Kredi Borcu

Kredi Borcu

Son dakika kredi borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.444 kredi borcu haberi bulunmuştur. Tüm kredi borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Holding'ten kamuoyuna açıklama
Demirören Holding'ten kamuoyuna açıklama Demirören Holding, Tayfun Demirören’e ait Mikare Real Estate şirketi ile ilgili, 'Demirören Yatırım Holding’in Almanya’da herhangi bir gayrimenkul şirketi ve kredi borcu bulunmamaktadır. Son dönemde tarafımıza yönelik, dozu artan ve itibarımızı hedef alan haberlerin maksatlı ve kasıtlı olduğu aşikardır, yerli ve milli duruşumuz tüm saldırılara rağmen devam edecektir.' açıklamasında bulundu.
3.01.2024 Gündem
Kredi kararı! Merkez Bankası harekete geçti, değişikliğe gidildi
Kredi kararı! Merkez Bankası harekete geçti, değişikliğe gidildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz kredisi kullanan ya da döviz pozisyonu taşıyan firmaların veri aktarımı yapmasını durdurdu. Bundan sonra döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunacak.
8.11.2023 Finans
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
4.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu Borç yapılandırmasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kamu borçlarına yönelik yapılandırma süreciyle ilgili süre uzatıldı. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Geçmiş yıllara ait emlak vergisi borcu bulunanlar da bu tarihe kadar başvurup, yapılandırma imkanlarından yararlanabilecek. İşte madde madde yapılandırma kapsamına giren borçları kapsayan yapılandırma rehberi ve son başvuru tarihi...
23.05.2023 Ekonomi
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı  Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonetin çarpıştığı kazada, 5'i polis, 6 kişi, yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp parçalara ayırdı! İfadesi dehşete düşürdü İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler, gözaltına alındı. Dehşete düşüren olay sonra Beler, ifadesi ortaya çıkan Beler’in sözleri kan dondurdu.
24.03.2023 Yaşam
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp vücudunu parçalara ayırdı! Ceset buzdolabından çıktı
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp vücudunu parçalara ayırdı! Ceset buzdolabından çıktı İstanbul Bahçelievler'de, birlikte yaşadığı Özbekistanlı uyruklu Umıda Tulyaganova (40)'yı taşla öldürüp vücudunu parçalara ayırdıktan sonra buzdolabına koyan Rıza Beler'in (61) gözaltına alındı.
24.03.2023 Yaşam
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Esnafın kaybının önlenmesi için net adımlar atıyoruz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Esnafın kaybının önlenmesi için net adımlar atıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesinde zarar gören esnaf ve vatandaşlara yönelik, “Vergisel düzenlemeler, ötelemeler, ertelemeler ya da aflar yaptık” dedi. Girdi maliyetlerinin yükselmemesi için gerekli tedbirleri aldıklarını da belirten Bakan Nebati, "Sakın kimse kısa günün çıkarı konusunda bir hesap yapmasın” ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Ekonomi
Bankalar harekete geçti! Flaş kredi, ek hesap ve limit kararı!
Bankalar harekete geçti! Flaş kredi, ek hesap ve limit kararı! Bankalar tek tek harekete geçti. Yeni kararlar verildi. 35 milyonluk banka müşterisinin yüzde 15’i depremden etkilenen 11 ilde bulunuyor. Bölgedeki vatandaşların bankalara olan toplam kredi borcu 2022 sonu itibarıyla 724 milyar lira. Depremzedeler asrın felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken bankalar da buna destek oluyor. İşte bankaların aldığı yeni kararlar...
24.02.2023 Ekonomi
Borç sıfırlanıyor: Kredi çeken kişileri kapsayan sigorta açıklaması
Borç sıfırlanıyor: Kredi çeken kişileri kapsayan sigorta açıklaması Kredi borcu olan insanların afet çerçevesindeki hukuki sürecine ilişkin açıklama geldi. Eskişehir’de avukatlık yapan Barış Günaydın, “Kişinin vefatı halinde eğer bir sigorta yaptırmışsa kredi borcu sana eriyor. Kalan rakam sigortadan karşılanıyor.” dedi.
17.02.2023 Ekonomi
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK başvurularını kaçıran öğrenciler için süreci uzattıklarını duyurdu. Daha önce başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını bekleyen KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Eğitim
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır?
KYK burs başvurusu uzatıldı! KYK burs başvurusunu yapamayanlara ek süre! KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? Başvuru nasıl yapılır? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK burs başvurusunu kaçıranlara ek süre verildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK burs başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman, saat kaçta sona erecek? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs geç başvuru süreci bitiş tarihi ve saati…
25.11.2022 Eğitim
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası
Oyun bağımlısı kocaya boşanma davası Oyun bağımlılığı bir ailenin dağılmasına yol açtı. İki çocuk babası H.F.'nin boş zamanın büyük kısmını ekran başında geçirmesi ve ailesine yeterince vakit ayırmaması aile birliğinin bozulmasına sebep oldu. H.F.'nin giderek artan bağımlılığı öyle bir noktaya geldi ki; H.F. banyo yapamaz duruma geldi. İşte ilginç boşanma davasının detayları...
17.11.2022 Yaşam
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek?
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? Yüz binlerce KYK borçlusunu ilgilendiriyor! Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredi borçları için yapılan düzenleme hyürülüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yasalaştı. Peki, KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? KYK faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar…
9.11.2022 Ekonomi
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi?
KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? Meclis’te KYK kredi borçlarının da yer aldığı torba yasa mesaisi başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temmuz ayındaki Kabine toplantısında, Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan alınan öğrenci kredi geri ödemelerinde faizlerin silineceğini açıklamasının ardından yüz binlerce KYK borçlusu teklifin TBMM gündemine gelmesini bekliyordu. TBMM’de Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülüyor. Peki, KYK borçları ne zaman silinecek? KYK faizlerinin silinmesi ile ilgili teklif Meclis’ten geçti mi? KYK borçları silindi mi? İşte detaylar…
1.11.2022 Eğitim
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
25.10.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak?
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) olan borçların faizleri ile ilgili teklif Meclis’e geliyor. Meclis’te 6. Yasama yılı çalışmalarına başlarken, gözler bu hafta KYK faizleri ile ilgili teklifte olacak. Temmuz ayı kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kredi geri ödemelerini herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi üzerinden yapılmasını kararlaştırdık.” açıklamasını yapmıştı. Peki, KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? İşte TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ve KYK borç faizleri ile ilgili teklifin detayları…
3.10.2022 Ekonomi
Kredi borçlarıyla ilgili Merkez Bankası'ndan flaş açıklama
Kredi borçlarıyla ilgili Merkez Bankası'ndan flaş açıklama Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayı sonu itibarıyla özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcunun 7 milyar dolar azalarak 162 milyar dolar olduğunu açıkladı.
15.09.2022 Ekonomi
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? Binlerce kişinin beklediği KYK faiz affı ile ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu ödemelerinde faizlerin silineceği ve borçların alınan tutar üzerinden ödeneceği açıklamasını yapmıştı. KYK faiz affı düzenlemesi beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati daha önce düzenlemenin Meclis’e geleceği tarihi açıklamıştı. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? KYK faiz affı son durum ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve...
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve... Kredi kartı borcu olan herkesi kapsıyor. Günümüzde pek çok kişi kredi kartı kullanıyor ya da çeşitli ihtiyaçları için kredi çekiyor. Ancak finansal olarak doğru yapılmayan harcamalar, sonrasında kişilerin ödeme güçlüğü çekmesine yol açabiliyor. Bu nedenle vatandaşlar kendileri için en doğru finansal yönetimi bulmaya çalışıyor. Baz tüketiciler ise kredi borçlarının yalnızca asgarisini ödeyebiliyor. Kart ya da kredi borcunu kapatmak için yollar arayanlar ne yapacağını araştırıyor. Peki finansal açıdan rahat bir hayat yaşamak için neler yapılabilir? Kredi borcu olanlar ve ödeme ile ilgili sorun yaşayanlar nasıl bir yol izlemeli? Parayı doğru şekilde yönetmek için neler yapılabilir? İşte merak edilen sorular ve yanıtları...
4.08.2022 Ekonomi
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor KYK borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Boç faizleri silinecek. KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borçlarıyla ilgili son viraja girildi. Borçlarla ilgili formüller ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre düzenlemeyle ilgili olarak, icralık olanların borçlarının anapara üzerinden yapılandırılması, ödemelerin 2 yıl sonra başlayacağı koşulunun kaldırılması, peşin veya taksitli ödeme tablosu gibi seçenekler üzerinde duruluyor. Borcunu ödeyenlere ise hakkaniyet açısından kısmi veya anapara dışında yapılan ödemenin tümünün iadesi seçeneklerinin mümkün olup olmayacağı üzerinde durulduğu ifade ediliyor. Öte yandan AK Parti’nin ekimde Meclis gündemine getireceği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredi faizlerinin silinmesine yönelik çalışmanın kapsamının genişletilmesi planlanıyor.
4.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.