Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç

Son dakika Murat Dalkılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Dalkılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Dalkılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Dalkılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat dalkılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 710 murat dalkılıç haberi bulunmuştur. Tüm murat dalkılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor? Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024 Magazin
Murat Dalkılıç'tan üzen haber geldi! ‘Herkesten çok özür dilerim’
Murat Dalkılıç'tan üzen haber geldi! ‘Herkesten çok özür dilerim’ Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan hayranlarını üzen bir haber geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu.
23.02.2024 Magazin
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi Paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla dikkat çekti. Siyah bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2024 Magazin
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı!
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı! Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur’un yeni yıl paylaşımı çok konuşuldu. Balkonda dil çıkardığı bir kareyi "2024" notuyla paylaşan ünlü ismin fotoğrafı sosyal medya kullanıcıların da diline düştü.
2.01.2024 Magazin
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Gökhan Alkan - Burcu Özberk aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Önceki akşam Murat Dalkılıç'ın mekanının açılışına katılan Gökhan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Adı Burcu Özberk ile aşk dedikodularına karışan Alkan, aşk sorularına cevap verdi.
3.12.2023 Magazin
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt!
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt! Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile evlenip boşanan Merve Boluğur, paylaşımına gelen yoruma yanıt verdi. Takipçisinin "Ablam üçüncü koca ne zaman geliyor?" mesajına yanıt veren ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.
1.12.2023 Magazin
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi!
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi! Londra’da yaşayan Eda Dora ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç Suadiye’de bir mekân açtı. Dalkılıç ve sevgilisi önceki gece kulüpten çıkarken görüntülendi.
1.12.2023 Magazin
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı Sosyal medya platformları üzerinden Eda Dora ile aşk yaşadığını duyuran ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. İkilinin dövmelerini ve bu dövmelerin anlamlarını paylaşan Dora, bu özel anıyı Instagram sayfasının hikayeler bölümünde takipçileriyle paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı
Murat Dalkılıç paylaştı! Eda Dora sosyal medyadan tam not aldı Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
14.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası!
Murat Dalkılıç'ın sevgilisi Eda San ile ilgili bomba aşk iddiası! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç yaptığı son açıklamada sevgilisi için ülke değiştirdiğini dile getirmişti. Dalkılıç'ın sevgilisi Eda'nın geçtiğimiz yaz çok ünlü bir isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı.
6.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç sekizinci kez ameliyat oldu!
Murat Dalkılıç sekizinci kez ameliyat oldu! Özel hayatıyla adından söz ettiren şarkıcı Murat Dalkılıç, burnundan sekizinci kez ameliyat olduğunu duyurdu. Dalkılıç, daha önce ise ilkokuldan beri burnuna estetik yaptırdığını söylemişti.
3.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile yollarını ayırmasının ardından Çağla Boz'la yeni bir aşka yelken açmıştı, ancak çift kısa bir süre sonra yollarını sessiz sedasız ayırdı.
14.10.2023 Magazin
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması
Yavuz Bingöl'den evlilik açıklaması Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu ile uzun bir yol yürüdüğünü söyledi ve ekledi: “Kısmet olursa evleniriz. Kendisi çok detaycıdır. İşime de çok büyük emeği ve katkısı vardır.”
8.10.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu'
Burcu Kara güzel haberi duyurdu! 'Dualarım karşılık buldu' Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla ilk çocuğu Ali’nin geçirdiği hastalığı açıklayan Burcu Kara, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.09.2023 Magazin
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu!
Murat dalkılıç'tan 'gizemli' sevgilisi ile aşk pozu! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etmişti. Dalkılıç, son olarak sevgilisiyle yeni bir paylaşım yaptı.
19.09.2023 Magazin
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Murat dalkılıç aşkını ilan etti! Sosyal medyadan el el paylaşım geldi
Murat dalkılıç aşkını ilan etti! Sosyal medyadan el el paylaşım geldi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, son olarak geçtiğimiz sene Çağla Boz ile görüntülenmişti. O zamandan beri hayatında kimse olmayan popçu, yeni aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ilan etti.
10.09.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu!
Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun yıl dönümü kutlamasına Murat Dalkılıç da dahil oldu! Alaçatı'da bir mekanda kadınlarla samimi şekilde görüntülenmesinin ardından adı ihanet haberlerine karışan ve magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu (41) ile Neslihan Atagül (30), geçtiğimiz gün 7'nci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Çiftin kutlaması, aralarına Murat Dalkılıç'ın da dahil olmasıyla eğlenceli bir hal aldı.
10.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel
Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç arasında kahkahaya boğan diyalog: Ya terk et ya da hemen gel Demet Özdemir'le yaşadığı kısa süreli evlilikle gündemden düşmeyen Oğuzhan Koç, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Bayramın üçüncü günü Çeşme'de sahne alan ünlü şarkıcıyı yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ile Murat Dalkılıç da dinlemeye gelenler arasındaydı. Koç ile Murat Dalkılıç arasında geçen esprili diyalog herkesi kahkahaya boğdu.
2.07.2023 Magazin
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın' Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.
8.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Dalkılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat dalkılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.