Mehmet Altun

Mehmet Altun

Son dakika Mehmet Altun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Altun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Altun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Altun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet altun gelişmeleri de dahil olmak üzere 647 mehmet altun haberi bulunmuştur. Tüm mehmet altun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı
AVM inşaatında 11 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin dava yeniden görülmeye başlandı Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Yargıtay, mahkemenin verdiği kararın bir kısmını onarken bir kısmını da bozdu. Yargıtay'ın kararı bozmasının ardından bugün ilk kez görülen duruşmada bir kısım şikâyetçilerin avukatı Berrin Demir, "Yargıtay sanki olayın ortaya çıkmasını engelleme noktasında yetkili kişilerin ceza almaması için cımbızla çeker gibi bir bozma kararı vermiş" dedi.
7.03.2024 Gündem
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı
Konya'da 7 kişinin katili hakkında gerekçeli karar açıklandı Konya’da aynı aileden 7 kişiyi öldürmekten 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Mehmet Altun ile davada yargılanan ve haklarında beraat kararı verilen 10 sanık hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "Altun'un belli bir plan dahilinde hareket ederek tasarladığı eylemini yanına aldığı tabanca ve çok miktardaki mermi ile birlikte maktullerin evine giderek gerçekleştirdiği, azmettirme hususunda sanık Mehmet Altun dışında diğer sanıkların veya tespit edilemeyen başka bir kimsenin bulunmadığı, olayın milli, etnik, dini bir boyutunun bulunmadığı kanaatine ulaşılmıştır" denildi.
12.12.2022 Gündem
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), son kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile mala zarar vermekten 4, konut dokunulmazlığı ihlalinden 4, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme diğer 10 sanık hakkında da azmettirme suçundan beraat kararına hükmetti.
17.11.2022 Gündem
Konya'daki vahşette 7 kişiyi öldürmüştü! Duruşmada kendini böyle savundu
Konya'daki vahşette 7 kişiyi öldürmüştü! Duruşmada kendini böyle savundu Türkiye'nin konuştuğu vahşet Konya'da yaşanmıştı. Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), 6'ncı kez hakim karşısına çıkarıldı. Savcı mütalaasında Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti. Mahkeme salonunda söz alan sanık Altun'un sözleri dikkat çekti. İşte haberin detayları...
27.10.2022 Gündem
7 kişinin katledilmesi davasında, sanıktan o soruya 'Cevap vermek istemiyorum' yanıtı
7 kişinin katledilmesi davasında, sanıktan o soruya 'Cevap vermek istemiyorum' yanıtı Konya'da, Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), 5'inci kez hakim karşısına çıkarıldı. Duruşmada Dedeoğulları ailesinin avukatı, Altun'a, saldırı sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi ve polis ile 45 dakika boyunca yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili "5 kişiyi daha öldüreceğini söyledin mi?" sorusunu yöneltti. Altun da ''Size cevap vermek istemiyorum. Ne cevap versem de anlamayacaksınız. Ben gerekli ifadeyi mahkemeye verdim'' dedi.
20.09.2022 Yaşam
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, düzenlenen 2021 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 2022’nin Kayseri’de daha fazla hizmetin sunulacağı bir yıl olacağını söyleyerek, ““Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak” dedi.
2.01.2022 Siyaset
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu
Aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İfadesi kan dondurdu Konya'da aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldüren ve ardından evi yakan hakkında 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Mehmet Altun (33) ile diğer sanıkların yargılanmasına başlandı. Mahkemede söz alan sanık Altun'un sözleri ise isyan ettirdi.
14.12.2021 Gündem
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet
Özhaseki’den asgari ücret açıklaması: Biraz sabır, sonu selamet AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Ufak tefek ekonomik sıkıntılar varsa, yakında asgari ücretinde emeklinin de, dar gelirlinin de ücretlerinin nasıl arttığını, nasıl rahatladığını herkes görecek” dedi.
4.12.2021 Siyaset
Konya'da 7 kişinin öldüğü katliamda flaş gelişme!
Konya'da 7 kişinin öldüğü katliamda flaş gelişme! Konya'da aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili dava açıldı.
3.11.2021 Gündem
Konya'da aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! Son dakika gelişmesi
Konya'da aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! Son dakika gelişmesi Konya'da temmuz ayında aynı aileden 7 kişiyi silaha öldüren zanlı Mehmet Altun ve diğer şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı. Altun hakkında 'Canavarca hisle tasarlayarak 7 kişiyi kasten öldürme', 'Yakarak mala zarar verme', 'Nitelikli olarak konut dokunulmazlığı' suçlarından yargılanması istendi. Ayrıca 9'u tutuklu 10 kişi için de 'Canavarca hisle tasarlayarak 7 kişiyi kasten öldürmeye azmettirme', 'Yakarak mala zarar vermeye azmettirme' suçlarından yargılanması talep edilen iddianame 4'ünü Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi.
20.10.2021 Gündem
Esenyurt'taki faciada karar çıktı! AVM inşaatında 11 işçi hayatını kaybetmişti...
Esenyurt'taki faciada karar çıktı! AVM inşaatında 11 işçi hayatını kaybetmişti... Esenyurt'ta 2012 yılında bir AVM inşaatında, 11 işçinin kaldığı çadırın yanması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin 15 tutuksuz sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
8.10.2021 Gündem
Konya’da 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun tutuklandı!
Konya’da 7 kişiyi öldüren Mehmet Altun tutuklandı! Konya'da 7 kişinin silahla öldürülmesiyle ilgili adliyeye sevk edilen zanlı Mehmet Altun tutuklandı.
5.08.2021 Gündem
Konya'da aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İşte ilk ifadesi
Konya'da aynı aileden 7 kişiyi katletmişti! İşte ilk ifadesi Konya'nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişinin silahla öldürülmesine ilişkin yakalanan katil zanlısı Mehmet Altun'un emniyetteki sorgusunda, cinayetten önce kendisini belediye memuru olarak tanıtıp Dedeoğulları ailesinin evine girdiğini söylediği öğrenildi.
5.08.2021 Gündem
Konya'da 7 kişinin öldüğü katliamda flaş gelişme!
Konya'da 7 kişinin öldüğü katliamda flaş gelişme! Konya'da husumetli olduğu aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldürüp, evi ateşe vererek, kaçan Mehmet Altun (33) Bozkır ilçesinde dağlık arazide yakalandı.
4.08.2021 Gündem
Konya'da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin flaş gelişme! 10 kişi tutuklandı
Konya'da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin flaş gelişme! 10 kişi tutuklandı Konya'da, Mehmet Altun'un (33), husumetli olduğu aynı aileden 7 kişiyi tabancayla öldürdüğü olayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden aralarında saldırganın eşi Zehra Altun ile ablası Ayşe Keleş'in de bulunduğu 10'u 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, 4'ü ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Saldırgan Mehmet Altun'un yakalanması için çalışmalar sürüyor.
3.08.2021 Gündem
Konya’daki katliamla ilgili flaş gelişme!
Konya’daki katliamla ilgili flaş gelişme! Son dakika haberi... Konya’da 7 kişinin öldüğü katliamın, iki aile arasında 11 yıl öncesine dayanan bir husumet nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı. Şüphelilerden Mehmet Altun'un yakalanması için çalışmalar devam ederken, soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.
1.08.2021 Gündem
Konya'daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı! İşte o poşet detayı...
Konya'daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı! İşte o poşet detayı... Konya'nın Meram ilçesinde dün akşam saatlerinde tüm Türkiye’yi dehşete düşüren bir olay yaşandı. 11 yıldır aralarında husumet olan ailelerin arasındaki çekişme kanla bitti. O anların görüntüleri ortaya çıktı.
31.07.2021 Gündem
Uzman Çavuş Altun'un kanı yerde kalmadı: Toplam 17 terörist etkisiz hale getirildi
Uzman Çavuş Altun'un kanı yerde kalmadı: Toplam 17 terörist etkisiz hale getirildi Zeytin Dalı Harekat bölgesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Mehmet Altun'un şehit düşmesinin ardından başlatılan operasyonda Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, 17 teröristi etkisiz hale getirdi.
4.12.2020 Gündem
Şehit uzman çavuşun cenazesi, memleketi Mardin’e uğurlandı
Şehit uzman çavuşun cenazesi, memleketi Mardin’e uğurlandı Afrin Gazaviye Üs Bölgesi’nde PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Altun'un cenazesi, Hatay'da düzenlenen törenle memleketi Mardin'e uğurlandı.
3.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Altun'un ailesine başsağlığı diledi.
3.12.2020 Siyaset
Tartıştığı kocası tarafından tüfekle vurularak öldürüldü
Tartıştığı kocası tarafından tüfekle vurularak öldürüldü Osmaniye'de, Fatma Altun (57) çıkan tartışmada eşi Mehmet Altun (74) tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.
2.08.2020 Yaşam
Sebze meyve fiyatları dibi gördü!
Sebze meyve fiyatları dibi gördü! Enflasyonun tek hanelere düşmesi sebze ve meyve fiyatlarına da yansıdı. Market tezgahlarından da destek gelmesiyle sebze ve meyve fiyatları dibi gördü.
9.10.2019 Ekonomi
‘3. Çevrimdışı Uluslararası Şiir Festivali’ başlıyor
‘3. Çevrimdışı Uluslararası Şiir Festivali’ başlıyor Üçüncü 'Çevrimdışı İstanbul Uluslararası Şiir Festivali', 4-6 Nisan tarihleri arasında, 10 ülkeden toplam 20 şairin katılımıyla gerçekleştirilecek.
2.04.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Altun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet altun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.