Mert Demir

Mert Demir

Son dakika mert demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mert demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mert demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 mert demir haberi bulunmuştur. Tüm mert demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi!
Serenay Sarıkaya ‘Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı?’ diyerek tepki gösterdi! Serenay Sarıkaya başrolünü üstlendiği “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin galasında Mert Demir’le ilişkisi hakkında yapılan ‘reklam aşkı’ yorumlarına sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu tepkisini “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum” diyerek gösterdi.
9.05.2024 Magazin
Mert Demir-Serenay Sarıkaya’ı bekleyen gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız'
Mert Demir-Serenay Sarıkaya’ı bekleyen gazetecilere saldırı! 'Başınıza büyük iş alırsınız' Fatih'teki bir mekâna giden Mert Demir-Serenay Sarıkaya'yı görüntülemek isteyen basın mensupları zor anlar yaşadı. Magazin muhabirleri, mekândan çıkan alkollü bir kişinin saldırısına uğradı. Çevredekileri de çağıran söz konusu kişinin tehditler savurması dikkat çekti.
4.05.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi... Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Magazin
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu
Serenay Sarıkaya'dan ilan-ı aşk! İlk kez Mert Demir ile ilgili konuştu Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir'le anılıyordu. Sosyal medya yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü objektiflere yansımış ama aşk sorularını yanıtsız bırakmıştı. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, kural bozdu; ilk kez sürpriz birlikteliği kabul etti.
10.04.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya -  Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik!
Serenay Sarıkaya - Mert Demir'den Milano dönüşü yeni taktik! Şarkıcı Mert Demir (30) ve oyuncu Seranay Sarıkaya (31), aşk soruları karşısında her defasında sessiz kalıyor. Milano tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıyan ikili, yan yana görüntü vermemek adına taktik yaptı. Kameraları fark eden Sarıkaya, sevgilisini telefonla uyardı.
9.04.2024 Magazin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü!
Mert Demirli bıyık sorusu Serenay Sarıkaya'yı güldürdü! Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşayan güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.
20.03.2024 Magazin
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı
Mert Demir, Serenay Sarıkaya'ya "aşk" sorusundan kaçamadı Şarkıcı Mert Demir'in oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya "aşk" sorusuna dikkat çeken açıklama yaptı.
23.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Sarıkaya, son olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Demir'in paylaşımına yorum bıraktı.
11.01.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu!
Serenay Sarıkaya 'Durun bakalım' demişti! Mert Demir ilk kez konuştu! Serenay Sarıkaya’nın ismi son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Mert Demir ile anılmıştı. Sarıkaya, aşk iddialarına "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Mert Demir, konuya dair ilk kez açıklama yaptı.
27.12.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın 'Mert Demir' cevabı kafaları karıştırdı!
Serenay Sarıkaya'nın 'Mert Demir' cevabı kafaları karıştırdı! Serenay Sarıkaya, önceki gece özel bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çıkışta soruları kısaca yanıtlayan Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" adlı parçasında vokalistlik yaptığı iddialarına yanıt verdi. Ünlü oyuncunun 'aşk' haberlerine verdiği yanıt dikkat çekti.
18.12.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor?
Serenay Sarıkaya, şarkıcı Mert Demir ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya’nın şarkıcı Mert Demir’le flört ettiği iddia edildi. Demir’in son şarkısı “Ateşe Düştüm”de fonda duyulan ses Serenay Sarıkaya’ya ait olması nedeniyle ikilinin bu şarkıdan sonra flört ettiği söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.
12.11.2023 Magazin
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?”
Seray Kaya ve Mert Demir sevgili mi? “Hayırlı olsun diyelim mi?” 'Kadın' dizisinde canlandırdığı 'Şirin' rolüyle büyük beğeni toplayan Seray Kaya’nın müzisyen Mert Demir'le aşk yaşadığı iddia edildi. Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncuya aşk iddiası soruldu.
12.08.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.