Okçuluk

Okçuluk

Son dakika Okçuluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okçuluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okçuluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okçuluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okçuluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 okçuluk haberi bulunmuştur. Tüm okçuluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular!
Hobi olarak başladıkları satrançta il ikincisi oldular! Adana’nın Kozan ilçesinde Fen Lisesi öğrencileri, hobi için başladıkları satrançla Adana'da 32 okulun katıldığı turnuvada il ikincisi oldu.
5.03.2024 Adana
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor Adana’nın Kozan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama testinde keşfedilerek geleneksel Türk okçuluğu spor dalına yönlendiren gençler başarılarıyla adından söz ettiriyor.
31.01.2024 Adana
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı Türkiye'nin 7 ilinden 19 kulüp 288 sporcunun katıldığı Adana Kurtuluş Kupası Geleneksel Okçuluk yarışması Adana Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
30.01.2024 Adana
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Gündem
Geleneksel Türk Okçuluk Minikler Şampiyonası heyecanı!
Geleneksel Türk Okçuluk Minikler Şampiyonası heyecanı! Geleneksel Türk Okçuluk Minikler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası Kızlar ve Erkekler kategorisinde Ankara’da başladı.
20.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası?
Mete Gazoz tiki mi var? Dünya şampiyonu Mete Gazoz ne hastası? Mete Gazoz tiki mi var sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya 1 numarasını devirip finale yükselen ve ardından finalde Peters'i yenen Mete Gazoz dünya şampiyonu oldu. Yapılan röportajda şampiyonu izleyenler, "Mete Gazoz hasta mı" sorusuna yanıt aradı. Peki Mete Gazoz'un hastalığı nedir?
7.08.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonanın 1’inci gününde sıralama ve eleme atışları gerçekleştirdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde!
Bakan Kasapoğlu'ndan Göztepe'ye art arda müjde! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de Göztepe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Kasapoğlu, stadyumun yaşam merkezi haline gelmesi ve kulübe İnciraltı'nda amatör branşlar tesisi yapılması için çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.
5.05.2023 Göztepe
Samsun'da yapılacak olan puta hedef dağılımları ve programı açıklandı
Samsun'da yapılacak olan puta hedef dağılımları ve programı açıklandı Samsun'da 17-19 Mart tarihleri Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası puta hedef dağılımları yapıldı.
16.03.2023 Şampiy10
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu
Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri sahiplerini buldu Teknoloji ile spor, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor ödüllerinde buluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor teknolojilerinde yenilikçiliğin önemine dikkat çekerek “Her alanda olduğu gibi sporda da teknoloji tabanlı girişimlerimize, yerli ve milli üretimimize özel bir ehemmiyet atfetmeliyiz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da TÜBİTAK BİGG Spor kapsamında yakında spor teknolojileriyle ilgili yeni bir çağrıya çıkacaklarının müjdesini verdi.
25.01.2023 Diğer Sporlar
Okçulukta ‘Minikler Salon Türkiye Şampiyonası’ Gaziantep’te başlıyor
Okçulukta ‘Minikler Salon Türkiye Şampiyonası’ Gaziantep’te başlıyor Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Minikler Salon Türkiye Şampiyonası 2-4 Aralık tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek.
29.11.2022 Diğer Sporlar
Adana'da Cumhuriyet Kupası Hava Koşusu şöleni
Adana'da Cumhuriyet Kupası Hava Koşusu şöleni Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Cumhuriyet Kupası Hava Koşusu Türkiye Şampiyonası Adana'da yarın başlayacak.
28.10.2022 Diğer Sporlar
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi Erzurum’da Avrupa ve Türkiye’nin en büyük teleskopunun bulunduğu Doğu Anadolu Gözlemevi’nin (DAG) eteklerinde gökyüzü şöleni yaşandı. Üç gün süren Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde yaklaşık 10 bin kişi, teleskopların başına geçerek gökyüzünü izledi.
25.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Çakabey Kupası'ndan görkemli son
Çakabey Kupası'ndan görkemli son Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de görkemli tören ile sona erdi. Atatürk Stadı'nda 2 gün boyunca süren turnuvada kızlar ve erkekler 8-9, 10-11 ve 12-13 yaş kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Bugün sona eren koşuda Kızlar 8-9 yaş kategorisinde Nazilli Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü Derneği'nden Zeynep Sena Uslu 1'inci, Kadirli Ötüken Okçuluk Spor Kulübü'nden Zeynep Dinçer ikinci, Kocaeli Öncü Gençlik Spor Kulübü'nden Elif Zümra Yamak üçüncü sırada yer aldı.
24.07.2022 Diğer Sporlar
İzmir'de 'Çakabey Kupası' heyecanı başladı
İzmir'de 'Çakabey Kupası' heyecanı başladı Demirören Holding'in sponsor olduğu, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu'nun organize ettiği Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu İzmir'de başladı. Türkiye'nin birçok ilinden 63 kulüp ve 463 sporcunun katıldığı organizasyonun ilk gününde önce resmi antrenman yapıldı, ardından kortej yürüyüşü düzenlendi.
22.07.2022 Diğer Sporlar
Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu, İzmir'de yapılacak
Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu, İzmir'de yapılacak “Çakabey Kupası Minikler Açık Hava Puta Koşusu” 22-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Müsabakalar İzmir'deki Atatürk Spor Kompleksi'nde yapılacak.
21.07.2022 Diğer Sporlar
Okçular, KKTC’nin Özgürlük Bayramı’nı kutlayacak
Okçular, KKTC’nin Özgürlük Bayramı’nı kutlayacak Okçular Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsü’nün birlikte düzenledikleri II. Uluslararası Barış ve Özgürlük Kupası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında yarın başlıyor.
16.07.2022 Kültür Sanat
Okul Sporları'nda 92 madalya
Okul Sporları'nda 92 madalya Uluslararası Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen bir diğer müsabaka olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda da (Gymnasiade) 174 sporcumuz, Atletizm, Eskrim, Okçuluk, Cimnastik, Judo, Yüzme, Tekvando, Güreş, Boks, Ragbi gibi spor dallarında yarışarak, 25’i altın, 25’i gümüş ve 42’si bronz olmak üzere toplam 92 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Okçuluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okçuluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.