Masterchef Dokunulmazlık

Masterchef Dokunulmazlık

Son dakika MasterChef dokunulmazlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef dokunulmazlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef dokunulmazlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Dokunulmazlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef dokunulmazlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 masterchef dokunulmazlık haberi bulunmuştur. Tüm masterchef dokunulmazlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da değişen sistemle birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Hasan ve Barbaros'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Konseptin sokak lezzetleri olduğu yeni bölümde adayların yarışması görülmeye değerdi. Peki 28 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Tanya'nın elenmesinden sonra takım kaptanları ve takımlar belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasında yeni haftada da kıran kırana rekabet yaşanacak. Gözler bu akşamki yarışta... Peki 14 Kasım MasterChef eleme adayları kim oldu?
14.11.2023 Ünlüler Dünyası
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 2 Kasım MasterChef eleme adayının belli olacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında Güllaç tarifi rekabeti yaşandı. Alican Sabunsoy'un hastalığı sonrası geri döndüğü yarışmada yine kıran kırana mücadele yaşandı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
2.11.2023 Televizyon
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu?
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 31 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Yeni haftanın takımlarınn belli olmasıyla hafta eleme adayları da netleşmeye devam ediyor. Peki 31 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
31.10.2023 Televizyon
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu?
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu? MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 26 Ekim MasterChef eleme adaylarının belli olacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Hamur işi sokak lezzetlerinin yapılacağı bu akşam şef adayları tezgah başında ter döktü. İşte 26 Ekim MasterChef All Star'da yaşananlar...
26.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı gecenin sonunda belli olacak. Burger tariflerinin yapılacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında ikili düellolar yapılacak. Peki 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...
24.10.2023 Televizyon
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon
Barbaros'tan kral hareket! Tanya kopya çekmesin diye... MasterChef All Star'da güldüren anlar!
Barbaros'tan kral hareket! Tanya kopya çekmesin diye... MasterChef All Star'da güldüren anlar! MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 10 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da araştırılıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşan kıran kırana rekabette güldüren anlar yaşandı. MasterChef Barbaros, mavi takımdaki rakibi Tanya kopya çekmesin diye bunu da yaptı.
10.10.2023 Televizyon
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha!
Sergen'in kurduğu cümle Kıvanç'ı çıldırttı! MasterChef All Star'da bir kavga daha! MasterChef All Star'da olaylar bitmiyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadelede MasterChef Kıvanç ve Sergen Özen arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü. Barbaros ve Barış arasındaki gerilim ikilinin arasını açtı.
5.10.2023 Televizyon
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu?
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana rekabetinde olaylara jüri üyeleri el koydu. Seyirci ekran başında hop oturup hop kalktı. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu MasterChef All Star'da Barış eleme adayı mı oldu?
5.10.2023 Televizyon
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü!
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü! MasterChef All Star'da Cemre'nin şortu gündeme geldi. 28 Eylül MasterCHef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki elenmeme yarışı kıyasıya sürdü. Kıran kırana mücadelenin yanısıra bazı detaylar da seyircinin gözünden kaçmadı. Yarışmaya geçtiğimiz gün katılan eski şampiyon Cemre Uyanık'ın giydiği şort sosyal medyada tartışma konusu oldu.
28.09.2023 Televizyon
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti MasterChef All Star'da reçete krizi ortaya çıktı. 28 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda içinde tarif ve gramajların yazılı olduğu kağıt elden ele dolaştı. MasterChef Hasan'ın yazdığı anlaşılan kağıda şefler çok tepki gösterdi. Özellikle Somer Sivrioğlu'nun, "Reçeteyle yarışmak istiyorsa Hasan, gider başka programda oynar" sözleriyle çok sertti.
28.09.2023 Televizyon
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. 26 Eylül MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu da cevabını buldu. Kore mutfağından tariflerin yapılacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Peki 26 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
26.09.2023 Gündem
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu MasterChef All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. 21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırıldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki bademli yemekler rekabeti sonrası son iki eleme adayı da belli oldu. Finalistleri tek tek eleyeceğim diyen MasterChef Sergen, haftanın eleme adayı oldu. Ancak onu gönderen bir finalistti.
23.09.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Mavi takım kaptanı MasterChef Alican, ekipten birinin yaptığı tabağı elleyince pota tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan güncel çekimlerde iki isim potada yaptığı yemekle altın kaşıka aday oldu. Ancak Mehmet şef birini seçti.
14.09.2023 Televizyon
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi MasterChef All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken gerilim tavan yapıyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesinde MasterChef Kerem ve Sergen Özen arasında ipler gerildi. Mehmet Şef'in araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştı.
12.09.2023 Televizyon
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti
Barış MasterChef'in en büyük R'sini yaptı! MasterChef All Star'da Sergen dış çekimde kendini kaybetti MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 7 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kazananı ve eleme adayının belli olduğu akşam gerilim yine tavan yaptı. Mavi takımın kazandığ akşamda Barış, sezon başından bu yana söylediği sözlerin hepsini yuttu. Öte yandan MasterChef Sergen Özen, dış oyunda takım arkadaşlarına söyledikleriyle pes dedirtti.
10.09.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5 Eylül MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 5 Eylül MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star 5 Eylül eleme adayı açıklandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan isim ve eleme adayı belirlendi. Peki 5 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
5.09.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
MasterChef Çağatay'ın hastalığı nüksetti kadrodan çıkarıldı! 25 Ağustos MasterChef Çağatay neden yok?
MasterChef Çağatay'ın hastalığı nüksetti kadrodan çıkarıldı! 25 Ağustos MasterChef Çağatay neden yok? MasterChef Çağatay'ın hastalığı nüksetti. TV8'de yayınlanan lezzet yarışması MasterChef All Star'ın son bölümünde yer almayan yarışmacı hakkında şefler açıklama yaptı. 2022 sezonunda da sık sık hastalığı nedeniyle yarışmaya ara veren Çağatay Akgül, 25 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununda da yer almadı. Peki Çağatay'ın hastalığı nedir? İşte detaylar...
3.09.2023 Televizyon
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu
Suna yemeği döktü stüdyo karıştı! MasterChef All Star'da kaptan Alican'ın bu hereketi konuşuldu MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy'un kaptanlığında yarışmacılar oyunu kurallarına göre oynadı. Ancak MasterChef Suna'nın yemeği dökmesi kırmızı takımda sinir harbi yaşattı. O anlar da MasterChef Alican'ın paspas yapması kaptanlığın hakkını veriyor dedirtti.
1.09.2023 Televizyon
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Esra ve Alican'ın takım kaptanları olduğu yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Ancak bir detay bölüme damga vurdu. Geçtiğimiz hafta kadroya dahil olan MasterChef Kerem tek sözüyle ayarı verdi. Mavi takımda çıkması beklenen kaos ilk günden kendini gösterdi. Peki 29 Ağustos MasterChef eleme adayı kim oldu?
29.08.2023 Televizyon
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı MasterChef All Star'da haftanın takımları oluştu. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanları Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy oldu. Mavi takımda buluşan MasterChef Sergen ve Kerem arasında ilk takım oyununda kriz çıktı.
28.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Dokunulmazlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef dokunulmazlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.