Mondragon

Mondragon

Son dakika Mondragon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mondragon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mondragon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mondragon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mondragon gelişmeleri de dahil olmak üzere 481 mondragon haberi bulunmuştur. Tüm mondragon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun...
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun... İspanyol basınında yer alan haberlere göre Galatasaray James Rodriguez'le 7.Kolombiyalı futbolcu transferini yapmak üzere.
26.02.2022 Galatasaray
Muslera'nın Mondragon paylaşımı dikkat çekti
Muslera'nın Mondragon paylaşımı dikkat çekti Fernando Muslera Marsilya maçını ardından yaptığı Instagram paylaşımıyla dikkat çekti...
1.10.2021 Galatasaray
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri...
Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri... Galatasaray formasıyla 35 yaşında futbolu bırakan Selçuk İnan, 20 yıl süren kariyerinde Türk futboluna derin izler bıraktı. Peki, Selçuk İnan kimdir, kaç yaşında? Selçuk İnan nereli? Selçuk İnan'ın futbol kariyeri ve hayatı ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Kolombiya’dan Falcao yorumları...
Kolombiya’dan Falcao yorumları... Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin canlı yayınlandığı Kolombiya’da internet siteleri ve sosyal medya üzerinden futbolseverler, karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaştı, Radamel Falcao’nun performansını yorumladı.
29.09.2019 Futbol
Galatasaray taraftarı Falcao nöbetinde
Galatasaray taraftarı Falcao nöbetinde Galatasaray taraftarı Falcao transferini beklerken, süreç uzadıkça, sabırsızlık artıyor... Sarı-Kırmızılılar artık her türlü sosyal medya paylaşımından bir anlam çıkarmaya çalışırken, olası bir resmi açıklamayı herkesten önce görebilmek için geceleri internette Falcao nöbeti tutuyor. Öte yandan Sarı kırmızılıların, yıllık 5.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık teklifini kabul eden dünyaca ünlü golcü, yakın dostlarını arayarak Galatasaray’a geleceğinin sinyallerini vermeye başladı.
6.08.2019 Galatasaray
Muslera Galatasaray'la 300. maçına çıkacak
Muslera Galatasaray'la 300. maçına çıkacak Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımda 300. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.
22.11.2018 Galatasaray
Muslera'dan yeni bir rekor
Muslera'dan yeni bir rekor Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Schalke 04 maçında ilk 11'de başlayarak Galatasaray'da yeni bir rekora imza attı.
24.10.2018 Galatasaray
CANLI! Galatasaray - Schalke
CANLI! Galatasaray - Schalke Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta maçında bu akşam Almanya'nın Schalke 04 ekibini konuk ediyor.
24.10.2018 Galatasaray
Fernando Muslera, rekor için sahaya çıkıyor!
Fernando Muslera, rekor için sahaya çıkıyor! UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu üçüncü maçında yarın Almanya'nın Schalke 04 ekibini konuk edecek Galatasaray'da Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, rekorlarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.
23.10.2018 Galatasaray
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Salah'lı Mısır, kupada puan hedefliyor
Salah'lı Mısır, kupada puan hedefliyor FIFA 2018 Dünya Kupası A Grubu’nda ilk iki maçlarını kaybeden ve bir üst tura çıkma şansını yitiren Suudi Arabistan ve Mısır, prestij için karşı karşıya geliyor.
25.06.2018 Futbol
Genç oyuncu paylaştı! G.Saray'a geliyor...
Genç oyuncu paylaştı! G.Saray'a geliyor... Fransa'nın önde gelen gazetesi L'Equipe Galatasaray ile ilgili önemli bir iddiada bulundu.
31.05.2018 Galatasaray
Mondragon silahlı soygunculara hedef oldu!
Mondragon silahlı soygunculara hedef oldu! Galatasaray ve Kolombiya Milli Takımı'nın eski kalecisi Faryd Mondragon, Bogota'da silahlı soyguncuların hedefi oldu.
20.04.2017 Galatasaray
David Ospina Fenerbahçe'de
David Ospina Fenerbahçe'de Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak takımı kurmak adına, ilk olarak işe kaleden başladı. Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ile el sıkışıldı. İngiliz ekibiyle de sezon sonunda büyük ihtimalle anlaşmanın sağlanacağı bildirildi.
2.04.2017 Fenerbahçe
Fernando Muslera'dan tarihi rekor!
Fernando Muslera'dan tarihi rekor! Antalyaspor karşılaşmasıyla 189. maçına çıkan Muslera, "Galatasaray tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu" ünvanını elde etti.
7.03.2017 Galatasaray
Efsaneden Muslera'ya cevap!
Efsaneden Muslera'ya cevap! Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Zoran Simovic, Muslera'nın rekorunu kırmasına ilişkin, "Rekorlar kırılmak içindir. Bunlar tabii ki olacak. Onun rekorunu da birisi kıracaktır. Galatasaray'da son 30 yılda hep iyi kalecileri oldu. Hayrettin, Taffarel, Mondragon, Muslera" dedi.
24.02.2017 Galatasaray
Simoviç’ten Muslera’ya
Simoviç’ten Muslera’ya Akhisar maçıyla Prekazi ve Mondragon'un 185 maçlık serisini yakalayan Fernando Muslera rekorun eşiğinde...
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'da efsane geri dönüyor!
G.Saray'da efsane geri dönüyor! Galatasaray'da 5 yıldır kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel'in yerine yine bir efsane isim geliyor: Faryd Mondragon...
24.09.2021 Galatasaray
Taffarel'in yerine Mondragon iddiası
Taffarel'in yerine Mondragon iddiası Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Claudio Taffarel yönetimin uzatma isteğine olumsuz yanıt verdi.
8.03.2016 Galatasaray
Mondragon intihara teşebbüs etti!
Mondragon intihara teşebbüs etti! Fransız gazetesi L'Equipe'in haberine göre Galatasaray'ın eski kalecisi Faryd Mondragon intihar teşebbüsünde bulundu.
13.01.2016 Galatasaray
O da G.Saray'ın Terraneo'su!
O da G.Saray'ın Terraneo'su! Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geliyor...
5.09.2015 Galatasaray
Mondragon sürprizi
Mondragon sürprizi Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'ın görevi için Mondragon ismi öne çıkarken, Bülent Korkmaz'ın da bu görev için düşünüldüğü öğrenildi.
26.08.2015 Galatasaray
Mondragon dönüyor iddiası
Mondragon dönüyor iddiası Galatasaray'ın sevilen isimlerinden biri olan Mondragon'un geri dönebileceği konuşuluyor.
28.07.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mondragon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mondragon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.