Mehmet Genç

Mehmet Genç

Son dakika Mehmet Genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.425 mehmet genç haberi bulunmuştur. Tüm mehmet genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum. 12 evladımız şehit oldu, Allah rahmet etsin. Tüm ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" dedi.
27.12.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi
Rize'ye Güney Kore'den damat geldi! Müslüman olup adını değiştirdi Rizeli bedensel engelli Semanur Kutanis (21), 5 yıl önce dil geliştirmek için sosyal medyada tanışıp, arkadaşlık kurduğu Güney Koreli Koo Dongwan (25) ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Ardeşen ilçesine 7 bin 300 kilometreden gelen ve Müslümanlığı seçip, Muhammet Ali adını alan Koreli genç, Kutanis ile nişanlandı.
14.12.2022 Yaşam
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi
Kodlama Maratonu’nda başarılı gençler ipi göğüsledi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK) ve Huawei Türkiye’nin, bilişim alanında yetenekli yazılımcıların eğitimine yönelik birlikte yürüttüğü bir proje olan Huawei Türkiye Ar-Ge Kodlama Maratonu’nun ikincisi bugün tamamlandı. İki kategoride gerçekleşen yarışmada dereceye giren 16 başarılı gence ödülleri Ankara'daki BTK Başkanlığı’nda düzenlenen törende takdim edildi.
22.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Husumetli ailelerin silahlı kavgasında kan aktı! 2 ölü
Husumetli ailelerin silahlı kavgasında kan aktı! 2 ölü Mardin'in Savur ilçesinde aralarında husumet olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.
9.04.2022 Yaşam
Erol Özvar kimdir? Yeni YÖK Başkanlığı Marmara Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar kaç yaşında, nereli, evli mi?
Erol Özvar kimdir? Yeni YÖK Başkanlığı Marmara Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar kaç yaşında, nereli, evli mi? Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığı'na atandı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına (YÖK), Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar atandı. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Eski YÖK Başkanı Yekta Saraç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirildi.
30.07.2021 Gündem
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar seçildi.
30.07.2021 Gündem
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı
Yargıtay'dan FETÖ kararı: 89 darbe sanığının cezaları onandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Harp Akademileri Komutanlığındaki olaylara ilişkin davada 89 sanığa "anayasayı ihlal" suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve müebbet ile 3 sanığa silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan verilen hapis cezaları onandı.
9.07.2021 Gündem
Mehmet Genç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Tarihçi Mehmet Genç’in biyografisi ve yazdığı kitapları
Mehmet Genç kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Tarihçi Mehmet Genç’in biyografisi ve yazdığı kitapları Tarihçi Mehmet Genç, hayatını kaybetti. Mehmet Genç, 2015 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülüne layık görülmüştü. Tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi tarihçi Dr. Mehmet Genç'in cenazesi Fatih Camisi Haziresi'nde toprağa verilecek. Mehmet Genç kimdir? Tarihçi Mehmet Genç’in biyografisi ve yazdığı kitapları
19.03.2021 Gündem
Tarihçi Mehmet Genç vefat etti
Tarihçi Mehmet Genç vefat etti Tarihçi Mehmet Genç hayatını kaybetti.
18.03.2021 Kültür Sanat
10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden kişi tutuklandı
10 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden kişi tutuklandı İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir süredir pastaneye ekmek almaya giden 10 yaşındaki kız çocuğu S.A.'ya tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan iş yeri çalışanı Mehmet Genç (50), tutuklandı.
16.02.2020 Yaşam
Bayramda trafik kazaları can almaya devam etti
Bayramda trafik kazaları can almaya devam etti Kurban Bayramı tatilinde son 24 saatte yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 17 kişi yaşamını yitirdi, 75 kişi yaralandı.
11.08.2019 Gündem
Bombus arısıyla ürettiği domateslerin her biri 1 kilo
Bombus arısıyla ürettiği domateslerin her biri 1 kilo Denizli'nin Çameli ilçesinde 35 yıl düğünlerde saz çalarak geçimini sağlayan Mehmet Genç'in (57), iki yıl önce kurduğu örtü altı serada bombus arısıyla yerli tohum kullanarak organik ürettiği domateslerin tanesinin ağırlığı 700 gram ile 1 kilo 100 gram arasında değişiyor. Serada saz da çalan Genç'in ürettiği domatesler, Hollanda ve Suudi Arabistan'a da ihraç ediliyor.
16.11.2018 Ekonomi
Tren otomobile çarpınca yolcular dehşeti yaşadı
Tren otomobile çarpınca yolcular dehşeti yaşadı İzmir’in Ödemiş ilçesinde yolcu treninin kontrolsüz hemzemin geçitte bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi yaralanırken, araç çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklendi. Sürücü ise hurdaya dönen araçta dakikalarca sıkıştı ve kurtarılmayı bekledi.
5.08.2018 Yaşam
İzmir'de mahalleyi dehşete düşüren olay!
İzmir'de mahalleyi dehşete düşüren olay! İzmir’in Karabağlar ilçesinde, sabah saatlerinde alev topuna dönen çalıntı kamyonet bir eve çarptı. Çarpmasının etkisiyle neye uğradığını şaşıran aile fertleri büyük korku yaşadı.
7.07.2018 Yaşam
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Başbakan Yardımcılığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Milli Savunma Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
10.04.2018 Siyaset
Türk gezgin Tacikistan’da  rüşvetçi  polisleri  yakalattı
Türk gezgin Tacikistan’da rüşvetçi polisleri yakalattı Dünyayı gezen Türk fotoğrafçı Mehmet Genç’in paylaşımları üzerine harekete geçen polis operasyon düzenledi, 25 polis disipline sevk edildi
30.08.2017 Yaşam
Reyhanlı saldırısı sanıklarına müebbet talebi
Reyhanlı saldırısı sanıklarına müebbet talebi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarla ilgili 33 kişinin yargılandığı davada 9 sanığa 53'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesi talep edildi.
29.09.2021 Gündem
Camilerin statüsü değişiyor
Camilerin statüsü değişiyor İstanbul Müftüsü, camilerin statülerinin farklılaştırılacağını ve 6-7 gruba ayrılacaklarını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Konya'da yağmur duası
Konya'da yağmur duası KARATAY ilçesine bağlı Hayıroğlu Mahallesinde hafta sonu bir araya gelen çiftçiler kurak geçen mevsimden dolayı yağmur duasına çıktı.
21.11.2016 Yaşam
Facebook’tan topladığı paralarla yoksullara yardım ediyor...
Facebook’tan topladığı paralarla yoksullara yardım ediyor... 2010’da işinden istifa edip yollara çıkan, gittiği ülkelerde ailelere yardım eden Mehmet Genç, nam-ı diğer “Rotasız Seyyah” 45 ülke gezdi, 15 aileye yardım etti...
19.11.2016 Arşiv
Hakkari-Van karayolunda erkek cesedi bulundu
Hakkari-Van karayolunda erkek cesedi bulundu HAKKARİ-Van Karayolu’nun 30’uncu kilometresindeki Gençlik köprüsü yakınlarında, silahla başından vurulmuş erkek cesedi bulundu.
6.07.2016 Yaşam
Erdoğan'dan flaş açıklamalar
Erdoğan'dan flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Bilimler Akademisi Ödül törenine katııldı...
29.09.2021 Gündem
‘Fırtınalı havada kan kussan da gideceksin kaptan’ dediler; 4 ölü
‘Fırtınalı havada kan kussan da gideceksin kaptan’ dediler; 4 ölü Şile açıklarında 2012 yılında batan yük gemisinin mürettebatını kurtarmaya giden 3 kıyı emniyeti personeli ve bir balıkçının ölümüyle ilgili 10 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi...
20.11.2015 Yaşam
Pistte şampiyonlar İzmir'de belli olacak
Pistte şampiyonlar İzmir'de belli olacak Motor sporlarında 2015 Türkiye Pist Şampiyonası'nın 6. ve son ayağı hafta sonu İzmir'de koşulacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.