Kurban

Kurban

Son dakika kurban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurban gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.219 kurban haberi bulunmuştur. Tüm kurban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurbanlık sorgulama: Tarım Cebimde uygulaması nedir? Tarım Cebimde nasıl kullanılır, kurbanlık hayvan sorgulaması nasıl yapılır?
Kurbanlık sorgulama: Tarım Cebimde uygulaması nedir? Tarım Cebimde nasıl kullanılır, kurbanlık hayvan sorgulaması nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bir uygulamayı hayata geçirdi. Vatandaşlar, hayvan pazarlarında almak istediği kurbanlık hayvanın bilgilerine Tarım Cebimde uygulamasıyla ulaşabilecek. Mobil uygulama üzerinden hayvanların sağlık ve küpe bilgisine ulaşabilecek kişiler, "Tarım Cebimde hayvan sorgulaması nasıl yapılır?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Tarım Cebimde nedir?
23.05.2024 Gündem
3 bin TL Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024 Haziran emekli ikramiyesi ayın kaçında yatar?
3 bin TL Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 2024 Haziran emekli ikramiyesi ayın kaçında yatar? Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. İkinci bayram ikramiyesinin zamanı da gelmiş oldu. Bayram öncesi günlerde hesaplara yatan ikramiyeler bu kez ne zaman yatacak sorusu da gündem oldu. Geçtiğimiz yıl 2 bin TL olan bayram ikramiyesi bu yıl 3 bin TL olarak emekli hesaplarına yatıyor. Peki 2024 Haziran Kurban ikramiyesi ne zaman, ayın kaçında yatacak?
23.05.2024 Ekonomi
Kurbanlıklar, 'Tarım Cebimde' uygulaması ile sorgulanabilecek
Kurbanlıklar, 'Tarım Cebimde' uygulaması ile sorgulanabilecek Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' ile kurbanlık hayvanların küpe numaraları girilerek büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarla ilgili detaylara ve aşı bilgilerine ulaşılabiliyor.
22.05.2024 Gündem
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler!
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler! İstanbul'un Esenyurt İlçesinde evinde ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet, Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik'in olay sonrası gittiği Mardin’de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek ifade vermesiyle ortaya çıktı. Hüseyin Çevik, yengesiyle işbirliği yapıp yemeklere fare zehri katarak ağabeyi Eyüp Çevik'i öldürdüklerini itiraf etti.
22.05.2024 Gündem
'Kıyma çekme yeri’ cinayetine müebbet hapis cezası
'Kıyma çekme yeri’ cinayetine müebbet hapis cezası Adana'da 'da, Kurban Bayramı’nda 'kıyma çekme yeri' yüzünden husumetli oldukları iddia edilen aileden Murat Koday'ı (26) tüfekle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Ferhat Çiftçi (25), müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
22.05.2024 Adana
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi 2024: İkramiyeler bayramdan önce verilecek mi, bayram ikramiyesini kimler alacak?
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi 2024: İkramiyeler bayramdan önce verilecek mi, bayram ikramiyesini kimler alacak? Bu sene Kurban Bayram 16-19 Haziran’da idrak edilecek. Ramazan Bayramı emekli ikramiyeleri 2-5 Nisan arasında hesaplara yatırılınca, gözler Kurban Bayramı ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihe çevrildi. Peki, emeklilere kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli ikramiyeleri bayramdan önce hesaplara yatar mı? Bayram ikramiyesini kimler alacak?
22.05.2024 Ekonomi
Adana'da Kurban Bayramı öncesi emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek
Adana'da Kurban Bayramı öncesi emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin hesaplarına yatırılacağının müjdesini verdi.
23.05.2024 Adana
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024 Gündem
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor MEB son dakika açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkan tanıdı.
18.05.2024 Gündem
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
20.05.2024 Gaziantep
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Gaziantep’te, 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan öldürülen Öztürk'ün eski kayınbabası, 2 kayınbiraderi ve bacanağı tutuklandı.
18.05.2024 Gaziantep
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
20.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Ziraat Bankası kredi limitleri artırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla düzenlenen Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çiftçiler için müjdeler veren Erdoğan, ekipman kredisinin 150 bin liradan 250 bin liraya, küçük baş hayvan için kredinin 400 binden 600 bin liraya, büyük baş için de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkarıldığını duyurdu.
17.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası Adana'da koyun yetiştiricisi Zafer Oğuz, Kurban Bayramı öncesi bazı büyük firmaların koyun ve keçi fiyatlarına zam yaptığını söyleyerek, "Fiyat artırımı için koyun stoku yapıyorlar. Koyunun kilogram fiyatını 230-240 lira beklerken, açıklanan rakam 270 lira oldu" dedi.
17.05.2024 Adana
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi
Adana'da küçükbaş kurbanlıkların fiyatları belirlendi Adana Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği küçükbaş kurbanlık fiyatlarını belirledi. Koyun ve keçinin kilogram fiyatı 270 lira olarak açıklandı.
15.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Kızılay kurban bedellerini açıkladı!
Kızılay kurban bedellerini açıkladı! Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
14.05.2024 Ekonomi
Kızılay kurbanlık fiyatlarını açıkladı
Kızılay kurbanlık fiyatlarını açıkladı Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, 2024 yılı kurban bedel fiyatının yurt içi ve Gazze için 11 bin 750 lira, yurt dışı için ise 4 bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
14.05.2024 Gündem
Kurbanlık fiyatları ve vekaletle kesim bedeli belli oldu! İşte kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları
Kurbanlık fiyatları ve vekaletle kesim bedeli belli oldu! İşte kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık alışverişi için planlamalar da başladı. Diyanet tarafından yayınlanan Kurbanlık fiyatları 2024 listesi vatandaşların araştırma konusu olurken yurt içi ve yurt dışı vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar sorusu gündeme geldi. Peki, Kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş fiyatları belli oldu mu? İşte Diyanet’in konu hakkında açıklamaları.
12.05.2024 Ekonomi
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor
Kurban kesimiyle ilgili yeni karar! 1 Haziran'da başlıyor Diyanet İşleri Başkanlığı'nca hazırlanan Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban satış yerleri, İstanbul'da Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce, diğer illerde ise 1 ay önce hazır hale getirilecek. Kurban kesiminde kurallara uymayanlara da ceza uygulanacak.
11.05.2024 Ekonomi
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü!
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü! İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Ahmediye Mahallesi'nde sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından drenaj kuyusuna düşen dana kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.
7.05.2024 Gündem
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.