Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa

Son dakika mustafakemalpaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafakemalpaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafakemalpaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafakemalpaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafakemalpaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 mustafakemalpaşa haberi bulunmuştur. Tüm mustafakemalpaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP'nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu şekilde hoyratça davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Bursa ilçe başkan adaylarını açıkladı.
2.02.2024 Gündem
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı Bursa'da su kanalına düşen otomobildeki 5 kişi, yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Mustafa Özcan'ın (67) kalp krizi geçirdiği de belirlendi.
21.12.2023 Gündem
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti
Ortalığı kan gölüne çevirdi! Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp, intihar etti Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Samet Özdemir (34), eşi Zeynep Özdemir (28) ile oğulları Metehan (9) ve Batuhan'ı (4) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.
4.11.2023 Yaşam
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tali yola dönüş yapan kamyona çarpan süt toplama kamyonetindeki yolcu Fatma Topal (54) hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi ise yaralandı.
12.10.2023 Yaşam
2 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
2 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bursa ve Balıkesir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 135 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu.
21.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
200 yıldır devam ediyor! insanları korkutup, 'Deliler' birliğini andılar
200 yıldır devam ediyor! insanları korkutup, 'Deliler' birliğini andılar Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Kurban Bayramı'nda kesilen hayvanların parçalarından yapılan kostümleri giyip, çevredekileri korkutan kişiler, bu yıl da 'Alabaş geleneği'ni sürdürüp, Osmanlı dönemindeki 'Deliler' birliğini andı.
1.07.2023 Yaşam
Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023: Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları canlı seçim sonucu ve oy oranı Bursa 1. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip edilebiliyor. Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve milletvekili oy oranlarının canlı ve anlık olarak aktarılıyor. 14 Mayıs genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan yarıştı. 14 Mayıs genel seçim sonuçları YSK yasaklarının kalkmasıyla birlikte açıklanmaya başlandı. Bursa 1. bölge seçim sonuçlarına göre Bursa'da Cumhurbaşkanı oy sayıları ve ittifak partilerinin aldıkları oy oranları belli oluyor. Seçim sonuçları sorgulama sayfası da haberimizde...
14.05.2023 Gündem
Kahvedeki cinayetin 79 yaşındaki sanığına, ağırlaştırılmış müebbet
Kahvedeki cinayetin 79 yaşındaki sanığına, ağırlaştırılmış müebbet Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kahvede oturan Cevdet Asa'yı (68) bıçaklayarak öldüren Kerim Yakut (79), tutuklu yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2023 Gündem
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu
İşlediği cinayeti küçük yaştaki kızının üstüne atan babanın cezası belli oldu Bursa'da, yüksek sesle müzik dinleme kavgasında Zeki Özezen'i (30) tabancayla vurup öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kıral Dalkıran'ın (34), 'Kasten öldürme' suçlamasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Suçu o tarihte 14 yaşında olan kızı Ç.D.'nin üzerine atan Dalkıran, önce müebbet, sonra da 'haksız tahrik' indirimiyle 18 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme, Ç.D.'ye ise ceza verilmesine yer olmadığına hükmetti.
6.03.2023 Yaşam
Cinayeti yaşı küçük kızının üstüne atan babaya müebbet istemi
Cinayeti yaşı küçük kızının üstüne atan babaya müebbet istemi Bursa'da, yüksek sesle müzik dinleme kavgasında Zeki Özezen'i (30) tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kıral Dalkıran’ın (34) ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla yargılandığı davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Suçu o tarihte 14 yaşında olan kızı Ç.D.'nin üstüne atan babanın müebbet hapsi, Ç.D.’nin (16) ise ‘suçu üstlenmek’ten 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
30.01.2023 Yaşam
TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa sonuçları! Bursa TOKİ sonuçları listesi açıklandı mı, Bursa Karacabey, Taşlık, Yenişehir Taşlık TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa sonuçları! Bursa TOKİ sonuçları listesi açıklandı mı, Bursa Karacabey, Taşlık, Yenişehir Taşlık TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Bursa Karacabey Taşlık, Mustafakemalpaşa, Yenişehir kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. Bursa TOKİ kura çekilişi bugün de devam etti. TOKİ Bursa kura çekilişi noter huzurunda çekilerek tüm hak sahipleri belirlendi. Bursa TOKİ kura çekişinin tamamlanmasıyla 2+1 ve 3+1 Bursa TOKİ Karacabey Taşlık, Mustafakemalpaşa, Yenişehir kura çekiliş sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. Peki, Bursa TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Bursa TOKİ sonuçları listesi…
28.01.2023 Ekonomi
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları'
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Büşra Kabataş'ın (15), Taner Yaylacı (29) tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonu ve bilgisayarı incelendi. ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Yaylacı'nın; 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı sonrası adli tıp uygulamaları', 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' başlıklarıyla internette aramalar yaptığı belirlendi.
25.01.2023 Yaşam
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Bursa TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman, Bursa TOKİ kura çekimi isim listesi ve sonuçları nasıl sorgulanır?
Bursa TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman, Bursa TOKİ kura çekimi isim listesi ve sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura çekimi ve sonuçları için aramalar arttı. 6 gün boyunca sürecek olan TOKİ Bursa kura çekimiyle Bursa'da 8650 Sosyal Konut hak sahiplerini bulacak. Noter huzurunda çekilecek kuralar Karacabey, Nilüfer, Orhangazi, Gürsu, İnegöl, Kestel, Mustafakemalpaşa, Yenişehir, Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçeleri için yapılacak. Peki, TOKİ Bursa kura çekimi sonuçları ne zaman belli olacak, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Bursa çekilişi ne zaman?
19.01.2023 Ekonomi
Babası olarak tanıttığı kişi öldürdü! 'Çok genç olduğu için evlenmekten vazgeçtim'
Babası olarak tanıttığı kişi öldürdü! 'Çok genç olduğu için evlenmekten vazgeçtim' Bursa'da, 28 yaşındaki Pelin Sezer'i tabanca ile vurarak öldürdükten sonra yakalanıp tutuklanan 65 yaşındaki Mehmet Mehdi Okulevi'nin polisteki ifadesi ortaya çıktı. Sezer ile evlenmek istediğini ancak genç olduğu için vazgeçtiğini öne süren Okulevi, altın yüzük ve para tartışması sonucu Pelin Sezer'i öldürdüğünü söyledi.
19.01.2023 Yaşam
Genç kadının yerde kanlar içinde cesedi bulundu! Katilini babası olarak tanıtmış
Genç kadının yerde kanlar içinde cesedi bulundu! Katilini babası olarak tanıtmış Bursa'da 28 yaşındaki Pelin Sezer, ev sahibine babası olarak tanıttığı Mehmet Mehdi Okulevi (65) tarafından tabanca ile 11 el ateş edilerek, öldürüldü. Kaçtığı İstanbul'da yakalanan şüpheli, yakalanıp Bursa'ya getirildi.
18.01.2023 Yaşam
Babası ile kız kardeşini bıçakla yaraladı, engellemek isteyen komşusunu öldürdü
Babası ile kız kardeşini bıçakla yaraladı, engellemek isteyen komşusunu öldürdü Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tartıştığı babası Hasan Doğru (48) ile kız kardeşi Yasemin Doğruyu (19) bıçaklayarak ağır yaralayan Yasin Doğru (22), kendisini engellemek isteyen komşusu Osman Kılınçı (28) öldürdü.
27.11.2022 Yaşam
Tam bir C vitamini deposu! Bursa'dan dünya sofralarına ulaşıyor
Tam bir C vitamini deposu! Bursa'dan dünya sofralarına ulaşıyor Mustafakemalpaşa Ovaazatlı mahallesi üretilen kırmızı biberler, bu senede dünya sofralarında yerini almaya hazırlanıyor. Hamur ürünlerinden, tatlısına, yöresel lezzetleriyle dünya sofralarına konuk olan Mustafakemalpaşa, bu yılda ihracatta rekor sayılara ulaştı.
4.10.2022 Ekonomi
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira...
Tarlada 80 kuruş, tezgahta 4-5 lira... Bursa'da sezonu tarlada 3 liradan açan karpuzun fiyatı 80 kuruşa kadar düştü. Karpuzun kilosu pazarda ise 4-5 liradan satılıyor.
7.08.2022 Ekonomi
Kendisini polis olarak tanıtıp 4,5 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptı; kaçarken terminalde yakalandı
Kendisini polis olarak tanıtıp 4,5 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptı; kaçarken terminalde yakalandı Bursa'da kendisini polis olarak tanıtıp, terör örgütüne para yardımı yaptığını söylediği Hatice Ü.'den yaklaşık 4,5 milyon TL’lik para ve ziynet eşyası alan Hasan Akbaş (19), kaçmaya çalışırken terminalde yakalandı. Gözaltına alınan Hasan Akbaş, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mustafakemalpaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafakemalpaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.