Oje

Oje

Son dakika oje haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oje ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oje haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oje

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oje gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 oje haberi bulunmuştur. Tüm oje haberleri aşağıda listelenmiştir.
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu?
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu? Oruç ibadeti yerine getirilirken, oruç tutan vatandaşlar makyajın orucu bozup bozmadığına dair Diyanet’in açıklamalarını yakından takip ediyor. Ramazan ayı içerisinde de makyaj yapmayı isteyeler oruçlu olmaları durumunda oruçlarının akıbetini sorguluyor. Oje sürmek, rimel kullanmak, allık sürmek ve benzeri birçok makyaj ürünü kullanmak isteyip ama oruç tutacaklar öncesinde arama motorlarına yöneldi. Peki, oruçluyken ruj sürmek orucu bozar mı, Makyaj yapmak orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapılır mı? Oruçluyken ruj sürmek mekruh mu?
12.03.2024 Astroloji
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum
Bülent Serttaş’tan sert tepki: Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak, bu tür işe saygı duyamıyorum Bülent Serttaş Kıbrıs’ta aldığı sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalara imza arttı. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan Serttaş, son zamanlarda sahnede daha sık yer verilen etek giyip, oje süren erkekleri hedef aldı.
11.03.2024 Magazin
60 saniyeden fazlası kabusa neden oluyor! Kalıcı oje yaptırmadan önce bunu mutlaka yapın!
60 saniyeden fazlası kabusa neden oluyor! Kalıcı oje yaptırmadan önce bunu mutlaka yapın! Son dönemde kadınların çokça tercih ettiği kalıcı ojeler uzun süre dayanmasıyla biliniyor. Klasik oje çeşitlerine göre yaptırması daha uzun olsa da ortalama 45 dakikada kurumasıyla biliniyor. Ancak kalıcı oje uygulamasında kullanılan ultraviyole ışınları tam bir kabusa neden olabiliyor.
31.01.2024 Yaşam
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Onikomikoz olarak bilinen halk arasında tırnak mantarı olarak geçen bu cilt hastalığı özellikle tedavi edilmezse yayılma, bulaşma ve çoğalma göstermektedir. Ancak bu rahatsızlık sadece oje ya da kremler ile geçmemektedir. Sürekli yayılma eğilimi olduğundan dolayı, sıklıkla bireyler doğal tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nasır, cildin uzun süre boyunca aynı bölgeden sürtünmesinden dolayı meydana gelir. Özellikle sıklıkla ayaklarda gözüken nasırlar dar, sıkı ve yanlış ayakkabı seçiminden dolayı oluşur. Uzun süre ayakta durmak ya da el ile uzun süreli işler yapma vücudun belirli bölgelerinde nasır oluşturabilir. Nasır evde doğal ürünlerle tedavi edilebileceği gibi çeşitli solüsyon, bant ya da oje türevli ilaçlarla da tedavi edilebilir.
8.01.2024 Sağlık
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu!
Cristiano Ronaldo'nun oje sürmesinin sebebi belli oldu! Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, alesiyle tatile çıktı. Ronaldo, yatında uzanırken siyaha boyanmış ayak tırnaklarını sergiledi.
28.06.2023 Magazin
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Babalar Günü'ne özel sürpriz kampanya var!
ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı! Babalar Günü'ne özel sürpriz kampanya var! ŞOK 2-6 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. 2023 Babalar Günü'ne kısa bir süre kala ŞOK market bu hafta katalogda birbirinden farklı ürünlerde indirim yapıyor. Bahçe işlerini seven erkeklere özel darbeli matkap, erkek pijama takımı da fiyatlarıyla göz kırpıyor. Kadınlar için mutfak ürünleri, oje kurutucu ve kahve makinesi de indirim anlamında dibi gördü. İşte 2-6 Haziran ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
1.06.2023 Ekonomi
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir?
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir? 2023 MSÜ yasakları nelerdir, MSÜ’de para, oje, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırmalarını devam ettiriyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak ve bu eşyalar emanete alınmayacak. Adaylara ÖSYM'nin 15 dakika kuralı uygulanacak, sınavdan 15 dakika önce kapılar kapatılacak. Peki, MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? İşte MSÜ yasakları…
1.04.2023 Eğitim
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022 Ekonomi
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum!
Yıldız Çağrı Atiksoy: Dönem dizisinde oynadığım için oje süremiyorum! Dönem dizisi olan 'Kuruluş: Osman'da rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay 10 Eylül'de evlenmişti. 36 yaşındaki güzel, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Didem Balçın ve Can Aydın'ın hediyesi olan özel yüzüğünü gösteren Atiksoy, " Alyansımın yanında bu yüzüğü de takıyorum ve hiç çıkarmıyorum" dedi.
9.11.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojesiyle sosyal medyayı ikiye böldü!
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojesiyle sosyal medyayı ikiye böldü! Final yapan Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu, son yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü. Asansörde selfie paylaşan Kaygılaroğlu'nun siyah oje sürmesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
12.10.2022 Magazin
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022 Ekonomi
YKS öncesi akın ettiler! 'Derece yapmayı düşünüyorum'
YKS öncesi akın ettiler! 'Derece yapmayı düşünüyorum' Hafta sonu yapılacak YKS öncesi lise son sınıf öğrencileri, aileleriyle Zuhuratbaba türbesine gelerek dua etti. Yarın üniversite sınavına girecek olan lise son sınıf öğrencisi Enes Pehlivan "Burayı annem tavsiye etti. Son olarak yapmam gereken şeylerden biridir herhalde diye düşündüm. O yüzden geldik. İnşallah tabii ettiğimiz dualar kabul olur" dedi.
17.06.2022 Yaşam
YKS sınavında oje sürmek yasak mı, YKS’ye ojeyle girilir mi? YKS sınavında oje yasak mı?
YKS sınavında oje sürmek yasak mı, YKS’ye ojeyle girilir mi? YKS sınavında oje yasak mı? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için telaş başladı. Sınavın ilk oturumu TYT cumartesi günü, ikinci oturumu AYT ise pazar günü yapılacak. Sınav ile ilgili merak edilenler için öğrenciler arama motorlarına yöneldi. YKS sıkça sorulan sorular sayfası yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. Peki, YKS sınavında oje sürmek yasak mı, YKS’ye ojeyle girilir mi? YKS sınavında oje yasak mı?
17.06.2022 Eğitim
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor!
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor! Son yıllarda hayatımızın her alanında sıkça yer alan ve endokrin sistemin gelişimi ve fonksiyonunu değiştiren maddeler olarak tanımlanan endokrin bozucu kimyasallar sağlık açısından çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu konu ile ilgili bilgilerden en günceli ise endokrin bozucuların cilt sağlığına etkileri, özellikle de bu maddelerin akne oluşumu ve şiddetinde önemli bir etken olduğu konusu ile ilgili…
5.09.2021 Sağlık
Pandemi erken ergenlik ve obeziteyi artırdı!
Pandemi erken ergenlik ve obeziteyi artırdı! Pandemi döneminde çocuklarda obezite ve erken ergenliğin arttığını söyleyen Ankara Şehir Hastanesi Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Boyraz, takip ettikleri hastaların yüzde 80'inin geçen yıla göre kilo aldığını söyledi. Boyraz, "Okula gidemeyen çocuğun evde gece yarılarına kadar bilgisayar ve tablet başında olması erken ergenliği tetikleyen bir durum" dedi.
18.08.2021 Sağlık
Deniz Akkaya'dan 'Ferrari gibi kadın' benzetmesine tepki!
Deniz Akkaya'dan 'Ferrari gibi kadın' benzetmesine tepki! Uğur Akkuş geçtiğimiz günlerde eşi Ebru Şallı için "Ferrari gibi kadın" ifadesini kullandı. Eski manken Deniz Akkaya, Akkuş'u ve bu benzetmeyi iltifat olarak değerlendiren Şallı'ya tepki gösterdi.
21.05.2021 Magazin
ABD'li rekortmen Ayanna Williams 30 yıl sonra tırnaklarını kesti
ABD'li rekortmen Ayanna Williams 30 yıl sonra tırnaklarını kesti Dünyanın en uzun tırnaklara sahip unvanını 2017'de elde eden Ayanna Williams, 30 yıl sonra tırnaklarını kestirdi. Williams 7 metre 33 cm uzunluğundaki tırnaklarının bakımı için 20 saat manikür yaptırıyordu.
8.04.2021 Dünya
Sigara içilen alanlar Kovid-19 riskini arttırıyor
Sigara içilen alanlar Kovid-19 riskini arttırıyor Mikrobiyolog Dr. Öğr. Üy. İpek Ada Alver, maskenin indirilip sigara içilen alanlarının Kovid-19 riskini artırdığını söyledi. Dr. Alver, “Kalp-damar ve akciğer rahatsızlıkları başta olmak üzere pek çok kanser türüne yol açtığı bilinen sigara kullanımı, pandemi döneminde de enfeksiyona yakalanma riskini yükseltiyor. İşyerleri, alışveriş merkezleri gibi ortak alanlarda bulunan ve sigara içmek için ayrılan küçük, kapalı ya da yarı-açık alanlar bulaş riskini daha çok artırıyor” dedi.
20.03.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Oje ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oje haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.