Körfez Turu

Körfez Turu

Son dakika Körfez Turu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Körfez Turu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Körfez Turu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Körfez Turu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan körfez turu gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 körfez turu haberi bulunmuştur. Tüm körfez turu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman
Yeni bir dünya kuruluyor! Dünyayı şoke eden kararın arkasındaki iki isim: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Prens bin Salman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez turu kapsamında Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaretin yankıları sürerken ABD'nin en büyük yayın kuruluşlarından biri olan Cnbc, geçtiğimiz Eylül ayında Rusya ve Ukrayna arasındaki esir takasının arkasında Batı'nın aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'ın olduğunu belirterek bu durumun yeni bir dünyaya işaret ettiğini yazdı.
2.08.2023 Dünya
Türkiye'ye 29 milyar liralık enerji yatırımı! Erdoğan'ın Körfez çıkarmasının detayları belli oldu
Türkiye'ye 29 milyar liralık enerji yatırımı! Erdoğan'ın Körfez çıkarmasının detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turu sırasında yaptığı anlaşmalarla ilgili detaylarda enerji başlığı öne çıktı. Edinilen bilgilere göre Arap yatırımcılarla özellikle deniz üstü rüzgâr santrallarıyla ilgili projeler hayata geçirilecek. Kaynaklar, bütün anlaşmalara yerlilik şartının konulduğunu, BAE ile deprem tahvili için de imzaların atıldığını belirtiyorlar.
29.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve memurlara mesaj: Kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı sona erdi. Kritik Kabine'nin ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, emekli ve memurlara mesaj vererek, "Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz" dedi.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan Doha’da İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret etti
Emine Erdoğan Doha’da İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Körfez Turu’nda eşlik eden Emine Erdoğan Katar’ın başkenti Doha’da İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret etti.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’a gitti. Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani tarafından karşılandı.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda
Erdoğan'ın sözleri dünyada gündem! CNN International'dan Türkiye vurgusu: Benzersiz bir konumda Rusya, Ukrayna tarım ürünlerinin dünya piyasalarına ulaşmasını sağlayan tahıl anlaşmasını üçüncü kez uzatmayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları dünyaya bir kez daha umut olurken Ukrayna lideri Zelenski Türkiye'ye bir mektup gönderdi. CNN International krizin çözümünde Türkiye ve Erdoğan'ın rolüne dikkat çeken bir analiz yayınladı
18.07.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor! Ana gündem ekonomik yatırımlar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün başlayacak Körfez turunda Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni ziyaret edecek. Ziyaretin başlıca gündemi karşılıklı ekonomik yatırımlar.
17.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ziyaretine çıkıyor! Çok sayıda iş insanı eşlik edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik ziyaretler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın, Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıkıyor. Körfez turunda iş forumlarının da gerçekleşmesi beklenirken, Erdoğan'a bu ziyaretlerinde 200'den fazla iş insanı eşlik edecek.
16.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turuna çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 3 gün sürecek Körfez turuna çıkıyor. Erdoğan; sırasıyla Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret ederek mevkidaşlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı, 20 Temmuz'da da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek.
16.07.2023 Gündem
Kushner "Yüzyılın Anlaşması" için Körfez turuna çıkacak
Kushner "Yüzyılın Anlaşması" için Körfez turuna çıkacak ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner ile Trump'ın Uluslararası Müzakereler Özel Temsilcisi Jason Greenblatt'ın "Yüzyılın Anlaşması" planı çerçevesinde bu ayın sonlarında Körfez ülkelerini ziyaret etmesi bekleniyor.
8.02.2019 Dünya
Ruhani ile Iraklı mevkidaşı bölgesel konuları görüştü
Ruhani ile Iraklı mevkidaşı bölgesel konuları görüştü İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran ile Irak arasındaki ticaret hacminin 12 milyar dolar civarında olduğunu, karşılıklı çabalarla bu rakamı 20 milyar dolara çıkarabileceklerini söyledi.
17.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler Katarlılar, "Twitter"daki paylaşımlarıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Körfez turu başladı: Kral Selman'la görüştü
Erdoğan'ın Körfez turu başladı: Kral Selman'la görüştü Katar krizine ilişkin olarak Körfez ülkelerine ziyaret gerçekleştirmeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk durağı Suudi Arabistan oldu. Erdoğan, Kral Selman'la bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Körfez turu öncesi konuştu
Erdoğan Körfez turu öncesi konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
İbrahim Kalın'dan Almanya açıklaması
İbrahim Kalın'dan Almanya açıklaması Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya'yla ilgili, "Bu talihsiz açıklamaların Almanya'daki yaklaşan seçimlerle alakalı olduğunu düşünüyoruz. Türkiye karşıtlığının prim yaptığını görenler, kendilerince puan toplamaya çalışıyorlar. Bence daha rasyonel düşünmeleri gerekiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian Katar'da
Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian Katar'da Katar'ı ziyaret eden Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile biraraya gelerek, Körfez krizini görüştü.
15.07.2017 Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanı, Katar'ı ziyaret etti
İngiltere Dışişleri Bakanı, Katar'ı ziyaret etti Katar'ı ziyaret eden İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson, Katar Emiri Şeyh Temim ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed ile görüştü
8.07.2017 Dünya
Katar: Çözüm sadece müzakereyle olur
Katar: Çözüm sadece müzakereyle olur Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ülkesinin vesayeti reddettiğini ifade ederek, krizlerin çözümünün sadece müzakereyle olacağını belirtti.
4.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabe'yi ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabe'yi ziyaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu kapsamında resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan'da Kabe'yi ziyaret ederek umre yaptı.
29.09.2021 Gündem
İngiltere Dışişleri Bakanı: 'Esad çözümün bir parçası olamaz'
İngiltere Dışişleri Bakanı: 'Esad çözümün bir parçası olamaz' İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, Beşşar Esed'in çözümün bir parçası olamayacağını belirterek, "Esed'in Suriye için sunabileceği en iyi çözüm, istifa etmektir." dedi.
30.05.2016 Dünya
Nefes kesen Atatürk görseli!
Nefes kesen Atatürk görseli! İzmir Konak'ta düzenlenen etkinlikte at üzerinde Atatürk canlandırması yapıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Körfez Turu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki körfez turu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.