Opel Corsa

Opel Corsa

Son dakika opel corsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan opel corsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını opel corsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Opel Corsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan opel corsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 opel corsa haberi bulunmuştur. Tüm opel corsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
Opel Corsa, 40’ıncı yaşında elektrikli satılacak!
Opel Corsa, 40’ıncı yaşında elektrikli satılacak! Corsa modeli 40 yaşına basıyor. Corsa’nın elektrikli versiyonu Corsa-e yakında satışa çıkacak.
13.06.2022 Otomobil
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de!
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de! Opel’in Corsa ve Mokka modellerinin elektrikli versiyonları bu yıl sonunda Türkiye’ye geliyor. 2025’te 10 bin elektrikli araç satışı öngörülüyor.
29.05.2022 Otomobil
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Direksiyon başında uyuyakalan sürücü cipe çarptı
Direksiyon başında uyuyakalan sürücü cipe çarptı Beykoz TEM Otoyolu Kavacık istikametinde seyir halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon başında uyuyakaldığı belirtildi. Uyuyan sürücünün sebep olduğu kazada 1 kişi yaralandı.
19.02.2022 Yaşam
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022! Otomotivde ÖTV düzenlemesini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazetede yayımlandı. 2022 yılında sıfır araç alımında uygulanacak matrah limitleri değiştirildi. 1600 silindire kadar olan araçlarda vergi dilimi Cumhurbaşkanı Kararı ile 3'ten 5'e çıkarıldı. Peki, Yeni ÖTV düzenlemesi 2022 neler getiriyor? Yeni ÖTV düzenlemesiyle 2. el araçlarda indirim olacak mı? ÖTV indirimi olan araçlar 2022!
17.01.2022 Ekonomi
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
En ucuz sıfır araba ne kadar? 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi! Araç sahibi olmak isteyenler, 2021’in sonuna yaklaşırken güncel araba fiyatlarını araştırmaya başladı. Yeni yılla birlikte otomobillerde fiyat artışı beklentisi nedeniyle pek çok kişi 2022 öncesinde araç fiyatlarını merak ediyor. Otomobil firmalarından da 2022 yılı için özel araç satış kampanyaları gelmeye başladı. Peki, En ucuz sıfır araba ne kadar? Araba fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 2021 yılında satılan en ucuz sıfır otomobiller listesi!
2.12.2021 Ekonomi
Opel'den ilk ElektroMOD model geldi!
Opel'den ilk ElektroMOD model geldi! Opel, neo-klasik modeli Manta GSe ElektroMOD’u tanıttı.
24.05.2021 Otomobil
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
Opel, Corsa'nın elektriklisini yarıştıracak!
Opel, Corsa'nın elektriklisini yarıştıracak! Dört adet tamamen elektrikli Corsa-e Rally, toplamda 1.500 km’lik testlerini tamamlayarak Alman Ralli Şampiyonasının iki ayağına dahil oldu.
15.12.2020 Otomobil
Ekim ayı otomobil fiyatları belli oldu! Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyat listesi!
Ekim ayı otomobil fiyatları belli oldu! Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte sıfır araba fiyat listesi! Ekim ayı araba fiyatları güncellendi. Sıfır araba almak isteyenler ekim ayı araç fiyat listelerini merak ediyor. Ekim ayı ile birlikte bazı markalar zam yaparken bazıları da eylül ayında uygulanan zamlar nedeniyle fiyatlarını sabit bıraktı. Peki, Ekim ayı araba fiyatları ne kadar oldu? İşte ekim ayı sıfır araba fiyatları ve araç fiyat listesi!
4.10.2020 Ekonomi
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı.
17.06.2020 Otomobil
Otomotivde nisan kampanyaları devrede!
Otomotivde nisan kampanyaları devrede! Otomotivde durgunluk sürüyor. Salgın,ekonomik belirsizlik ve araç teminindeki zorluklara rağmen markalar nisan kampanyalarını devreye soktular.
8.04.2020 Otomobil
Yeni Opel Corsa'nın ilk fotoğrafı!
Yeni Opel Corsa'nın ilk fotoğrafı! Opel, bu yılın ilerleyen aylarında tanıtmayı planladığı altıncı jenerasyon Corsa’ya ait ilk teaser görselini paylaştı. Fotoğrafta, Corsa’nın en dolu paketi olduğunu tahmin ettiğimiz modelin, matrix LED ön farı görülüyor.
8.02.2019 Otomobil
Bursa'da 600 milyon Euro'luk yatırım!
Bursa'da 600 milyon Euro'luk yatırım! Avrupa’da en çok satan otomobil segmenti olmasına rağmen son yıllarda SUV’lar karşısında güç kaybeden ‘B’ yani küçük sınıfın en büyük umudu Bursa’da üretilecek yeni Renault Clio oldu. Mart’ta Cenevre’de dünyaya tanıtılacak yeni Clio için Bursa’da 600 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapıldı.
21.01.2019 Ekonomi
Otomobil markaları ÖTV ve KDV indirimli fiyatlarını açıkladı!
Otomobil markaları ÖTV ve KDV indirimli fiyatlarını açıkladı! ÖTV ve KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte otomobil firmaları listelerini indirimli fiyatlarla güncelledi.
7.11.2018 Ekonomi
10 bin liralık piyango sadece 30’una vurdu
10 bin liralık piyango sadece 30’una vurdu Euronun rekor kırmasıyla oto fiyatlarına 1 ayda % 11’e varan oranda zam geldi. Fiyatların artmasıyla 10 bin liralık hurda indiriminden faydalanacak oto sayısı 40 adedin altına indi.
10.06.2018 Otomobil
Şampiyonlar Şampiyonası’nda büyük final
Şampiyonlar Şampiyonası’nda büyük final TOSFED Şampiyonlar Şampiyonası geçen hafta İzmir’de heyecanlı iki güne sahne oldu. Genç yarışçı Ayhancan Güven Şampiyonlar Şampiyonu oldu.
24.03.2017 Arşiv
"Sıfır" otomobilde taban fiyat 40 bin liraya dayandı
"Sıfır" otomobilde taban fiyat 40 bin liraya dayandı Döviz kurlarında son aylarda yaşanan dalgalanmanın etkisiyle sıfır otomobillerin en düşük motor gücü ve donanıma sahip modellerinde bile taban fiyat, 40 bin lirayı buldu. Yılın ilk çeyreğinde 10 markaya ait 21 model 40 bin liranın altındaki fiyatlarla satılırken, ikinci çeyreğin sonunda fiyatı söz konusu rakamın altında olan model sayısı 12'ye düştü.
28.06.2015 Ekonomi
İkinci el otomobil alacaklar dikkat!
İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araçlardaki cazip kampanyalar nedeniyle bir süredir durgunluk yaşayan 2. el otomobil piyasasında bahar hareketliliği başladı.
5.04.2015 Ekonomi
Cenevre’de 130 yeni model
Cenevre’de 130 yeni model 85’inci Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, yarın kapılarını açıyor. Avrupa’daki krizin bitişini kutlamak isteyen otomotiv devleri, fuarda 130 yeni modeli ilk kez sergileyecek
1.03.2015 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Opel Corsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki opel corsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.