Merve Kaya

Merve Kaya

Son dakika merve kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merve kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merve kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 merve kaya haberi bulunmuştur. Tüm merve kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu
Rezidanstaki işkence davasında 3 sanığın cezası belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) hakkında 'nitelikli yağma' suçundan 5'er yıl, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan ise 5'er yıl olmak üzere 10’ar yıl hapis cezası verildi.
19.10.2023 Gündem
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt!
Engincan Ural'dan ayrılık iddialarına yanıt! Ekim ayında evlenen Engincan Ural ile Merve Kaya'nın evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Sibel Can iddiaları paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Engincan Ural ise 'sadece gülüyorum' dedi.
30.11.2022 Magazin
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim
Sibel Can: Düğünde en çok ben eğlendim Sibel Can'ın Hakan Ural'la evliliğinden olan oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Merve Kaya ile Bodrum'da evlendi. Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan Sibel Can düğünle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
31.10.2022 Magazin
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum!
Sibel Can'ın paylaşımına Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum! Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural, bir süredir aşk yaşadığı Merve Kaya ile 9 Ekim Pazar günü Bodrum'da evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Törende çocuklarıyla verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sunan Sibel Can'a meslektaşları Nükhet Duru ve Seren Serengil'den yorum geldi.
11.10.2022 Magazin
Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan, Merve Kaya ile evlendi! Düğündeki tabak detayı...
Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan, Merve Kaya ile evlendi! Düğündeki tabak detayı... Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikâh masasına oturdu. Bodrum’da gerçekleşen düğünde sahneye Sibel Can çıktı. Can, şarkılarını oğlu ve gelini için söyledi.
10.10.2022 Magazin
Merve Kaya kimdir? Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor?
Merve Kaya kimdir? Sibel Can’ın gelini Merve Kaya ne iş yapıyor? Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile nikâh masasına oturdu. Peki, Merve Kaya kimdir, Sibel Can’ın gelini Merve Kaya kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
10.10.2022 Magazin
Engincan Ural evleniyor! Oğlunun düğününde sahneye çıkacak...
Engincan Ural evleniyor! Oğlunun düğününde sahneye çıkacak... Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğulları Engincan Ural geçtiğimiz nisan ayında sevgilisi Merve Kaya'ya evlilik teklifi edip, evet yanıtını almıştı. Engincan Ural ve Merve Kaya 9 Ekim'de evleniyor. Bodrum'da gerçekleşecek düğünde sahneye Sibel Can çıkacak. Can şarkılarını bu kez oğlu ve gelini için söyleyecek.
5.10.2022 Magazin
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları gerekçesiyle haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22), ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası Demet Aydın'ın avukatı Furkan Avcı, 3 sanığın en ağır cezayı alması gerektiğini belirterek, "Demet, bayram öncesi teyzesine 'Bu hayatı daha fazla yaşamak istemiyorum' diyerek mesaj atmış. Daha sonra da kullandığı psikiyatri ilaçlarını içerek, intihara teşebbüs etti. Şu an Demet'in sağlık durumu iyi" dedi.
25.07.2022 Yaşam
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi...
Engincan Ural sevgilisine evlenme teklif etmişti! Düğün tarihi... Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural sevgilisi Merve Kaya ile evlilik hazırlığı yapıyor. Ural, düğün tarihi ile ilgili muhabirlere yanıt verdi.
29.04.2022 Magazin
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama...
Engincan Ural ile Merve Kaya evleniyor! Teklif sonrası kutlama... Sibel Can ile Hakan Ural'ın büyük oğulları Engincan Ural, önceki akşam sevgilisi Merve Kaya ile görüntülendi.
11.04.2022 Magazin
Annenin şikayetiyle ortaya çıktı! Kreş değil korku evi...
Annenin şikayetiyle ortaya çıktı! Kreş değil korku evi... Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşları 2 ile 6 arasında değişen çocukların kaldığı bir kreşte çocuklara uygulanan şiddet ve kötü muamelenin boyutları, olaya ilişkin hazırlanan iddianamede detaylarıyla yer aldı. Kreşin sahibi Merve Kaya Keskin ve “yardımcı personel” vasfındaki 3 kişinin “çocuğa eziyet”, “silahla kasten yaralama” ve “kasten yaralama” suçlarından cezalandırılması istendi. İddianameye göre çocuklardan biri 18 günlük süreçte 134 kez, bir diğeri 48 kez, bir başkası ise 17 kez darp edildi. Dava Çarşamba Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Soruşturma sürecinde tutuklanan iki kişi dava sürecinde tahliye edildi.
30.08.2019 Gündem
Mahsur kalan kediyi önce kurtardı, sonra sahiplendi
Mahsur kalan kediyi önce kurtardı, sonra sahiplendi Çanakkale'de, bir evde kalan üniversite öğrencisi iki genç kız, oturdukları mahalledeki bir apartmanın kalorifer dairesine düşerek günlerce mahsur kalan yavru bir kedinin sesini duyunca binanın yöneticisini bulup haber verdi.
17.06.2021 Dünya
Yeşile duyarlılık gerekiyor
Yeşile duyarlılık gerekiyor ÇEDBİK ‘ kongresine yurtdışından kendi alanından uzman kişiler de katılım sağladı.
8.02.2016 Arşiv
22 yaşındaki kız intihar etti
22 yaşındaki kız intihar etti Nevşehir'de 22 yaşındaki Merve Kaya, pompalı tüfekle kendini vurdu. Olayın nedeni ise...
27.02.2011 Yaşam
Baba keşke beni almaya gelmeseydin!
Baba keşke beni almaya gelmeseydin! Diyarbakır'daki saldırı yine masum insanları hedef aldı
29.09.2021 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Önümüzdeki hafta başlıyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Magazin
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.