Nöbetçi Noterlik

Nöbetçi Noterlik

Son dakika nöbetçi noterlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nöbetçi noterlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nöbetçi noterlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nöbetçi Noterlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nöbetçi noterlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 nöbetçi noterlik haberi bulunmuştur. Tüm nöbetçi noterlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi?
30 Ağustos noterler açık mı, yarım gün mü? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı noterler açık mı, resmi tatil mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Salı günü yani hafta içine denk gelmesi vatandaşların resmi kurumların açık olup olmamasını sorgulamaya başladı. Noterlerde işi olanlar da arama motorlarına yönelerek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda noterler çalışıyor mu, yarım gün mü açık?
29.08.2022 Gündem
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı Yargı Reformu Strateji Belgesiyle (YRS) daha etkin ve güvenli hale getirilen nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı.
2.01.2022 Ekonomi
Noterler 30 Ağustos açık mı? Noterler bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık? Nöbetçi noter 30 Ağustos 2021!
Noterler 30 Ağustos açık mı? Noterler bugün çalışıyor mu, kaça kadar açık? Nöbetçi noter 30 Ağustos 2021! Noterler 30 Ağustos açık mı, bugün noterler kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatil olması dolayısıyla noterle işi olanlar noterin durumunu sorguluyor. Vatandaşlar nöbetçi noter hizmetinin olup olmadığını merak ediliyor. Peki, bugün noterler açık mı, 30 Ağustos nöbetçi noter var mı? Bugün açık noter var mı
30.08.2021 Gündem
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba...
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba... Nöbetçi noterlerle ilgili açıklama geldi. Çalışan vatandaşlar için sorun oluşturuyordu. Artık hafta başını beklemek gerekmeyecek. Yoğun ilgi var. Otomobil ticaretinde iş hacmi en yoğun cumartesi ve pazar günleri oluyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Erkoç, nöbetçi noter uygulamasının tekrar başlamasıyla birlikte ikinci el araç ticaretinin hız kazandığını söyledi.
11.08.2021 Ekonomi
Hafta sonu nöbetçi noter uygulaması tekrar başladı
Hafta sonu nöbetçi noter uygulaması tekrar başladı Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle bir süre ara verilen nöbetçi noterlik uygulaması bugün tekrar başladı. Türkiye genelinde 119 noter, bu hafta sonu hizmet verecek.
31.07.2021 Ekonomi
Noterliklerde yeni dönem! Tekrar başlıyor, artık...
Noterliklerde yeni dönem! Tekrar başlıyor, artık... Noterliklerde yeni dönem. Cumartesi tekrar başlıyor. Bakanlıktan açıklama geldi. Pandemi nedeniyle bir süre ara verilmişti. Nöbetçi noterlik uygulaması, cumartesi günü yeniden başlayacak. Nöbetçi noterler, 10.00- 16.00 saatlerinde gerekli önlemleri alarak hizmet verecek.
28.07.2021 Ekonomi
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti...
Para transferinde yeni dönem! Hepsine uygulanacak, ücreti... Para transferlerinde yeni dönem! Tüm işlemlere entegre edilecek. Ücreti 15 ila 20 TL arasında. Noterlikler ile ilgili peş peşe açıklama geldi. Para transferi gerektiren tüm işlemlere güvenli ödeme sistemi uygulanacak. Güvenli ödeme sistemini kullanacaklar 15 ila 20 lira arasında ücret ödüyor. Bankalar ve şirketler aracılığıyla, alım satımda işlem tamamlandıktan sonra para karşı tarafın hesabına geçiyor. Sistemi tavsiye eden Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, bu sayede çeşitli dolandırıcılıkların önüne geçildiğini ve vatandaşların üstünde yüklü miktarda para taşıma döneminin sona erdiğini belirtti. Öte yandan noterliklerde ödemelerin yüzde 30'unun kredi kartıyla gerçekleştirildiği açıklandı.
5.05.2021 Ekonomi
Yasakta noterler açık mı? Kapanmada noter açık mı, noterler çalışıyor mu?
Yasakta noterler açık mı? Kapanmada noter açık mı, noterler çalışıyor mu? Tam kapanma 29 Mayıs bugün başlıyor, 17 Mayıs’a kadar devam ediliyor. Kabine toplantısının ardından ilan edilen tam kapanma uygulamasının detayları İçişleri Bakanlığı tarafından duyuruldu. Sokağa çıkma yasağı kısıtlamasından muaf tutulacak kişiler ve işyerleri hala araştırılamaya devam ediyor. Noterler yasakta açık olacak mı, kapanmada noterler çalışıyor mu? TNB Başkanı Dursun Cin merak edileni açıkladı.
29.04.2021 Gündem
Noterler açık mı? Tam kapanmada noterlerin çalışma saatleri değişti mi?
Noterler açık mı? Tam kapanmada noterlerin çalışma saatleri değişti mi? Koronavirüs salgınında vaka sayılarında görülen artış nedeni ile 17 günlük tam kapanma kararı alındı. Kapanma kararı sonrası vatandaşlar noterlerin hizmet verip vermeyeceğini araştırmaya başladı. Açıklama geldi. Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanacak tam kapanma sürecinde, hizmete yetecek kadar noterin açık olacağını bildirdi.
28.04.2021 Gündem
Bakan duyurmuştu! Noterlerde yeni dönem...
Bakan duyurmuştu! Noterlerde yeni dönem... Son dakika haberine göre; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından tanıtımı yapılan “Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi ve Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi” uygulaması kapsamında kredi kartıyla 2 milyon 224 bin 648 işlem gerçekleştirildi. Kredi kartıyla gerçekleştirilen işlemlerin toplam hacmi ise 597 milyon 592 bin 328 lira oldu.
2.01.2021 Gündem
Yeni dönem başladı! 7 gün 24 saat işlem yapılabilecek...
Yeni dönem başladı! 7 gün 24 saat işlem yapılabilecek... Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıkladı. E-noter uygulaması ile Türkiye Noterler Birliği web sayfası üzerinden 7/24 hizmet veren e-randevu sistemi sayesinde, vatandaşlar ister cep telefonu ister bilgisayarı üzerinden diledikleri noterlikten üyelik şartı aranmaksızın randevu alabilecek. Bakan Gül, "Kira sözleşmesine ilişkin ihtarnameleri, kooperatif üyeliğine ilişkin ihtarnameleri ve tüketici ihtarnameleri gibi birçok kalemde e-imzası olan vatandaşlarımız noterliklere hiç gitmeden işlemlerini yapabilmektedir." dedi.
26.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Adli Yılı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Husumet cepheleri ne kadar birleşirse birleşsin, bu yükselişi durduramayacaklar. İstiklal Marşı 'korkma' diye başlayan ve 'Hakkıdır hakka tapan milletimindir istiklal' diye biten bir milleti yolundan döndürecek hiçbir güç tanımıyoruz." ifadelerini kullandı.
1.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Bakan Gül: Yargı hiç kimseden emir almaz
Bakan Gül: Yargı hiç kimseden emir almaz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Yargı hiçbir yerden ve hiçbir kimseden emir almaz. Yargının emir alacağı tek yer; Anayasa ve kanunlardır. Yargı, hiçbir ideolojinin, şu ya da bu grubun değil, sadece hukukun emri altındadır" dedi.
10.01.2020 Siyaset
Yeni dönem başladı! 598 bin 872 işlem yapıldı
Yeni dönem başladı! 598 bin 872 işlem yapıldı Adalet Bakanlığı, 6 Nisan 2019'da başlayan hafta sonları nöbetçi noterlik uygulaması ile bugüne kadar 598 bin 872 işlem gerçekleştirildiğini açıkladı. Noter ücretleriyle harç ve vergilerin kredi kartı veya banka kartlarıyla ödenmesi uygulamasının ise 1 Şubat 2020’den itibaren başlaması bekleniyor.
30.12.2019 Ekonomi
Noterlerde kredi kartı ile ödeme yılbaşından sonra başlayacak
Noterlerde kredi kartı ile ödeme yılbaşından sonra başlayacak Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin, "Noterliklerde kredi kartı ödeme uygulamasına büyük ihtimalle önümüzdeki yılbaşı itibarıyla geçme imkanına kavuşacağız." dedi.
13.12.2019 Ekonomi
Bakan Gül'den nafaka tartışmalarıyla ilgili açıklama!
Bakan Gül'den nafaka tartışmalarıyla ilgili açıklama! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Gül, kadına şiddetle ilgili "Bu tür olaylara sıfır toleransla yaklaşıyoruz" dedi. Süresiz nafaka tartışmalarıyla ilgili de konuşan Bakan Gül, bu konuda "Nafaka konusunda temel kadının mağdur olmamasıdır. Bizim görüşümüz kadını mağdur etmeden bir süre verilmesi" ifadelerini kullandı.
6.09.2019 Siyaset
Nöbetçi noterlerden 190 bini aşkın işlem
Nöbetçi noterlerden 190 bini aşkın işlem Hafta sonları nöbetçi noterlik uygulaması kapsamında, yaklaşık üç ayda 191 bin 658 işlem yapıldı.
4.08.2019 Gündem
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! Yargı Reformu Stratejisi tanıtım toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tutuklama tedbirinin ölçülü olması için adımlar atıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Hukuk fakültelerinin eğitim süresi 5 yıla çıkartılırken, kontenjanları ise azaltılacak" açıklamasında bulundu.
30.05.2019 Siyaset
İlçelerde "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı
İlçelerde "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliğinin uygulaması kapsamında, Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerinde de "Nöbetçi Noter" uygulaması başladı.
11.05.2019 Gündem
Noterlerin nöbeti ilçelere taşınıyor
Noterlerin nöbeti ilçelere taşınıyor Adalet Bakanlığınca, illerdeki nöbetçi noterlik uygulamasının kapsamının genişletilmesiyle aralarında turizm merkezi konumundaki Marmaris, Bodrum, Fethiye, Kuşadası, Edremit'in de bulunduğu 12 ilçede noterler, bu hafta sonundan itibaren hizmet verecek.
10.05.2019 Gündem
Medipol Başakşehir - Göztepe: 0-2
Medipol Başakşehir - Göztepe: 0-2 Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan Göztepe, Lider Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.
26.04.2019 Başakşehir
Adalet Bakanı Gül'den itiraz açıklaması: Karara bağlayacak olan YSK'dır
Adalet Bakanı Gül'den itiraz açıklaması: Karara bağlayacak olan YSK'dır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Gül, "Karara bağlayacak olan YSK'dır. YSK bu işin patronudur. Kimin iradesi yansıdıysa a partisi b partisi değil vatandaşın iradesi her şeyin üstündedir" dedi.
7.04.2019 Siyaset
Noter nöbeti başladı
Noter nöbeti başladı Adalet Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliği’nin nöbetçi noterlik uygulamasına ilişkin yaptığı çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Türkiye genelinde ilk defa noterler hafta sonu mesai yaptı
7.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nöbetçi Noterlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nöbetçi noterlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.