Maske yasağı kalkıyor mu? Yarı yarıya düştü
Maske yasağı kalkıyor mu? Yarı yarıya düştü Birçok ülkede maske zorunluluğunun kalkmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki haftayı işaret etti. "Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz" diyen Koca'nın açıklamalarının ardından akıllara 'maske kalkacak mı' sorusu geldi. İstanbul'da eczacılar, maske satışlarının pandeminin ilk günlerine kıyasla yarı yarıya düştüğüne dikkat çekerken, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, 'maskeyi kimse çıkarmasın' uyarısında bulundu. İstanbul sokaklarında vatandaşlar ise, maske zorunluluğu konusunda ikiye ayrılmış durumda.
20.02.2022 Gündem
"Öldürülürsem katilimi bilin"
"Öldürülürsem katilimi bilin" Genç kızın çığlığı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! İnanılmaz görüntüler herkesi sarstı... Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Kübra Yılmaz, eski erkek arkadaşından gördüğü şiddete bir türlü çözüm bulamayınca yaşadıklarını hazırladığı bir blogda anlattı. Kübra, yetkililerden yardım istiyor. Genç kız feryat etti: Sokakta öldürülürsem katilimi bilin.
2.09.2015 Yaşam
15 gündür haber alınamıyor!
15 gündür haber alınamıyor! Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz'dan 15 gündür haber alınamıyor.
26.02.2015 Yaşam