MEB duyurdu! Unvan değişikliği yoluyla atama başvuruları başlıyor!
MEB duyurdu! Unvan değişikliği yoluyla atama başvuruları başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Merkez ve Taşra Teşkilatı Personelinin Unvan Değişikliği Yoluyla Atamalarına İlişkin Başvuru Kılavuzu'nu yayımladı. MEB Personel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, MEB Unvan değişikliği atama başvuruları 5 Kasım'da sona erecek. Peki, MEB unvan değişikliği atama başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB unvan değişikliği yoluyla atama başvuru kılavuzu!
18.10.2021 Personel Alımı
MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi açıklandı mı? Mülakat tarihi ve tercih takvimi merak ediliyor!
MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi açıklandı mı? Mülakat tarihi ve tercih takvimi merak ediliyor! MEB'in unvan değişikliği sınavına girenler merakla unvan değişikliği mülakat tarihini bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim çalışanları girdikleri unvan değişikliği sınav sonuçlarının açıklandığı 22 Mart itibariyle merakla MEB unvan değişikliği mülakat ne zaman, sorusuna yanıt arıyor. MEB Unvan değişikliği ve Görevde Yükselme sınavı eğitim dışı personel için uzun yıllardan sonra yapılmıştı. Peki, MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi belli mi?
24.06.2021 Eğitim
MEB unvan değişikliği sınavı ertelendi mi?
MEB unvan değişikliği sınavı ertelendi mi? MEB unvan değişikliği sınavı ertelendi mi? Corona virüsle mücadele kapsamında yeni alınan tedbirlere göre hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu hafta sonu yapılması planlanan Millî Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı unvan değişikliği sınavı için adalar sınavın ertelenip ertelenmediğini araştırıyor.
1.12.2020 Çalışma Hayatı