Danıştay'dan açık öğretim kararı! Açık öğretim ile örgün eğitim arasında fark var mı?
Danıştay'dan açık öğretim kararı! Açık öğretim ile örgün eğitim arasında fark var mı? Danıştay'tan emsal karar! Binlerce açık öğretim mezununu yakından ilgilendiriyor. Danıştay tarihi bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme, açık öğretim mezunları ile örgün öğretim mezunlarıyla tamamen eşit haklara sahip olduğuna hükmetti. Danıştay'ın kararı açık öğretim mezunu bir veteriner sağlık teknikerinin açtığı dava üzerine alındı. Veteriner sağlık teknikeri ile Tarım Bakanlığı'nı karşı karşıya getiren yargı sürecinin detayları...
18.07.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak?
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak? Sınavlar iptal mi, olacak mı? Koronavirüs tedbirler kapsamında, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yıl sonuna kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini açıklamış ve eğitimlerin online olacağını duyurmuştur. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim ile ilgili son detayları açıkladı ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Sınavlar nasıl olacak, ertelendi mi?
19.11.2020 Eğitim