Muhammet Emin Akbaşoğlu

Muhammet Emin Akbaşoğlu

Son dakika Muhammet Emin Akbaşoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhammet Emin Akbaşoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhammet Emin Akbaşoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammet Emin Akbaşoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammet emin akbaşoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 muhammet emin akbaşoğlu haberi bulunmuştur. Tüm muhammet emin akbaşoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesini içeren düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceğini bildirdi.
1.12.2023 Ekonomi
Emekli maaşı ile ilgili AK Parti'den yeni açıklama geldi
Emekli maaşı ile ilgili AK Parti'den yeni açıklama geldi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'in açılmasına dakikalar kala önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, emekli maaşlarına düzenleme ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...
1.10.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı
AK Parti’de seçim takvimi belli oldu! Yerel seçimlere hazırlık başladı AK Parti’de Mart 2024 yerel seçim için adaylık başvurularının kasım ayının ilk haftası, temayül yoklamalarının ise kasım ayının ikinci haftası yapılması planlanıyor. Aday tanıtım ve beyanname toplantısının da ocak ayı sonunda beraber yapılacağı belirtiliyor.
19.07.2023 Gündem
Memur maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi! 22 bin TL oluyor
Memur maaşıyla ilgili son dakika gelişmesi! 22 bin TL oluyor AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, en düşük memur maaşıyla ilgili yasa teklifinin bu hafta Meclis'e sunulacağını duyurdu.
4.07.2023 Ekonomi
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu Emekli ve memur milyonları kapsıyor. Asgari ücret görüşmeleri devam ederken bir haber de emekli ve memurlar için geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 28'inci dönemin ilk kanun teklifinin, en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenleneceği teklif olacağını söyledi. Akbaşoğlu, "Emekli maaşlarının temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı hem de refah payı farkını ele alacak bir düzenleme de gündeme gelecek" dedi.
13.06.2023 Ekonomi
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı AK Partili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için dilekçesini verdi. Kurtulmuş TBMM'de açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, konuşmasında "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı için aday gösterdiler. Bugün şahsi dilekçemi vererek süreci başlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir" dedi.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu AK Parti Meclis Grup Yönetimi belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup Başkanı olacak.
30.05.2023 Gündem
AK Partili Akbaşoğlu: Yüzde 55'in üzeri Erdoğan'ın yanında duracak
AK Partili Akbaşoğlu: Yüzde 55'in üzeri Erdoğan'ın yanında duracak AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili, "İnanıyorum ki güven ve istikrar ortamı, Meclis'teki çoğunluğumuz aynı şekilde yürütmede de çoğunlukla, yüzde 55'in üzerinde Sayın Erdoğan'ın yanında duracak" dedi.
16.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret etti
TBMM Başkanı Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adana'da depremzedeleri ziyaret edip, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
12.02.2023 Gündem
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Prim ve borçlanma önerisi
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Prim ve borçlanma önerisi EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? sorusu merak ediliyordu. EYT staj sigortası kabul edildi mi sorusuna staj ve çıraklık yapan binlerce EYT’li yanıt arıyordu. EYT staj mağdurlarıyla ilgili sıcak gelişmelere yaşanıyor. EYT'nin Meclis'e gelmesiyle birlikte staj sigortası konusunda yeni açıklamalar yapıldı. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, staj sigortasıyla ilgili yeni öneriyi açıkladı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Emekli
EYT prim gün sayısı kaç olunca emekli olunur 2023? 1999 öncesi emeklilik prim gün sayısı değişir mi? EYT prim gün sayısı tablosu
EYT prim gün sayısı kaç olunca emekli olunur 2023? 1999 öncesi emeklilik prim gün sayısı değişir mi? EYT prim gün sayısı tablosu EYT prim gün sayısı tablosu için aramalar arttı. EYT prim gün sayısı kaç olunca emekli olunur, kadın ve erkeklerde EYT prim gün sayısı değişti mi? sorularına yanıt aranıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunuldu. EYT düzenlemesinin Meclis’e sunulmasıyla AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu detayları kamuoyuyla paylaştı. 8 Eylül 1999 öncesi emeklilik prim gün sayısı 5000 olanlar eski yasaya göre emekli olabiliyorken şimdi EYT şartları yeniden belirlendi, kademeli prim sistemine geçildi. Kademeli prim sistemine geçilmesiyle Bağkur prim gün sayısı öğrenme ve hesaplama için yapılan sorgulamalar da arttı. Peki, Peki EYT emeklisi olmak için prim gün sayısı kaç olmalı, Bağkur EYT gün sayısı ne kadar? İşte 2023 EYT gün sayısı tablosu ve Bağkur prim gün sayısı öğrenme ve hesaplama…
3.02.2023 Emekli
3600 prim günü olanlar EYT'den yararlanacak mı? Kısmi Emeklilik var mı?
3600 prim günü olanlar EYT'den yararlanacak mı? Kısmi Emeklilik var mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan açıklama geldi. Buna göre EYT meclise sunuldu. 4 maddelik ETY düzenlemesiyle birlikte her işverene EYT emeklisi çalıştırdığı takdirde 500 TL destek verilecek. Ancak milyonlarca kişinin EYT yasa taslağı ile ilgili araştırmaları devam ediyor. "EYT 3600 günü kapsıyor mu, EYT kısmi emeklilik var mı" sorularının yanıtı aranıyor. 4 maddelik EYT yasa teklifinde neler var? İşte detaylar...
3.02.2023 Emekli
EYT son dakika! EYT teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı, işte detaylar
EYT son dakika! EYT teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı, işte detaylar Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesinde son viraja girildi. Kanun teklifi bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Düzenleme hayata geçtikten sonra hak sahipleri, emeklilik için başvuru yapabilecek. Düzenlemeyle ilk etapta 2 milyon 250 bin kişi emekli edilecek. Komisyon görüşmelerinde 'EYT'de kademeli prim şartı' iddialarına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu cevap verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, EYT düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu'na geleceği tarihi açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
2.02.2023 Emekli
EYT komisyon ne zaman toplanacak? EYT 5975 ne demek? EYT prim emeklilik tablosu
EYT komisyon ne zaman toplanacak? EYT 5975 ne demek? EYT prim emeklilik tablosu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek. Ardından Genel Kurul'a gidecek olan teklif yasalaşacak ve Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girecek. Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT yasasıyle ilgili haberler de gelmeye devam ediyor. 3600 günü kapsıyor mu, EYT 5975 gün ne demek gibi sorular emeklilik bekleyen vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Öte yandan EYT prim gün sayısıyla ilgili alınan karar sonrası EYT prim gün tablosu da merak ediliyor. İşte EYT ile ilgili detaylar....
2.02.2023 Emekli
EYT prim günü tablosu! 2023 EYT yeni yaş ve EYT prim gün sayısı sorgulaması nasıl yapılır? Kadın ve erkek SGK 4A prim gün sayısı hesaplama tablosu
EYT prim günü tablosu! 2023 EYT yeni yaş ve EYT prim gün sayısı sorgulaması nasıl yapılır? Kadın ve erkek SGK 4A prim gün sayısı hesaplama tablosu Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesine yönelik yapılan açıklamaların ardından prim gün sayısı konusu gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yaptığı açıklamada “SSK'lılar kademeli prim gününe tabi olacak ve kademeli prim günü 5 binden başlayarak 5 bin 975 güne kadar çıkacak.” İfadelerini kullandı. SGK tarafından yayımlanan tabloyla birlikte, sigortalılık süresi ve prim gün sayısı kolayca sorgulanıyor. Peki emekli olmak için kaç prim günü gerekecek, kadın ve erkek EYT prim gün sayısı sorgulaması nasıl yapılır? İşte EYT prim tablosu ile SGK 4A prim gün sayısı ve yeni yaş hesaplama…
2.02.2023 Emekli
EYT'de prim gün sayısı kaç olmalı? EYT Meclis'e geldi mi, ne zaman yasalaşacak?? İşte EYT'de 4 madde!
EYT'de prim gün sayısı kaç olmalı? EYT Meclis'e geldi mi, ne zaman yasalaşacak?? İşte EYT'de 4 madde! EYT'de prim gün sayısı kaç olmalı, EYT meclise geldi mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Milyonlarca kişinin beklediği haber geldi ve EYT şartlarındaki detaylar belli oldu. AK Parti'den yapılan açıklamada EYT kanun teklifindeki detaylar belli oldu. Peki EYT prim şartı ne oldu? EYT 3600 günü kapsıyor mu? İşte EYT yasa teklifindeki 4 madde...
31.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! Gözler perşembe gününe çevrildi
EYT'de son dakika gelişmesi! Gözler perşembe gününe çevrildi EYT yasa teklifi 2 Şubat Perşembe günü saat 11.00'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak.
30.01.2023 Ekonomi
EYT son dakika! 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı: 8 Eylül ve yaş şartı
EYT son dakika! 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı: 8 Eylül ve yaş şartı Emeklilikte yaşa takılanlarla ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milyonların beklediği EYT düzenlemesi bugün Meclis Başkanlığı’na sunuldu. EYT şartlarındaki detaylarla ilgili açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye ilişkin kanun teklifindeki detayları aktardı. Prim günü ve sigortalılık süresini tamamlayan herkes emekli olabilecek. Peki EYT ne zaman çıkacak? İlk maaşlar ne zaman yatacak? İşte 4 maddelik EYT teklifinin ayrıntıları...
30.01.2023 Emekli
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Son durum netleşti
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Son durum netleşti EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? sorusu merak ediliyordu. EYT staj mağdurlarında son durum netleşti. EYT staj sigortası kabul edildi mi sorusuna staj ve çıraklık yapan binlerce EYT’li yanıt arıyordu. EYT şartlarındaki detaylarla ilgili açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye ilişkin kanun teklifindeki detayları aktardı.8 Eylül 1999’dan önce staj ve çıraklık sigortası olan kişilerin emeklilikte yaş şartının kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Emekli
EYT maddeleri ve EYT taslak metni 2023! EYT kanun taslağında staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi, staj sigortası başlangıç sayıldı mı?
EYT maddeleri ve EYT taslak metni 2023! EYT kanun taslağında staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi, staj sigortası başlangıç sayıldı mı? EYT kanun taslağı Meclis’e geldi. EYT kanun teklifinin Meclis’e sunulmasıyla EYT maddeleri sorgulanmaya başlandı. EYT emeklileri için yaş şartı kaldırıldı, prim ile çalışma yılını dolduran kişilere emeklilik yolu açıldı. EYT düzenlemesi Meclis’ten geçip Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girince EYT emeklileri maaşlarını almaya başlayacak. Peki, EYT’de staj sigortası başlangıç sayıldı mı, EYT staj ve çıraklık sigortaları kabul edildi mi?
30.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT Meclis'e geldi: 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT Meclis'e geldi: 'Tarihi gün' dedi ve detayları açıkladı Milyonların beklediği EYT düzenlemesi bugün Meclis Başkanlığı’na sunuldu. EYT şartlarındaki detaylarla ilgili açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'ye ilişkin kanun teklifindeki detayları aktardı. İşte 4 maddelik EYT teklifinin ayrıntıları...
30.01.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Muhammet Emin Akbaşoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammet emin akbaşoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.