Kurum

Kurum

Son dakika kurum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurum gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.189 kurum haberi bulunmuştur. Tüm kurum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil"
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil" Adana'da bazı öğretmenler, İstanbul'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amacıyla yarın iş bırakma eylemi yapacak.
9.05.2024 Adana
Fahri Trafik Müfettişliği'nde önemli değişiklik
Fahri Trafik Müfettişliği'nde önemli değişiklik İçişleri Bakanlığı'nın düzenlemesine göre Fahri Trafik Müfettişi olmak isteyen ve olan kişilere yönelik yeni düzenlemeler yapıldı.
9.05.2024 Gündem
FED, faiz mi artıracak? Beklenti tersine döndü! 'Dikkat çeken karar'
FED, faiz mi artıracak? Beklenti tersine döndü! 'Dikkat çeken karar' Fed’in haziran ayındaki toplantısında faizleri düşürmesi beklenirken, Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari’nden piyasaların beklemediği bir açıklama geldi. Kashkari, merkez bankasının uzun bir süre faiz oranları üzerinde sıkı durmasını beklediğini ve enflasyon göstergelerinin düşmemesi halinde faiz artırımı olasılığının olduğunu ifade etti.
8.05.2024 Ekonomi
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
8.05.2024 Gündem
Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor?
Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor? Kamu kurum ve kuruluşlarında personel servisi giderlerinin artması sonrası kamuda tasarruf kapsamında memurların toplu taşıma kartları ile yolculuk yapmaları sağlanacak. Peki, Kamuda servis kalkıyor mu, kamuda tasarruf tedbirleri neler? Memurlara ulaşım kartı mı geliyor?
7.05.2024 Çalışma Hayatı
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı. Kurum tarım arazisinden elde edilen verim çiftçinin yüzünü güldürdü.
7.05.2024 Ekonomi
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor
Kurumlar vergisinde beyanname verme dönemi yarın sona eriyor Kurumlar vergisi beyannamesi için sona doğru yaklaşılıyor. KDV beyanname veriliş süresi ve Ba-Bs bildirim süresinin uzatılması hakkında Gelirler İdaresi Başkanlığı'ndan (GİB) önemli bir açıklama geldi. Normal şartlar altında 29 Nisan tarihine kadar verilmesi gereken her iki beyan ile ilgili sosyal medya üzerinden duyuruda bulunan GİB, süre uzatımı yapıldığını kamuoyu ile paylaştı.
5.05.2024 Ekonomi
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.
3.05.2024 Ekonomi
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
2024 KPSS başvuru ücreti ne kadar, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
2024 KPSS başvuru ücreti ne kadar, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuruları nasıl yapılır? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla birlikte, 2024 KPSS lisans sınavı için adayların başvuracağı tarih belli oldu. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından KPSS başvuru ve sınav tarihleri netlik kazandı. Kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışabilmek için sınava girecek adaylar sorgulamalarına hız verdi. Peki, KPSS başvuru ücreti ne kadar 2024, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
3.05.2024 Gündem
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu Olağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 5 bakanlığında dahil olduğu listede kamu kurumları memur alımı, işçi alımı ve sözleşmeli personel alımı kapsamında binlerce kişiyi istihdam edecek. İşte personel alımı yapacak 23 kamu kurumu ve açık pozisyonları...
30.04.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı
Mevsimlik işçilerle ilgili yeni karar! Sınır getirildi, artık yasaklandı Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre işçiler için şehirler arası yolculuktan barınmaya kadar birçok önemli karara imza atıldı. İşte detaylar...
27.04.2024 Çalışma Hayatı
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı?
Noterler 23 Nisan'da açık mı, 23 Nisan noterler kapalı mı? Resmi tatillerde nöbetçi noterler açık mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle resmi tatil ve bu nedenle de 23 Nisan Salı Günü birçok kurum ve kuruluş kapalı olacak. Bu kapsamda noterlerde işlem yapacak da arama motorlarına yönelerek "Noterler 23 Nisan’da açık mı?" sorusuna yanıt arıyor.
23.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kurum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.