıktı Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın otel görüntüleri ortaya çıktı. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında buluna güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre Özgür Aydoğan'ın maktul Ebru Cizdam'la kavga ettikleri ve genç kadının kaçtığı ortaya çıktı. Odaya giren Aydoğan'ın daha sonra oteldeki odadan çıkarak imam nikahlı eşini zorla odaya soktuğu belirlendi.
14.03.2022 Yaşam
Otel odasında dehşet! Detaylar ortaya çıktı
Otel odasında dehşet! Detaylar ortaya çıktı Ümraniye'de bir otel odasında Kırgızistan uyruklu Perizat T. (28) boynu kesilmiş yaralı halde bulundu. Perizat T. polis ekiplerine "Bunu bana Kadir T. yaptı, ölmek istemiyorum" dedi. Kadının boynunu kırık cam parçasıyla kestiği öne sürülen Kadir T. (40) gözaltına alındı. Kadir T., savcılık ifadesinde Perizat T.'nin intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Savcılık ifadesinin ardından Kadir T.'yi "Kasten öldürmeye teşebbüs" etmek suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti. Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde savcılıktaki ifadelerini tekrar eden şüpheli Kadir T. ise yurt dışına çıkmamak ve Perizat T'ye belli bir mesafeye kadar yaklaşmamak şeklindeki adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakıldı.
30.01.2022 Yaşam
Okulda fabrika gibi üretim! Öğrenciler 3 bin liraya yakın para kazanıyor! 2,5 milyon TL ciro yaptılar...
Okulda fabrika gibi üretim! Öğrenciler 3 bin liraya yakın para kazanıyor! 2,5 milyon TL ciro yaptılar... Bursa'nın İnegöl ilçesinde, tematik eğitim veren, Hacı Sevim Yıldız Mobilya İç Mekan Tasarım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, fabrika gibi üretim yapıyor. 2021 yılında 2,5 milyon TL ciro yapan okulun öğrencileri, Antalya'nın Alanya ilçesindeki, Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nin mobilya ve dekorasyon ürünlerini ürettiler. 1 ayda yapılan ürünler TIR'la Alanya'ya gönderildi. Ürünlerin montajını da tematik lise öğrencileri yapacak.
17.01.2022 Ekonomi
Emel hemşirenin otel odasında sır sonu! Yatağında dikkat çeken detay
Emel hemşirenin otel odasında sır sonu! Yatağında dikkat çeken detay Ordu'da görevli hemşire Emel Yüce (42), Fatsa ilçesinde kaldığı otel odasında ölü olarak bulundu. Yatağının üzerinde enjektör ve polislerce uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde bulunan Yüce'nin ölüm nedeni araştırılıyor. 
16.01.2022 Yaşam
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...'
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...' Bursa'da, internetten tanışıp buluştukları İ.Ö.’yü uygunsuz fotoğrafını çekip şantaj yaparak para alan 4’ü tutuklu, 7 sanığın yargılanmasını başlandı. Sanıklardan Bahar Kaya ile internette okey oynarken tanıştığını, ailesinin maddi durumunun kötü olduğunu söylediğini belirten İ.Ö., “Ödemiş'te birlikte iş yeri açmak için ona teklifte bulundum. Kabul etti. İzmir otogarında kendisini karşıladım. Otele yerleştirdim. Bana, duş almamı söyledi. Yıkanıp çıkınca odamda tanımadığım bir erkek vardı. Tanımadığım kişi beni yatağa yatırıp çıplak fotoğraflarımı çekti. 60 bin liramı şantaj yoluyla aldılar” dedi.
29.11.2021 Yaşam
Uzman çavuş otel odasında bilekleri kesik halde bulundu!
Uzman çavuş otel odasında bilekleri kesik halde bulundu! Bitlis Tatvan'da görev yaptığı öğrenilen Jandarma Uzman Çavuş Göktürk Demir (22), Burdur'daki bir otel odasında bilekleri kesik halde ölü bulundu.
29.10.2021 Yaşam
Best model yarışmasıyla ilgili olay iddia: Otel odasında masaj...
Best model yarışmasıyla ilgili olay iddia: Otel odasında masaj... TV8'in magazin gündemini belirleyen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına katılan Elmas Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı." gibi iddialarda bulundu.
18.10.2021 Magazin
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı...
Otel odasında genç kadına iğrenç istismar! Otel çalışanı... Antalya'da kaldığı otelin görevlisi tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden iç mimar B.A. şüpheli E.A.'dan şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, güvenlik kamerası görüntülerine rağmen E.A.'nın tutuklanmamasına tepki gösteren B.A.'nın avukatı Ezgi Sil Orhun "Bu kişi gece yarısı taciz değil de hırsızlık amacıyla odasına girip telefonunu almış olsaydı, kesinlikle tutuklanırdı. Müvekkilimin vücut dokunulmazlığını ihlal eden bu kişinin tutuklanmamasını hukuken kimse açıklayamaz" dedi.
23.09.2021 Yaşam
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı!
Sedanur Şen'in oteldeki son görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul Maltepe'de otel odasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel koridorunda görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Sedanur erkek arkadaşıyla koridorda bir süre dolaştıktan sonra odaya giriyor. Görüntülerin sonunda ise genç kızın cesedi, görevliler tarafından odadan çıkarılıyor.
17.09.2021 Gündem
Antalya'da otelde kalan genç, odasında ölü bulundu!
Antalya'da otelde kalan genç, odasında ölü bulundu! Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir genç otel odasında ölü bulundu.
12.07.2021 Gündem
Otel odasında dehşet! Kız arkadaşını öldürüp, intihar etti
Otel odasında dehşet! Kız arkadaşını öldürüp, intihar etti Niğde'de, Muhammet Y. (26), kız arkadaşı olduğu öne sürülen Yasemin A.'yı (23) otel odasında tabancayla öldürüp, aynı silahla intihar etti.
25.06.2021 Yaşam
Tur rehberi, otel odasında ölü bulundu
Tur rehberi, otel odasında ölü bulundu Antalya'nın Manavgat ilçesine iş bulmak için gelen tur rehberi Koray Demirözen, kaldığı apart otelin odasında ölü bulundu.
18.06.2021 Gündem
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor
İstanbul'da hamile gaspçı dehşeti! Bıçakla geziyor İstanbul Kadıköy’de fısıltı gazetesiyle kulaktan kulağa yayılan eli bıçaklı hamile kadın gaspçı yakalandı. Polisteki ifadesinde “Cinlerim var” diyen kadın, savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemece ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.
27.04.2021 Yaşam
Otel odasında dehşet! 3 çocuk annesi sevgilisini öldürdü
Otel odasında dehşet! 3 çocuk annesi sevgilisini öldürdü Nevşehir'de, 3 çocuk annesi Pınar Can (33), kaldıkları otel odasında, erkek arkadaşı Halis D. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
27.02.2021 Yaşam
Suudi Arabistan'dan bomba hamle! 2,9 milyar dolarlık yatırım...
Suudi Arabistan'dan bomba hamle! 2,9 milyar dolarlık yatırım... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 11 milyar riyal (2,9 milyar dolar) tutarında yatırımı olan bir turizm geliştirme şirketi kurduklarını açıkladı.
24.02.2021 Dünya
Öğretmen, otel odasında ölü bulundu
Öğretmen, otel odasında ölü bulundu Konya'nın Yunak ilçesinde kimya öğretmen Mahmut T. (37) kaldığı otel odasında ölü bulundu. Mahmut T.'nin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
22.02.2021 Gündem
Korkunç! Yangından 8 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı
Korkunç! Yangından 8 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı Yalova'nın Rüstempaşa Mahallesi'ndeki otelde çıkan yangında, Kadir Yavuz (45) hayatını kaybetti. Dumandan zehirlendiği değerlendirilen Yavuzun cansız bedeni, yangından 8 saat sonra çatıda bulundu.
28.11.2020 Yaşam
Hollanda'da da günlük vaka rekoru kırıldı
Hollanda'da da günlük vaka rekoru kırıldı Avrupa'da ülkeler koronavirüs salgınında bir bir günlük vaka sayısında rekor kırıyor. Bu ülkelerden biri de Hollanda oldu. Hollanda'da "kısmi karantina" uygulanmasına rağmen yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınında son 24 saatte 10 bin 203 vaka ile şu ana kadar görülen "en yüksek günlük vaka sayısı" kaydedildi.
25.10.2020 Dünya
Covid-19’dan kurtulan hemşire kan donduran sözler
Covid-19’dan kurtulan hemşire kan donduran sözler Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 yoğun bakım servisinde sorumlu hemşire olarak çalışırken virüse yakalanan Nurdan Taşkın, 27 günlük tedavinin ardından iyileşir iyileşmez işinin başına döndü. Virüsün akciğerlerine indiğini ve hastalığı sürecinde çok zor günler geçirdiğini belirten Nurdan hemşire, “Her an ‘oksijen bitecek, nefesim yetmeyecek’ hissine kapılıyorsunuz. Nefessiz kaldığımızda anlıyoruz o nefesin kıymetini” dedi.
3.09.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Otel Odası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otel odası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.