Mehmet Şimşek

Mehmet Şimşek

Son dakika MEHMET ŞİMŞEK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MEHMET ŞİMŞEK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MEHMET ŞİMŞEK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.931 mehmet şimşek haberi bulunmuştur. Tüm mehmet şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasarrufta lojman maddesi: Kamu lojman kiralarına zam mı geliyor? Lojman kiraları artacak mı?
Tasarrufta lojman maddesi: Kamu lojman kiralarına zam mı geliyor? Lojman kiraları artacak mı? Kamuda tasarruf önlemleri açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kararları kamuoyuna duyurdu. Tasarruf planı dahilinde yer alan maddelerden birisi de kamu lojmanları oldu. Gözden geçirileceği ifade edilen kamu lojman kiralarına zam gelecek mi? İşte çok merak edilen lojman maddesi...
13.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı
Bakan Şimşek'ten cari açık mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal meyda hesabından cari açık rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansıyacak?
Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansıyacak? Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıda açıklandı. Kamuda tasarruf vatandaşa nasıl yansır? Konuyla ilgili Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram açıklamalarda bulundu.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda yeni dönem: Memurlara personel servisi kaldırıldı mı? Kamuda personel servisi kalktı mı? Memurlara ulaşım kartı geliyor mu?
Kamuda yeni dönem: Memurlara personel servisi kaldırıldı mı? Kamuda personel servisi kalktı mı? Memurlara ulaşım kartı geliyor mu? Kamuda personel servisi kaldırıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketini açıkladı. Kamu Kurum ve kuruluşlarında personel servisi giderlerinin geçmiş yıllara göre katbekat artması sonrası tasarruf önlemleri gündeme gelmişti. Tasarruf ile sınırlama getirilecek alanlar da belli oldu. Memurlara servisin kaldırılacağı iddiası sonrası aramalar da sıklaştı. Toplu ulaşım kartının getirileceği haberi memurlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki kamu personel servisi kaldırıldı mı?
13.05.2024 Gündem
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda yeni dönem başlıyor! Bakan Şimşek açıkladı: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak?
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak? Kamuda tasarruf paketi açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf paketi maddelerini kamuoyuna açıkladı. Harcama kontrolüyle dezenflasyonu destekleyeceğiz, diyen Mehmet Şimşek, taşıt, istihdam, binalar, enerji, taşıt, iletişim alanlarında alınan tasarruf tedbirlerini madde madde açıkladı. Peki tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Gündem
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir?
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf verimlilik paketi açıklanacağını duyurdu. Alınan tedbirleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyuracak. Peki, tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Ekonomi
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır?
100 milyar TL’lik tasarruf paketi için geri sayım! Vatandaşa nasıl yansır? Vatandaşın gözü kulağı yarın açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinde olacak. Peki açıklanacak önlemler neler olacak? Kamuda tasarruf tedbirleri vatandaşa nasıl yansır? İşte detaylar...
12.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Tasarruf paketinin detayları netleşiyor! İşte madde madde yapılacaklar listesi
Tasarruf paketinin detayları netleşiyor! İşte madde madde yapılacaklar listesi Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tedbir kararları neler?
Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tedbir kararları neler? Kamuda tasarruf ve tedbir paketinin detayları belli oldu. Buna göre zorunlu olmadıkça kamu kurum ve kuruluşları bina ve araç kiralamayacak.
10.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Kaynaklar yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşmeli" dedi. Şimşek ayrıca "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Buna benzer yoğun şekilde yaptığımız çalışmalar var. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Program çalışıyor ve çalışmaya devam edecek" ifadesini kullandı.
10.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından rezevlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek
Bakan Şimşek: Temel hedefimiz enflasyonu tek haneye düşürmek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi.
7.05.2024 Ekonomi
Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor?
Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor? Kamu kurum ve kuruluşlarında personel servisi giderlerinin artması sonrası kamuda tasarruf kapsamında memurların toplu taşıma kartları ile yolculuk yapmaları sağlanacak. Peki, Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor?
7.05.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız
Bakan Şimşek: 2026 yılında tek haneli enflasyona dönmüş olacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim en büyük önceliğimiz fiyat istikrarı. Uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek, enflasyonun keskin bir şekilde düşmeye başlayacağını ifade etti.
3.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek açıkladı: İslam Kalkınma Bankasından destek
Bakan Şimşek açıkladı: İslam Kalkınma Bankasından destek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İslam Kalkınma Bankası Grubu, 2024-2026 döneminde kalkınma önceliklerimizi desteklemek için 6,3 milyar dolar finansman imkanı sunacak" dedi.
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt verdi. Bakan Şimşek "Ülkemiz uluslararası piyasalardan daha uzun vadeli ve geçmiş döneme göre uygun maliyetli dış finansman sağlıyor" ifadelerini kullandı.
28.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı!
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından KDV konusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.