Ömer Fatih Sayan

Ömer Fatih Sayan

Son dakika ömer fatih sayan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer fatih sayan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer fatih sayan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Fatih Sayan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer fatih sayan gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ömer fatih sayan haberi bulunmuştur. Tüm ömer fatih sayan haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına ilişkin, "Küresel internet aktörleri başta olmak üzere tüm paydaşlar sorumlu bir şekilde hareket etmeli" dedi.
30.03.2024 Gündem
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor Facebook ve Instagram akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Instagram ve Facebook’ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi” dedi.
5.03.2024 Gündem
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın
iPhone kullananlar tehlike altında! Bakanlık harekete geçti, sakın bunu yapmayın iphone kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. İOS işletim sistemiyle ilgili tehlike ortaya çıktı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) konuyla ilgili Apple'dan açıklama talep etti ve aynı zamanda soruşturma başlattı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, İOS mobil işletim sistemindeki tehlikeyi açıklayarak kullanıcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
29.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da kesinti var mı? Bakan Yardımcısı Sayan'dan global kaynaklı kesinti açıklaması
Twitter'da kesinti var mı? Bakan Yardımcısı Sayan'dan global kaynaklı kesinti açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Twitter'ın bazı servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Süreç Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip ediliyor." açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü Mesajlaşma uygulaması Whatsapp, dünya genelinde çöktü. Kullanıcılar 23.20'den beri mesaj gönderemiyor. Konuyla ilgili Bakan Yardımcısı Sayan açıklama yaptı. Whatsapp erişim sorunu çözüldü.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Twitter, Türkiye’ye dezenformasyonla mücadele taahhüdü verdi
Twitter, Türkiye’ye dezenformasyonla mücadele taahhüdü verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan’ın Twitter yöneticileriyle yaptığı toplantıda, Twitter’ın dezenformasyonla mücadele konusunda Türkiye ile daha fazla iş birliği içerisinde olma taahhüdü verildi.
9.02.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Sayan: Talimat verildi, deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet
Bakan Yardımcısı Sayan: Talimat verildi, deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, deprem bölgesindeki vatandaşların kesintisiz iletişim sağlaması için operatörlere talimat verildiğini ve bölgedeki tüm vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet yüklendiğini, borcundan dolayı kapalı olan hatların hepsinin açıldığını, ankesörlü telefonlardan ücretsiz görüşme sağlanabileceğini söyledi.
6.02.2023 Gündem
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi
TÜBİTAK destekli Ar-Ge projesi ile tersine beyin göçüne katkı hedefi TÜBİTAK 1515 kodlu Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı desteğine hak kazanan ‘Turkcell 6GEN LAB’ projesi, geleceğe yönelik 6G şebekelerin yapay zeka tabanlı otonom yetenekler ile geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca proje sayesinde şirket, yerli teknolojiler alanında nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesine ve tersine beyin göçüne katkı sağlamayı hedefliyor.
22.12.2022 Ekonomi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'ta bu sabah itibariyle erişim engeli yaşandı. Uygulamada mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor araması gerçekleştirdi. Şikayetler ve açıklamalar peş peşe gelirken uygulama saat 11:52 itibari ile kademeli olarak düzelmeye başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? Whatsapp mesajları neden gitmiyor? İşte Whatsapp'ta erişim sorununun nedeni…
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram çöktü mü, hata veriyor! Instagram hesabıma giremiyorum neden? Akış yenilenemedi hatası nedir, hata devam ediyor mu 23 Eylül?
Instagram çöktü mü, hata veriyor! Instagram hesabıma giremiyorum neden? Akış yenilenemedi hatası nedir, hata devam ediyor mu 23 Eylül? Instagram çöktü mü, akış yenilenmedi hatası nedir? Sosyal medya platformlarından instagram çöktü iddiaları gündem oldu. Akış hatası sorunu yaşadıklarını söyleyen kullanıcılar Twitter üzerinden yaşadıkları sorunları paylaştı. Zam zaman akış yenilenemedi hatası ile karşılaşan kullanıcılar İnstagram akış yenilenemedi hatası ne zaman düzelir, hata devam ediyor mu?
23.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) ve Huawei Türkiye’nin, bilişim alanında yetenekli yazılımcıların eğitimine yönelik birlikte yürüttüğü bir proje olan Huawei Türkiye Ar-Ge Kodlama Maratonu’nun ikincisi bugün tamamlandı. İki kategoride gerçekleşen yarışmada dereceye giren 16 başarılı gence ödülleri Ankara'daki BTK Başkanlığı’nda düzenlenen törende takdim edildi.
22.08.2022 Bilim ve Teknoloji
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans Türk Telekom, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dijital dönüşüm ve teknoloji deneyimini kültür sanat alanına da taşıdı. AKM’nin ‘kalbi’ Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesi, çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahnelediği Türk Telekom Özel Performansı katılımcıların beğenisine sunuldu.
18.05.2022 Kültür Sanat
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi
Türk Telekom'da yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlendi Türk Telekom'un 31 Martta yapılan Olağan Genel Kurulunda yeni dönem yönetim kurulu üyeleri belirlenirken, 4 milyar 954 milyon 565 bin TL temettü dağıtılacağı açıklandı.
31.03.2022 Ekonomi
Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram çöktü mü 2022? Instagram girilmiyor!
Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram çöktü mü 2022? Instagram girilmiyor! Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram ve Facebook sosyal medya platformları üzerinden giriş yapmak isteyen kullanıcıların bazılarında akış yenilenemedi hatası alınıyor. Bu son dakika gelişmesinin ardından soruna ilişkin nedenleri merak edenler "Instagram ve Facebook çöktü mü, neden açılmıyor, akış yenilenemedi sorunu neden olur, ne zaman düzelir?" şeklindeki araştırmalarına devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...
23.03.2022 Bilim ve Teknoloji
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında Türk Telekom ve Huawei, 5G çalışmalarını içeren TurkTech 2.0 İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. İki şirket, 5G’ye hazır şebekelerin geliştirilmesi ve kaliteli şebeke uygulamaları için stratejik vizyon paylaşımının yanı sıra endüstriyel 5G uygulamalarını gerçekleştirmek ve ekosistemi geliştirmek için çalışacak. İmza töreni sonrasında TARNET ile Türkiye’de gerçekleştirilen Tarım 4.0 uygulamalarından Akıllı Traktör ve geleceğin sporlarından artırılmış gerçeklik oyunu HADO’nun 5G denemeleri tanıtıldı.
2.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Biz meselelere yazılımsal olarak yaklaşırken donanımsal anlamda da ülkemizde önemli adımlar atılması gerekiyor. Bundan sonra olacak girişimlerde eğer donanım anlamında geri kalırsak belki de yazılım anlamında alacağımız tedbirlerin etkisiz kalma ihtimali çok büyük" dedi.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak?
İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) duyurdu! Elektronik haberleşme sektörüne yönetmelik yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre, internet hızından, aboneliğe, kampanya ve tarifelerin duyurulmasından, taahhütname süresine kadar pek çok konuda değişiklik yapıldı. Peki, İnternet hızının sağlanamaması halinde sözleşme feshedilebilir mi? Kampanya ve tarifelerde üyelik nasıl olacak? Telefon ve internet abonelikleri nasıl yapılacak? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem
Ev alacak, araba kiralayacak, abonelik hizmetinden yararlanacak, taksitli alışveriş yapacak milyonları kapsıyor! Yeni dönem Taksitli alışverişten abonelik hizmetine, konut alımından devre tatil satışına kadar Tüketici aleyhine olan birçok başlık için teklif hazırlanıyor. Taslak üzerindeki çalışmalar başladı. Edinilen bilgiye göre, Ticaret Bakanlığı, bu alandaki eksik ve hatalı uygulamaları saptadı. Tüketiciden gelen şikâyetler ve dava konusu olan alanlarda yapılması planlanan yasal değişiklikler, AK Parti kurmaylarıyla masaya yatırıldı. Öte yandan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan 'Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ile; elektronik haberleşme abonelikleri e-imza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı bilgileri ile e-Devlet kapısı üzerinden başlatılabilecek.
18.01.2022 Ekonomi
Türkiye resmen harekete geçti! Türksat 5B'de geri sayım başladı: Kapasite 15 kat artacak
Türkiye resmen harekete geçti! Türksat 5B'de geri sayım başladı: Kapasite 15 kat artacak Tasarım, üretim ve test aşamaları başarıyla tamamlanan Türksat 5B uydusu, Fransa'da Airbus D&S tesislerinde düzenlenen törenle Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ile Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok tarafından teslim alındı. SpaceX firması tarafından uzaya gönderilecek Türksat 5B uydusunun fırlatma hazırlıkları başlarken, gelecek ay uzaya gönderilecek Türksat 5B ile Türkiye'nin uydu veri iletişimi kapasitesi olan KA band kapasitesi 15 kat artacak.
21.11.2021 Ekonomi
Türksat AŞ, üretim ve testleri tamamlanan Türksat 5B'yi teslim aldı
Türksat AŞ, üretim ve testleri tamamlanan Türksat 5B'yi teslim aldı Türksat AŞ, Fransa'daki Airbus Defence and Space (Airbus D&S) Tesisleri'nde düzenlenen törenle üretim ve test süreçleri tamamlanan Türksat 5B uydusunu teslim aldı.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti, artık…
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti, artık… Türkiye’de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Kimliklerde yeni dönem başladı. ESHS, kimlik kartına uzaktan nitelikli elektronik sertifika ve benzer altyapıyı kullanan farklı elektronik sertifikalar yükleyebilir. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kimlik kartlarının elektronik imza atabilmek için kullanılabileceğini duyurdu.
16.10.2021 Gündem
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti ve başladı, tüm Türkiye'de artık...
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti ve başladı, tüm Türkiye'de artık... Kimliklerde yeni dönem başladı. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de yapılacak. Herkesi ilgilendiriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Nitelikli Elektronik Sertifika (NES) başvuru sahiplerinin kimliklerinin TC Kimlik Kartı vasıtasıyla uzaktan doğrulanarak TC Kimlik Kartlarına uzaktan NES yüklenebileceğini, böylece kimlik kartlarının güvenli elektronik imza atabilmek için de kullanılabileceğini bildirdi.
15.10.2021 Ekonomi
Ulusal Siber Kalkan 2021 Tatbikatı başladı
Ulusal Siber Kalkan 2021 Tatbikatı başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ulusal Siber Kalkan Tatbikatı 2021 kapsamında 36 kurum ve kuruluştan siber güvenlik takımları ve 135 siber güvenlik uzmanının bilgi ve yeteneklerini sınama imkanı bulacağını bildirdi.
12.10.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Fatih Sayan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer fatih sayan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.