Oben

Oben

Son dakika Oben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oben gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 oben haberi bulunmuştur. Tüm oben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu!
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.
6.08.2023 Magazin
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi Milano'da geçtiğimiz sene dünya evine giren Bora Akkaş ve Oben Alkan, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. İkili, doğuma sayılı günler kala Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ünlü çiftten sekiz aylık hamile Oben Alkan'ın, plajda aşerip görevlilerden karpuz istediği görüldü.
22.06.2023 Magazin
Geniş Aile'nin yıldızı Bora Akkaş baba oluyor! Eşi böyle duyurdu
Geniş Aile'nin yıldızı Bora Akkaş baba oluyor! Eşi böyle duyurdu Rol aldığı Geniş Aile, Çukur ve Yeşilçam dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Bora Akkaş, iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Taze evli çiftten müjdeli haber geldi. Bora Akkaş'ın eşi Oben Alkan, 16 haftalık hamile olduğunu yaptığı paylaşımla duyurdu.
5.03.2023 Magazin
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum
Birsu Demir sosyal medyadan tepki gösterdi: Hepimiz adına insanlığımdan utanıyorum Kahramanmaraş merkezli iki büyük tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler de büyük acı yaşayan ve afet bölgesinde zor şartlar altında yaşayan vatandaşlar için canla başla çalışıyor. 'Alemin Kıralı' dizisinde canlandırdığı 'Oben' karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir de yardım kampanyalarına destek verdi. Genç oyuncu, sosyal medyada yaptığı son paylaşımda ise 'normalleşme' tepkisini dile getirdi.
21.02.2023 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir tatil pozlarıyla adından söz ettirdi! Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırttı. Alemin Kıralı'nda Oben'i canlandıran Birsu Demir'in son hali dikkat çekiyor. Instagram'ı aktif kullanan ve çok sayıda takipçisi olan Birsu Demir paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Birsu Demir'in tatil pozları ve Instagram hallerine beğeni yağdı.
16.08.2022 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir'in kar pozları ile adından söz ettirdi! Bir dönemin çocuk oyuncularından Birsu Demir değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Alemin Kıralı dizisinde Oben karakteriyle tanıdığımız Birsu Demir kar pozları ile kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu Birsu Demir'in beyazlar içinde yaptığı kar paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.
14.03.2022 Magazin
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti!
Alemin Kıralı'nın Oben’i Birsu Demir yaz pozuyla dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben’i olarak tanınan Birsu Demir değişimiyle gündeme geliyor. Çocuk oyuncuyken tanındıktan sonra iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Birsu Demir'in bikinili yaz pozu dikkat çekti.
10.02.2022 Magazin
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı...
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı... Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetilmişti. 22 yaşındaki Birsu Demir, bu defa kış günü güneşlenirken pozunu paylaştı.
26.12.2021 Magazin
Görenler şaşkına döndü! Balıkçılar buldu, tam 300 kilo...
Görenler şaşkına döndü! Balıkçılar buldu, tam 300 kilo... Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında balıkçılar tarafından, ölü Akdeniz foku bulundu. Balıkçı Oben Şahin'in (36) teknesinin arkasına bağlayarak Mut Kanalı'na getirdiği yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki erkek fok, Akdeniz Deniz Koruma Derneği yetkililerine teslim edildi.
29.08.2021 Yaşam
Annesini önce boğdu ardından 15 yerinden bıçaklayıp öldürdü
Annesini önce boğdu ardından 15 yerinden bıçaklayıp öldürdü Muğla'nın Datça ilçesinde Hasan Oben Pullu (29) çıkan tartışmanın ardından annesi Atiye Pullu'yu (54) önce boğdu daha sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Annesinin cesedinin başında bekleyen Pullu, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.
26.08.2021 Yaşam
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti!
Birsu Demir'in plajda verdiği pozlar dikkat çekti! Alemin Kıralı'nın Oben'i çocuk oyuncu Birsu Demir son hali sosyal medyaya damga vurmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetilen Birsu Demir değişimi ile dudak uçuklatmıştı.
24.07.2021 Magazin
Geleceğin mucitlerini bilim ve teknolojiyle buluşuyor
Geleceğin mucitlerini bilim ve teknolojiyle buluşuyor Kütüphanedeki "Keşif", "Tasarım ve Üretim" ile "Teknoloji" atölyelerinde, 5-17 yaş arasındaki çocukların bilimsel düşünme, tasarım, modelleme, üretim ve elektronik programlama becerilerinin artırılması için etkinlikler düzenleniyor.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe 13'lük yeteneği kaptı!
Fenerbahçe 13'lük yeteneği kaptı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Gençlerbirliği altyapısından 13 yaşındaki Arda Güler'i transfer etti.
22.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir imza daha! Eski Galatasaraylı...
Fenerbahçe'de bir imza daha! Eski Galatasaraylı... Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Kudret Oben Saraçoğlu'yla profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı. Genç oyuncu, 2017 yılında Galatasaray altyapısından ayrılıp Fenerbahçe'ye gelmişti.
7.01.2019 Fenerbahçe
Ünlü mimarın şirketine de el konuldu
Ünlü mimarın şirketine de el konuldu Adnan Oktar Grubu’na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında el konulan şirketler arasında ünlü mimar Güzin Erkan Onat’ın ortağı olduğu Tasarımhane Yapı Dekorasyon isimli bir şirket de yer aldı. Onat’ın diğer ortağı Oben Karatepe’nin yöneticisi olduğu 3 şirkete de mahkeme kararı ile el konuldu. Aynı zamanda özel bir üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapan Onat ise, bir dizi büyük projeye imza attı.
16.07.2018 Gündem
Fenerbahçe'de Ozan gelişmesi! Pendikspor...
Fenerbahçe'de Ozan gelişmesi! Pendikspor... Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi çok konuşulacak bir karar alındı. Sarı-lacivertliler, yeni sezonda takımdan ayrılmaması halinde Ozan Tufan'ı TFF 2. Lig ekiplerinden Pendikspor'a gönderecek.
14.04.2018 Fenerbahçe
"Suriye'de ölümler yüzde 50 arttı"
"Suriye'de ölümler yüzde 50 arttı" Uluslararası sivil toplum kuruluşu Save The Children, iç savaşın 7. yılında Suriye'de ölümlerin yüzde 50 arttığını belirterek, kamuoyunu bölgede yaşananlara kayıtsız kalmamaya, şiddete derhal son vermeye ve insan hakları ihlallerine karşı gözetim ve hesap verme çağrısı yaptı.
16.03.2018 Dünya
Alaçatı’da bu yaz
Alaçatı’da bu yaz Kendine özgü eğlencesi ve rüzgarlı plajlarıyla Çeşme-Alaçatı hattı bu yaz da oldukça hareketli. Yaz geldiğinde rotayı Alaçatı’ya kıranlardansanız, sizi şöyle alalım. Nereye gideceğinize karar vermeden önce yükünüzü hafifleten yazlık notlar burada. “En Yeniler” ile başlıyoruz.
20.06.2017 Magazin
Rengarenk bir parti
Rengarenk bir parti United Colors Of Benetton, City’s mağazasına özel “Color is the new black” konseptiyle düzenlenen açılış partisiyle, Nişantaşı’na “merhaba” dedi.
22.02.2017 Magazin
Son dakika! Alman gazeteciden Almanya PKK'yı koruyor iddiası
Son dakika! Alman gazeteciden Almanya PKK'yı koruyor iddiası Son dakika! PKK yandaşları tarafından Berlin'de saldırıya uğrayan Alman gazeteci Martin Lejeune bu kez de işsiz kalmakla karşı karşıya. Almanya'da hayatının daha da zorlaştığını belirten gazeteci Alman hükümetinin PKK'yı koruyup dolaylı yoldan desteklediğini iddia etti.
17.06.2021 Dünya
PKK'nın bombacısı, suçu FETÖ'cülere attı
PKK'nın bombacısı, suçu FETÖ'cülere attı ANTALYA'da 10 yıl önce Dönerciler Çarşısı karşısına yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 3 kişinin ölümü, 60 kişinin yaralanmasıyla ilgili 55 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilen ve bu olayla ilgili ikinci kez yargılanan İbrahim Yağız, FETÖ'cü hakim ve savcıların mağduru olduğunu ileri sürdü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.