Nft

Nft

Son dakika NFT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan NFT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını NFT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nft

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nft gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 nft haberi bulunmuştur. Tüm nft haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı Adana'da!
Uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı Adana'da! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nda uzaya gönderilen ilk Atatürk fotoğrafı ve NFT çalışması ziyaretçilerini bekliyor.
20.04.2024 Adana
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk şimdi de TweetDeck'i paralı yaptı.
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta Pandemi döneminde kripto para sektöründeki yükselişle birlikte en çok konuşulan başlıklardan biri NFT’ler (non-fungible/değiştirilemeyen token) oldu.
4.08.2023 Dünya
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat'
Metaverse arsaları çöküşe geçti, yatırıcımlar şokta! 'Kripto paralardaki dalgalanmalara dikkat' Büyük kazançlar getireceğine inanılan ve geçen yıl adeta kendi alanında piyasa oluşturan Metaverse arsaları, yatırımcılara hüsran yaşattı. Metaverse evrenindeki kan kaybını değerlendiren Dr. Ayça Maden, kripto paradaki dalgalanmaların dahi Metaverse arsalarındaki fiyatları altüst edebileceğine dikkati çekerek, bu çöküşün olası nedenlerini bir bir anlattı.
29.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards”
Farklı bir ödül töreni deneyimi: “Brandverse Awards” Marketing Türkiye – BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve Deloitte Türkiye’nin jüri değerlendirme sürecine adil ve şeffaf bir rekabet ortamı yaratmak adına uzmanlığıyla katkı sağladığı Brandverse Awards’da ödül töreni bugün gerçekleşiyor. Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek ödül töreninde sektörün tüm paydaşları gün boyu başarının tadını çıkarırken, yeni iletişim ağları yaratma fırsatını da yakalayacaklar…
16.06.2023 Magazin
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı
Togg'un yeni renkleri görücüye çıkacak! Kritik tarih açıklandı Türkiye'nin akıllı cihazı Togg Tesislerinde üretim aralıksız devam ediyor. Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş, akıllı cihaza yeni renklerin tasarlandığı müjdesini verirken, tesisin temmuz ayı sonunda tam kapasite ile çalışacağını ve 3 dakikada bir araç üretilebileceğini ifade etti. Ayrıca Karakaş, NFT üzerinde satışa çıkarılacak olan Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel 2 bin 23 adet özel seri akıllı cihazın da 29 Ekim'de sahiplerine teslim edilmeye başlanacağını duyurdu. Basın mensuplarının bir kısmı fabrika içinde gezerken, diğer kısmı da Togg ile Bursa turu atarak akıllı cihazı test etti.
11.05.2023 Ekonomi
Togg'dan NFT açıklaması
Togg'dan NFT açıklaması Togg özel seri olarak NFT açık artırmasını başlattığı 2023 adet model ile ilgili erteleme açıklamasının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu. Kullanıcıların bu erteleme ile ilgili zarar ettikleri ve AVAX'larını çekemedikleri iddiaları üzerine yayınlanan açıklamada, "Togg’un kullanıcıların cüzdanlarına müdahale etme, AVAX’larına el koyma, bloke etme, satma ve sonra yeniden geri alma yetkisi yoktur" denildi.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Togg'dan ön sipariş duyurusu
Türkiye için sevindiren gelişme! Togg'dan ön sipariş duyurusu Togg ile ilgili flaş son dakika açıklaması geldi. Togg, ön sipariş sürecini web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın bir tarihte başlatacaklarını açıkladı.
8.03.2023 Ekonomi
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, geçtiğimiz hafta "EYT'den emekli oldum" diyerek tüm ürünlerini 5 liradan satmıştı. Esnaf, 25 Mart'ta ilk emekli maaşını alacağını belirterek, bir kamyon dolusu ürünü yeniden 5 liradan satacağını söyledi.
5.02.2023 Gündem
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.
5.02.2023 Gündem
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam
Togg'da geri sayım başladı! NFT açık artırması bu akşam Togg almak isteyenler için öncelikli ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasına sayılı saatler kaldı. Bu akşam saat 19:23'te Trumore uygulaması üzerinden NFT satışı başlayacak ve NFT alanlar ön siparişe katılma ve teslim alma sırası hakkını kazanacak.
5.02.2023 Ekonomi
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı
Yerli oto şarj altyapısı için kâr paylaşımı Piyasaya çıkmak için gün sayan yerli elektrikli otomobil Togg’un şarj altyapısı için oda ve borsalarla ortak yapı hayata geçirilecek.
4.02.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg paylaştı: Hazır mısın?
Yerli otomobil Togg paylaştı: Hazır mısın? Yerli otomobil Togg, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak üretilen "100. Yıl Özel Seri" NFT koleksiyonunun detaylarını paylaşmıştı.
3.02.2023 Ekonomi
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor
TOGG ön satışlarında yeni gelişme! 3 farklı yöntemle resmen başlıyor Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'dan yapılan yeni paylaşımda 5 Şubat'a işaret edildi.
1.02.2023 Ekonomi
İlk uzay para tasarımı Türklerin oldu
İlk uzay para tasarımı Türklerin oldu Tarihte Lidyalılar ilk parayı bulurken, Türkler de ilk uzay parası tasarım tescillini alarak tarihe geçti.
28.01.2023 Gündem
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak
TOGG'da sevindiren gelişme! Özel seri üretim 2023 adetle sınırlı tutulacak Türkiye'nin Otomobili Togg, mobil uygulamasıyla dijital dünyaya da hızlı bir giriş yaptı. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası ise Trumore’da.
26.01.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi
Yerli otomobil Togg'da yeni gelişme! Ön sipariş verme hakkı geldi Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağını açıkladı.
20.01.2023 Ekonomi
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Ekonomi
Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu
Yirminci yıla özel sergi ve NFT koleksiyonu 20’nci yılını dolduran Sütaş Çiftliği Karikatürleri için sergi açılışı gerçekleştirilirken hazırlanan NFT Koleksiyonu da tanıtıldı.
27.12.2022 Kültür Sanat
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide
50 sanatçı 70 eser; geleceğin sanatçıları bu sergide İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, 100 Yılda 100 Etkinlik kapsamında NFT zirvesine ev sahipliği yaptı. Üniversitenin düzenlediği NFT Zirvesi ve ‘Future Renaissance Collection’ adlı sergi; iş, cemiyet ve sanat dünyasından çeşitli isimleri ağırladı. Zirve kapsamında 50 sanatçı ve 70 eserin yer aldığı NFT eserlerinden oluşan sergiyi öğrenciler büyük bir ilgiyle tek tek gezdi.
19.12.2022 Kültür Sanat
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi
Girişimcilik ve yatırım ekosistemi bir araya geldi “Corporate & Ventures Day” etkinliğinde teknoloji girişimcileri, kurumsal dünyanın liderleri ve girişim sermayesi temsilcileri bir araya gelerek yeni teknolojileri, yatırım ekosisteminin gelişimini ve girişim sermayesi yatırım fonlarını güncel konu başlıkları ile değerlendirdi.
23.11.2022 Bilim ve Teknoloji
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı QUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket olduQUA Granite, sektöründe Metaverse evrenine yatırım yapan ilk şirket oldu.
4.11.2022 Advertorial
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nft ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nft haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.