Michael Rubin

Michael Rubin

Son dakika Michael Rubin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Rubin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Rubin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Rubin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael rubin gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 michael rubin haberi bulunmuştur. Tüm michael rubin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı
Michael Rubin'den skandal Türkiye çağrısı: F-16'ların satışı işgalin sona ermesine bağlanmalı İsveç'in NATO'ya üyeliğine onay verilmesinden sonra ABD, Türkiye’ye F-16 satışına onay verdi. Kararın ardından Türkiye'ye yönelik provokatif önerileri ve açıklamaları ile pek çok defa gündeme gelen Michael Rubin skandal bir analiz kaleme aldı. Yunan Kathimerini gazetesinde yayınlanan yazıda Yunanistan ve Rum kesimine 'Türkiye'ye karşı harekete geçin' mesajı verdi.
31.01.2024 Dünya
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı!
Kourtney Kardashian'ın bel zincirinin fiyatı dudak uçuklattı! Reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Michael Rubin'in partisine katıldı. Parti temasına uyarak tamamen beyaz giyen ünlü ismin aksesuar olarak kullandığı bel zincirinin fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.07.2023 Magazin
Ali Babacan'ın sözlerine Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan yanıt
Ali Babacan'ın sözlerine Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar'dan yanıt DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ardından eski Pentagon yetkilisi Micheal Rubin ve FETÖ’cü bazı hesaplardan da Baykar ve Türk savunma sanayiine yönelik suçlamalar yapıldı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, gelen saldırılar arasında korelasyon olduğunu dile getirdi. Bayraktar ayrıca, ‘Baykar hayatında ne devletten ne özel sektörden tek bir kuruş kredi kullanmamış bir firma.’ İfadelerini kullandı. Twitter'dan paylaşım yapan Selçuk Bayraktar ise, "Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağız!" tepkisinde bulundu.
16.01.2023 Gündem
2 ABD’li ajanı ihbar edene 3 milyon ödül verilecek
2 ABD’li ajanı ihbar edene 3 milyon ödül verilecek FETÖ'nün kumpasları ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA'in eski görevlisi Graham Fuller ve FETÖ’nün ABD’deki Sözcüsü Michael Rubin’in yakalanmasını sağlayacak kişiye 3 milyon ödül verilecek.
29.09.2021 Gündem
ABD’li uzman Michael Rubin itiraf etti: Türkiye’de darbe olacağı bana söylenmişti
ABD’li uzman Michael Rubin itiraf etti: Türkiye’de darbe olacağı bana söylenmişti Neo-Con uzman Michael Rubin yeni yazısında bazı kaynakların Türkiye’de darbe olacağının aylar önce kendisine söylendiğini açıkladı. Rubin’in Washington’daki kaçak FETÖ’cü polis şefi Ahmet Yayla ile birlikteliği dikkat çekiyor.
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak
FETÖ elebaşı Gülen ve HDP'li vekiller vatansız kalacak Kanun Hakkında Kararname (KHK) ile haklarında soruşturma bulunan ancak yurtdışında olanlara tanınan 3 aylık süre doldu. Aralarında FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, milletvekillikleri düşürülen HDP'li Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız, FETÖ'nün kara kutusu Kozanlı Ömer kod adlı Osman Hilmi Özdil gibi isimler var.
29.09.2021 Gündem
Üçok: İsim isim biliyoruz, hepsi FETÖ'cü
Üçok: İsim isim biliyoruz, hepsi FETÖ'cü TSK'da FETÖ'nün Işık Evleri yapılanmasını soruşturmasıyla tanınan dönemin Hava Kuvvetleri Başsavcısı Ahmet Zeki Üçok'un, FETÖ'den tutuklanan yardımcısı Özgür Tüfekçi'yle ilgili ifadesi alındı.
29.09.2021 Gündem
Michael Rubin'den Türkiye'ye küstah Katar tehdidi
Michael Rubin'den Türkiye'ye küstah Katar tehdidi Darbe girişimini önceden yazan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal açklamalarda bulunan Amerikan Girişimcilik Enstitüsü uzmanı Michael Rubin'den şimdi de küstah tehdit geldi.
15.06.2017 Dünya
Erdoğan'dan Michael Rubin hakkında suç duyurusu
Erdoğan'dan Michael Rubin hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan Girişimcilik Enstitüsü uzmanı Michael Rubin hakkında, "Örgüt adına suç işlemek"ten suç duyurusunda bulundu.
2.06.2017 Siyaset
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması
ABD’deki o isimlere FETÖ soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, senatör Schummer, ABD’li savcı Bharara, OFAC Başkanı Cohen, Wilson Center Ortadoğu Programı Direktörü Henry Barkey, Türk Amerikan Birliği Başkanı Taban, Michael Rubin ve Graham E. Fuller’in de aralarında bulunduğu 17 kişi hakkında FETÖ’yle irtibatlı oldukları veya yardım ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye uyarmıştı! ABD harekete geçti
Türkiye uyarmıştı! ABD harekete geçti Türkiye'den bir grup avukatın, FETÖ'yle bağlantılı oldukları kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunmasının üzerine ABD soruşturma başlattı
29.09.2021 Gündem
İhanet konferansı!
İhanet konferansı! Beşiktaş'taki kahpe saldırıdan sadece iki gün sonra Avrupa Parlamentosu'nun ev sahipliği yaptığı ihanet konsferansında, 'PKK terör listesinden çıkarılsın' kararı alındı.
29.09.2021 Gündem
ABD Kongresi’nde FETÖ’nün darbe girişimi tartışıldı
ABD Kongresi’nde FETÖ’nün darbe girişimi tartışıldı ABD Kongresi çatısı altında Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve bunun bölgesel etkilerinin ele alındığı panel düzenlendi.
17.06.2021 Dünya
Obama'ya Erdoğan hakkında mektup gitti
Obama'ya Erdoğan hakkında mektup gitti Washington’ın tanınmış ve önde gelen 80 kadar ismi Başkan Obama’ya açık bir mektup yazarak, Başbakan Erdoğan’ın yönetim tarzına ve politikalarına karşı sessizliğini bozmasını talep etti.
29.09.2021 Gündem
'Erdoğan stratejik hata yaptı'
'Erdoğan stratejik hata yaptı' American Enterprise Enstitüsü uzmanı Michael Rubin'den ilginç analiz
29.09.2021 Gündem
'Çağırın Ergenekon'da ifade vereyim'
29.09.2021 Gündem
‘Türkler bizi kendi teknolojimizle vurur’
‘Türkler bizi kendi teknolojimizle vurur’ ABD’nin Türkiye’ye insansız hava aracı satma kararının ardından Amerikan sağı ayağa kalktı...
29.09.2021 Gündem
“Eksenimiz” tartışıldı
“Eksenimiz” tartışıldı Komite Başkanı Berman, özellikle Hamas’la ilişkilerden endişe duyduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
'Türkiye NATO’dan atılsın'
'Türkiye NATO’dan atılsın' Kriz yaratan oylama sonrasında Neo-con’lar ağız birliğiyle Türkiye’ye öfke kustu
29.09.2021 Gündem
'Türkiye’nin Putin’i gitmeyi hak ediyor'
'Türkiye’nin Putin’i gitmeyi hak ediyor' Wall Street Journal’da yer alan bir yorum yazısında bakın neler denildi?
8.06.2008 Siyaset
'Gülen Humeyni gibi, AKP'ye destek olmayın'
'Gülen Humeyni gibi, AKP'ye destek olmayın' ABD'li Ortadoğu ve İran uzmanı Rubin ABD hükümetini uyardı
29.09.2021 Gündem
Dağlıca saldırısına   Barzani göz yumdu  !
Dağlıca saldırısına Barzani göz yumdu ! 21 Ekim’de 12 şehit verdiğimiz Hakkari Dağlıca'daki kalleş saldırıya Mesud Barzani’nin göz yumduğunu iddia edildi
29.09.2021 Gündem
"ABD Kürtleri değil Türkleri seçer"
"ABD Kürtleri değil Türkleri seçer" ABD'li uzman Michael Rubin, ABD'nin PKK konusunda sağlıklı istihbarata sahip olmadığını savundu AMERİKAN Enterprise Ensitüsü uzmanı Michael Rubin, ABD'nin terör örgütü PKK konusunda sağlıklı istihbarata sahip olmadığını, PKK'nın taktik değiştirdiğini, eylemlerinde Kürt Peşmergeler arasında ilişki olduğunu savundu...
14.11.2007 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Michael Rubin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael rubin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.