Kurye

Kurye

Son dakika kurye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurye gelişmeleri de dahil olmak üzere 987 kurye haberi bulunmuştur. Tüm kurye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler
Eski sevgili olayı görenleri şok etti! Kapıda çok sayıda biriktiler İzmir'in Balçova ilçesinde bir kişi ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödemeli yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Eski sevgili, genç kadının evine çok sayıda sipariş verdi; kapıda kuryeler birikti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda, şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis, "Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Vatan TV
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı
Elazığ’da Hollywood filmlerini aratmayan olay! Polis şüpheliyi, durdurduğu kuryenin motosikletine binerek yakaladı Elazığ’da husumetlisi M.A.’yı silahla vurarak yaralayıp kaçan S.Y.’yi, olaya müdahale için gelen polis, bir kuryenin motosikletini durdurup binerek yakaladı. Polis memurunun kuryenin motosiklete bindiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku!
Hülya Avşar kuryeyi affetmedi: Kızı Zehra'nın imzasını taklit eden kuryeye hapis şoku! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Temmuz 2023'te banka hesaplarına haciz konulmasıyla sarsıldı. 600 bin TL için icralık olduğunu öğrenen Avşar, kendisine herhangi bir ödeme emri icra tebligat ulaşmadığını ileri sürdü. Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını Zehra Çilingiroğlu yerine kendisi imzalayan taşeron bir firmada dağıtım görevlisi İbrahim K.'ya dava açıldı.
18.02.2024 Magazin
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi İstanbul Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını ifade ederek "Kuryeler için asansör yapmışlar, bir de içine hava filtresi takmışlar. Herhalde kuryelerin mikrobu bina sakinlerine geçmesin diye. Bu asansör bir de yavaş gidiyor, insanların bindiği diğer asansör daha hızlı gidiyor. Bildiğin böyle sekizinci sınıf insan muamelesi" cümleleriyle video çekip sosyal medyada paylaşım yaparak tepki gösterdi. Siteye sipariş götüren kurye Mahmut Baştaş, "Kurye ile site sakinin bindiği asansör ayrı. Büyük tarzda kullanışlı bir asansör. Normal insanların kullandığı farklı, kuryelerin ya da çalışmak için gelenlerin asansörü farklı" dedi. Durumun hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Iyaz Çimen, "Anayasamız eşitliği temel alarak, kişilerin dini, cinsi, ırkıyla ilgili ayrım yapılamayacağını bize söylüyor. Bu noktada toplum içerisinde de sizler insanları herhangi şekilde işi, mesleğiyle insanı ayrımcılığa maruz bırakırsanız ki buradaki asansör kullanımı da aynı şekilde bir ayrımcılık olarak karşımıza çıkmakta. Bununla ilgili, Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun yaptırımları söz konusu olabilir" dedi. Site yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.
14.02.2024 Gündem
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Aylık 100 bin TL kazanıyorlar! Zam oranı yüzde 70'i buluyor
Aylık 100 bin TL kazanıyorlar! Zam oranı yüzde 70'i buluyor Yeni yılda moto kuryelerin kazancı yüzde 70 oranında arttı. Bölgelere göre bir moto kuryenin kazancı aylık 100 bin lirayı geçebiliyor.
11.01.2024 Ekonomi
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar
Ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüs motokuryeye çaptı! İşte o anlar Trabzon'un Yomra ilçesinde ehliyetsiz sürücü A.İ.'nin (17) kullandığı minibüsün çarptığı motokurye Ali İhsan Sekmenoğlu (30) ağır yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.01.2024 Gündem
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü
Şişli'de taksideki yolcunun açtığı kapıya çarpan motokurye öldü Şişli'de taksici İsa A., yolcusunu indirmek için sokak başında durdu. Kadın yolcu taksiden inmek için sol arka kapıyı açtığı anda, motokurye Oğuzhan Gezer açılan kapıya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Gezer karşı yönden gelen minibüsün tamponuna çarparak yaralandı. 1 hafta hastanede tedavi gören Oğuzhan Gezer, hayatını kaybetti. Olay nedeniyle gözaltına alınan taksici İsa A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol kararı verildi. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
6.01.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay
'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı! Şok eden olay Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi
Somali Cumhurbaşkanının oğluna 6 yıla kadar hapis istendi Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e arkadan çarparak ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapis istendi.
26.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta kuryeye defalarca yumruk
Esenyurt'ta kuryeye defalarca yumruk Esenyurt'ta kurye yol tartışması yaşadığı araçtaki 2 kişinin saldırısına uğradı. Defalarca yumruklanan kurye çevredekiler tarafından kurtarıldı.
26.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda biri emekli 4 polis ve 3 nüfus müdürlüğü çalışanının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Nüfus müdürlüğünde çalışanların ise kaçak göçmenlere usulsüz işlemlerle ikamet izni almalarını sağladıkları ve suça karışan bazı yabancıların parmak izi kayıtları silindikleri öne sürüldü.
11.11.2023 Gündem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem
Kredi kartı kullananların hesabından para çekiyorlar! Akılalmaz yöntem Temassız kart kullananlara uzman uyarısı! Kalabalık ortamda ‘NFC’ teknolojisiyle siz farkında olmadan her an kartınızdan para çekebilirler. Tedbir olarak kartlarınızı korumalı cüzdanlarda saklayın, kalabalık ortamlara girdiğinizde de uyanık olun.
20.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.