Mersin Büyükşehir Belediyesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi

Son dakika Mersin Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mersin Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mersin büyükşehir belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 642 mersin büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm mersin büyükşehir belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Filistin'de, Gazze'de Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor
Bakan Uraloğlu: Filistin'de, Gazze'de Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Filistin’de, Gazze’deki Müslümanların katledildiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Allah razı olsun gerçekten eliyle ve diliyle oraya düzelmeye çalışıyor, gayret ediyor, orada bir sükunet sağlamaya çalışıyor. Bizde bireysel olarak en azından dilimizle, kalbimizle destek veriyoruz. Gerçekten hepimiz dualarımızı esirgemeyelim" dedi.
14.10.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki aileyi Mersin’e götüren taksi kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
Deprem bölgesindeki aileyi Mersin’e götüren taksi kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı Deprem bölgesi Kahramanmaraş’tan Mersin’e doğru giden ailenin içerisinde bulunduğu taksisinin kaza yapması neticesinde 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
9.02.2023 Yaşam
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu
'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile üretici oldu Mersin Büyükşehir Belediyesinin 'Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim' projesi ile 24 dişi 1 erkek olmak üzere, 25 küçükbaş hayvan desteği aldığını belirten Ceren Tengiz, şu anda 85 hayvanı olduğunu ve kendi işinin patronu olduğunu söyledi.
5.02.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan belediyelere işe alım soruşturması açıklaması İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı, 'Belediyelerde 31/07/2022 tarihinden önce işe alınmış olan terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı kişiler çalıştırılıyor ve bu kişilere dokunulamıyor ise bunun sorumlusunun Belediyeler değil İl Valileri veya İçişleri Bakanı olduğu' iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
24.12.2022 Gündem
Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığından inceleme başlatılan Belediyelere ilişkin açıklama
Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığından inceleme başlatılan Belediyelere ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığından Belediyelerde yürütülen terör soruşturmaları ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “İnceleme ve soruşturmalar sonucunda, terör örgütleriyle irtibatlı veya iltisaklı personel tespit edilir ise edilen bilgi ve bulgular müfettişlerimizce düzenlenen tevdi raporlarıyla yetkili Cumhuriyet Başsavcılıklarına intikal ettirilmektedir” denildi.
29.11.2022 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Mersin'de terör operasyonu: 10 gözaltı kararı
Mersin'de terör operasyonu: 10 gözaltı kararı Mersin'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptıkları tespit edilen, Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli 10 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
15.09.2022 Gündem
Su kuyusunda ölü bulundu! 4 gündür haber alınamıyordu
Su kuyusunda ölü bulundu! 4 gündür haber alınamıyordu Mersin'in Silifke ilçesinde 4 gündür kayıp olan şahıs, evinin 500 metre uzağında bulunan sulama kuyusunda ölü bulundu.
18.08.2022 Yaşam
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı!
Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacak! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı ilanı yayımlandı! 3 Kamu kurumu 348 personel alımı yapacak. Adli Tıp Kurumu, Mersin BŞB ve İstanbul Beykoz Belediyesi çok sayıda personel almak için ilana çıktı
18.03.2022 Personel Alımı
Tutarları yüzde 50 artan halk kartın ocak ayı ödemeleri hesaplara yatırıldı
Tutarları yüzde 50 artan halk kartın ocak ayı ödemeleri hesaplara yatırıldı Mersin Büyükşehir Belediyesi, kullanım limitleri yüzde 50 artırılan halk kartın Ocak ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Halk karttan ocak ayında toplam 12 bin 715 kişi yararlanırken, artan tutarlarla birlikte toplam 2 milyon 423 bin lira dar gelirlinin cebine, esnafın da kasasına girecek.
29.01.2022 Ekonomi
Yaralıları kurtarmak isteyen itfaiyeci yaşam mücadelesini kaybetti
Yaralıları kurtarmak isteyen itfaiyeci yaşam mücadelesini kaybetti Mersin'in Tarsus ilçesindeki kazada TIR'da sıkışan yaralıları çıkarmak isterken başına aldığı darbeyle yaralanan itfaiye eri İrfan Çelik (34), tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra yaşamını yitirdi.
24.10.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali vermişti! Sebze-meyve fiyatları... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ta yaptığı konuşmada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Bugün denetimler eş zamanlı başladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un talimatı ile Bakanlık Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, üreticiden tüketiciye tedarik kanallarının takip edilmesi, kayıt dışı işlemlerin tespiti, tarımsal ürün piyasalarında gerçekleşen aşırı fiyat artış iddialarını soruşturmak üzere denetimlere başlandı.
13.09.2021 Ekonomi
KPSS'siz kamu personeli alımı! 2 Kamu kurumu 177 personel alacak!
KPSS'siz kamu personeli alımı! 2 Kamu kurumu 177 personel alacak! Kamu personeli alımı için 2 kamu kurumu harekete geçti. KPSS şartsız 177 personel alınacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Et ve Süt Kurumu daimi işçi almak için ilana çıktı. Peki, Et ve Süt Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımına nasıl başvurulur? İşte personel alımı ilanları ve detayları...
25.06.2021 Personel Alımı
Baharın müjdecisi Hıdırellez'e renkli kutlama
Baharın müjdecisi Hıdırellez'e renkli kutlama Birçok coğrafyada farklı şekilde kutlanan Hıdırellez geleneğinde dilek dileyip bir ağaca bez bağlama, ateşten atlama, gül ağacı altına isteklerini çizme, çeşitli çiçekleri kaynatarak içme, genç kızların kısmet açmak için küpe, yüzük gibi eşyalarını bir gün çömlekte kilitli tutması gibi ritüeller yüzyıllardır nesilden nesile aktarılıyor. Mersin'de büyükşehir belediyesi, her yıl 5-6 Mayısta kutlanan Hıdırellezi bu yıl renkli görüntülerle karşıladı.
5.05.2021 Yaşam
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek?
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek? AK Parti tarafından hazırlanan düzenleme ile 51 ile daha büyükşehir statüsü verilmesi planlanıyor. 2024'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi dikkat çeken kulis bilgisine göre AK Parti, büyükşehir belediyesi olmayan 51 ilin statüsünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yaşadıkları illerin büyükşehir belediyesi unvanı verilip verilmeyeceğini merak eden vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek, Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak illerin listesi belli mi? sorularına yanıt arıyor.
23.04.2021 Gündem
Meksikalı aile Mersin'de kar nedeniyle yolda mahsur kaldı
Meksikalı aile Mersin'de kar nedeniyle yolda mahsur kaldı Mersin'de, Erdemli-Ayrancı Karayolu'nda kardan dolayı araçlarıyla yolda 3,5 saat mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı.
28.03.2021 Yaşam
Sağlık çalışanlarına narenciye desteği
Sağlık çalışanlarına narenciye desteği Mersin Büyükşehir Belediyesince hazırlanan proje kapsamında, sağlık çalışanlarına, hastalara ve yaşlılara narenciye ürünleri dağıtılıyor.
21.02.2021 Sağlık
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yangın!
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yangın! Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında yangın çıktı.
1.02.2021 Gündem
Kira desteği! Artış yok, 6 ay ertelenecek
Kira desteği! Artış yok, 6 ay ertelenecek Koronavirüs salgını döneminde ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara kira desteği geliyor. Yapılan açıklamada 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu. Ayrıca kira ödemeleri istenirse 6 ay ötelenebilecek. Kira desteğinden yararlanmak isteyenlerin yazılı başvuruda bulunması gerekiyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, pandemi döneminde darboğaza giren esnafa yeni yıl müjdesi verdi. Kiracı olan ve bakanlık genelgeleri ile faaliyetlerini durduran işletmeler ile faaliyetlerinin azaldığı belirlenen işletmelerin kiralarında 2021 yılında artış yapılmayacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca faaliyetleri durdurulan işletmelerin kiraları 6 ay ertelenecek.
27.12.2020 Ekonomi
7 gündür kayıp olan esnaf su kuyusunda ölü bulundu
7 gündür kayıp olan esnaf su kuyusunda ölü bulundu Mersin'in Erdemli ilçesinde 7 gündür kayıp olan esnaf, iş yeri yakınındaki su kuyusunda ölü bulundu
14.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mersin büyükşehir belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.