Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?
Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerine layık görülen Ömür ve Yunus Emre Akkor kardeşleri sahnede barıştırdı. Söz konusu gelişmenin ardından “Yunus Emre Akkor Ömür Akkor neden küs? Yunus Emre Akkor kimdir?” sorusuna yanıt aranıyor.
22.12.2022 Gündem
MasterChef'te şef ceketini giyen üçüncü isim de belli oldu!
MasterChef'te şef ceketini giyen üçüncü isim de belli oldu! Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı MasterChef'te geri sayım başladı. Adım adım finale gidilen yarışma, 5 Ocak Çarşamba akşamı 150'nci bölümüyle ekranlara geldi. Dilara, Tahsin ve Eren'in şef ceketi için mücadele ettiği son bölümde; ilk olarak ünlü şef Ömür Akkor'un seçtiği yemeği yapan yarışmacılar ardından yaratıcılık etabında ter döktü. Gecenin sonunda üçüncü şef ceketinin sahibi belli oldu.
6.01.2022 Magazin
25 yılda 350 bin kilometre yol yaptı ve Türkiye'nin Gastronomi Atlası'nı hazırladı
25 yılda 350 bin kilometre yol yaptı ve Türkiye'nin Gastronomi Atlası'nı hazırladı Anadolu'yu karış karış gezdi. 25 yılda 350 bin kilometre yol yaptı ve Türkiye'nin Gastronomi Atlası'nı hazırladı.
22.06.2021 Kültür Sanat