Nakdi Yardım

Nakdi Yardım

Son dakika nakdi yardım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakdi yardım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakdi yardım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakdi Yardım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakdi yardım gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 nakdi yardım haberi bulunmuştur. Tüm nakdi yardım haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir?
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir? İmarathane kelimesi tarihi metinlerde sıklıkla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. İmarathane, Osmanlı Devleti döneminde yoksullara yardım etme amacı ile oluşturulmuş olan hayır kurumları olma özelliğine sahiptir. İmarathane aynı zamanda imaret olarak da bilinmektedir. İmarathaneneler tarafından verilen hizmet kurulduğu günlerden sonraki zamanlarda değişiklik göstermiştir. 
22.04.2024 Gündem
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam
Bakan Işıkhan açıkladı: SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 49,25'lik zam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerimizin emekli aylıklarındaki artışı %49,25’e yükseltiyoruz" dedi. Bakan Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak ek zamdan kaynaklı farkların, Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra 1 hafta içerisinde ödeneceğini açıkladı.
23.01.2024 Ekonomi
Türkiye ve Tacikistan arasında askeri mali iş birliği anlaşması
Türkiye ve Tacikistan arasında askeri mali iş birliği anlaşması  İkili görüşmelerinde gerçekleştiği Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF) Türkiye ve Tacikistan arasında mali iş birliği anlaşması ile nakdi yardım uygulama protokolü imzalandı. Protokolü, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Tacikistan Savunma Bakanı Orgeneral Şerali Mirzo imzaladı.  
26.07.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılmaya başladı
Destek ödemeleri hesaplara yatırılmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 440 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı
12.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Tüm tarafların içine sinecek neticeye inanıyorum Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda ekonomi öncelikli gündem oldu. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz." dedi.
14.06.2023 Gündem
Paralar bugün hesaplara yatırılmaya başlandı! Bakan Göktaş duyurdu
Paralar bugün hesaplara yatırılmaya başlandı! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2 milyar 448 milyon TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı
14.06.2023 Ekonomi
Ek destek müjdesi! Yüzde 25 daha fazla ödeme yapılacak
Ek destek müjdesi! Yüzde 25 daha fazla ödeme yapılacak Tarım ve Orman Bakanlığı, kadın balıkçılara pozitif ayrıcalık tanıyan kararını açıkladı. Buna göre ilk defa balıkçı gemisi sahibi veya ortağı olan kadınlara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi yapılacak.
13.06.2023 Ekonomi
Depremde kayıtlara ölü olarak geçti, yaşadığını ispatlamaya çalışıyor
Depremde kayıtlara ölü olarak geçti, yaşadığını ispatlamaya çalışıyor Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Osmaniye’de, kayıtlara ölü olarak geçen Halil Yılmaz (48), yaşadığını ispatlamaya çalışıyor. Seçimlerde oy kullanamayan, ilaç alamayan ve sigortasını ödeyemeyen Yılmaz’ın, eşinin hesabına da AFAD tarafından 100 bin lira nakdi yardım yapıldı. Parayı hemen iade ettiğini söyleyen Yılmaz, “Böyle şeyler filmlerde olur zannederdik, maalesef başımıza geldi” dedi.
22.05.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymak görevimiz
Bakan Karaismailoğlu: Gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymak görevimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Sosyal hayatı canlandırmak gerek. Bunun için en önemli kısım ise amatör sporların, bireysel sporların desteklenmesi. Bu gençlerin gözlerindeki ışıltıyı Türkiye ve dünyaya yaymamız bizim görevimiz olacak. Burada büyük bir enerji var" dedi.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta zafere doğru gidiyoruz, meydanların dili bunu söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Sandığı artık vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 14 Mayıs'ta inşallah yeni bir rekor kıracağımıza inanıyorum." dedi. Öte yandan Erdoğan, MİT'in dün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini de duyurdu.
30.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 55 bin kişiye madalya ve nişan takdim edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni'nde konuştu. Erdoğan, yaptığı açıklamada "55 bin kişiye madalya ve nişanlarını takdim edeceğiz." ifadelerini kullandı. Depremzedelere yapılan ödemeler hakkında bilgi veren Erdoğan, 28 milyar lira ödeme yapıldığını duyurdu.
25.04.2023 Gündem
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı
Vergi muafiyetinde detaylar belli oldu! Tamamı siliniyor, işte sınır tutarı Deprem bölgesinde çalışanlara, işverenleri tarafından yapılan yardımlara sağlanan vergi muafiyetinde detaylar belli oldu. Buna göre, kendisi, eşi, çocuğu veya anne ve babası depremden etkilenen işçiler için yardımda bulunulabilecek.
25.03.2023 Ekonomi
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları için genelge: Mal bildirim zorunluluğu
Cumhurbaşkanı adayları için genelge: Mal bildirim zorunluluğu Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, cumhurbaşkanı adaylarının alacağı yardımlar ile mal bildirimlerinin usul ve esaslarına ilişkin genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2023 Gündem
2 OHAL Kararnamesi, Meclis'te
2 OHAL Kararnamesi, Meclis'te Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 2 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi daha TBMM'ye sunuldu.
13.03.2023 Gündem
Bakan Yanık: Afet kapsamında 1 milyar 222 milyon lira kaynak aktardık
Bakan Yanık: Afet kapsamında 1 milyar 222 milyon lira kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye’de Afet Acil Sosyal Yardım Ayni Bağış Kabul deposundaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunuyor.
9.03.2023 Ekonomi
100 bin liralık destek! Miras hukuku esas alınacak
100 bin liralık destek! Miras hukuku esas alınacak Depremden etkilenen afetzede 1 milyon 190 bin aileye 12 milyar 547 milyon lira nakdi yardım yapıldı. Depremde yaşamını yitirenler için yapılacak 100 bin liralık ödemede detaylar belli oldu. Miras hukuku esas alınacak. Bu destek depremde hayatını kaybeden vatandaşların aile yakınlarına acil temel ihtiyaçlarının karşılanması için verilecek.
8.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati deprem bölgesi: 3,4 milyar TL'lik destek hesaplarda
Bakan Nebati deprem bölgesi: 3,4 milyar TL'lik destek hesaplarda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem felaketine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Nebati ekonomiye ilişkin alınan tedbirleri açıkladı ve KGF limitinin 350 milyar liraya çıkarıldığını söyledi.
27.02.2023 Gündem
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışılırken, hasar tespit çalışmalarından sonra başlayacak AFAD Afetzede Hak Sahipliği için başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar da belli olmaya başladı.
23.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bu bölgelerde kesinlikle yapılaşma yapılmayacak
Bakan Kurum: Bu bölgelerde kesinlikle yapılaşma yapılmayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Zemin kalitesi kötü, sıvılaşma olan,  fay hattına yakın yerlere kesinlikle yapılaşma yapılmayacak. Mümkün olan her ilimizde, ilçemizde ovalardan dağlara doğru yerleşeceğiz. Dolayısıyla uygun olmayan yere kesinlikle yerleşime müsaade etmeyeceğiz." dedi.
20.02.2023 Gündem
Deprem destekleri ile ilgili merak edilenler! Hesaplara yatacak, işte 7 soru, 7 yanıt
Deprem destekleri ile ilgili merak edilenler! Hesaplara yatacak, işte 7 soru, 7 yanıt AFAD dün yaptığı açıklamada “Afetzede Barınma Desteği” başvurularının e-Devlet üzerinden başladığı bilgisini paylaşmıştı. Peki barınma desteği ile ilgili detaylar neler? Depremzedelere taşınma desteği ve nakdi yardım yapılacak mı? İşte merak edilen 7 soru, 7 yanıt.
20.02.2023 Ekonomi
Yargıtay, depremzedeler için 1,4 milyon TL bağış topladı
Yargıtay, depremzedeler için 1,4 milyon TL bağış topladı Yargıtay Başkanlığı'nca başlatılan nakdi yardım kampanyasında toplanan 1 milyon 400 bin TL, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) aktarıldı.
17.02.2023 Gündem
Yargıtay Başkanlığı'ndan nakdi yardım seferberliği!
Yargıtay Başkanlığı'ndan nakdi yardım seferberliği! Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından Yargıtay Başkanlığınca başlatılan nakdi yardım kampanyası kapsamında toplanan 1 milyon 400 bin Türk Lirası bağış AFAD’a aktarıldı.
17.02.2023 Gündem
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım
10 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Deprem yardımı nasıl alınır, depremzedelere 10 bin TL nakdi destek hesaplara yattı mı? Afetzedelere 10 bin TL yardım Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki iki deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere 10 bin TL yardım parası verileceğini duyurmasının ardından 10 TL deprem yardım parasının nasıl alınacağı merak konusu olmuştu, vatandaşlar “deprem yardımı nasıl alabilirim?” sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Beklenen açıklama AFAD’tan geldi. Peki, 10 bin TL deprem yardım başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL nakdi yardım ne zaman ödenecek, deprem yardımı nasıl alınır, 10 bin TL yardım hesaplara yattı mı?
17.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nakdi Yardım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakdi yardım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.