Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi? Hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri merak ediliyor!
Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi? Hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri merak ediliyor! Sınavların durumu artan vaka sayılar nedeniyle yeniden gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler koronavirüs nedeniyle ertelenen sınavların yeniden ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin yüz yüze sınavları için 3 Mayıs’ı göstermişti. Peki, Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi?
26.04.2021 Eğitim
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak?
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? MEB açıkladı. Lise 2. sınavlar ile ilgili detaylar belli oldu. Binlerce öğrencinin gözü MEB tarafından açıklanacak sınav tarihlerindeydi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı sınav takvimine göre, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını Nisan ayında tamamlayacak. Peki, Lise sınavları ne zaman? Lise 2. sınavlar ne zaman? 2. sınavlar ne zaman lise? Lise sınavları iptal mi? Bu sene kalma var mı 2021? İşte lise sınavlarına ilişkin tüm detaylar...
21.03.2021 Eğitim
Lise sınavları ne zaman olacak? Lise sınavları nasıl olacak, yüz yüze mi, sınavların kapsamı belli mi?
Lise sınavları ne zaman olacak? Lise sınavları nasıl olacak, yüz yüze mi, sınavların kapsamı belli mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçilmesi süreciyle ilgili detayları düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Selçuk yaptığı açıklamada, 15 Şubat Pazartesi günü ikinci yarıyıla başladığını, ders saatlerinde öğrencilerin özel izinli sayılacağını belirtirken, liselerde sınavların nasıl olacağını da paylaştı. Lise sınavları ne zaman? Lise sınavları nasıl olacak, yüz yüze mi? Sınavların kapsamı ne olacak?
2.02.2021 Eğitim