Kongre Binası

Kongre Binası

Son dakika kongre binası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kongre binası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kongre binası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kongre Binası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kongre binası gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 kongre binası haberi bulunmuştur. Tüm kongre binası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto' Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023 Gündem
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
Ünlü oyuncu Jay Johnston tutuklandı
Ünlü oyuncu Jay Johnston tutuklandı Oyuncu Jay Johnston, 6 Ocak 2021'de Donald Trump'ın kaybettiği başkanlık seçiminin ardından Kongre Binası baskınına katıldığı tespit edilince tutuklandı. Johnston, rol aldığı diziden de kovuldu.
9.06.2023 Magazin
Bakan Nebati: İzmir İktisat Kongresi, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak
Bakan Nebati: İzmir İktisat Kongresi, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İktisat Kongresi'nin ilki gibi Türkiye'ye ışık tutacağını belirterek "Birliğimizi güçlendirecek. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında yol gösterici olacak. İzmir için büyük olan Türkiye için hedefleri belirleyecek bir merkez konumda olacak" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Trump, 6 Ocak Kongre baskını ile ilgili soruşturmada ifadeye çağırıldı
Trump, 6 Ocak Kongre baskını ile ilgili soruşturmada ifadeye çağırıldı ABD’de 6 Ocak 2021 Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkan Donald Trump’ı ifadeye çağırdı.
13.10.2022 Dünya
ABD Kongre binasına aracıyla girmeye çalışan şahıs intihar etti
ABD Kongre binasına aracıyla girmeye çalışan şahıs intihar etti ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Kongre binasına aracıyla girmeye çalışan saldırgan, havaya birkaç el ateşe etmesinin ardından kendini vurarak intihar etti.
14.08.2022 Dünya
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı?
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı? Elon Musk’un yaptığı Truth Social paylaşımı gündem oldu. 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan Elon Musk, Truth Social paylaşımı yaptı. Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile Truth Social’ın, Twitter’ı geride bıraktığını duyurdu. Peki, Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social sahibi kim? Truth Social nasıl indirilir? İşte detaylar…
27.04.2022 Bilim ve Teknoloji
ABD'de kuduz alarmı! Senatör dahil 9 kişiyi ısırdı
ABD'de kuduz alarmı! Senatör dahil 9 kişiyi ısırdı ABD’nin başkenti Washington’da kuduz bir tilki 5 Nisan’da bir kongre üyesi ve bir gazeteci dahil olmak üzere dokuz kişiyi ısırdı. Temsilciler Meclisi yerleşkesinde yaşayan tilki ve kuduz olduğu tespit edilen 3 yavrusu uyutuldu. Yetkililer, yaralı veya hasta tilkilerle karşılaşan veya ısırılan kişileri hastaneye başvurmaları konusunda uyardı.
8.04.2022 Dünya
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Kültürel yapısı ve doğal güzellikleri ile bilinen Sivas, özellikle yöresel mutfağı ile dikkat çekiyor. İç Anadolu'da bulunan Sivas aynı zamanda turist çeken yerlerden biri. Peki, Sivas'ın neyi meşhur? İşte Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
9.02.2022 Kültür Sanat
ABD'de  "bomba tehdidi" alarmı! Cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı
ABD'de "bomba tehdidi" alarmı! Cadde ve sokaklar trafiğe kapatıldı ABD Sağlık Bakanlığındaki "bomba tehdidi" nedeniyle başkent Washington DC'de ABD Kongresine çıkan birçok cadde ve sokağın trafiğe kapatıldığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.
27.10.2021 Dünya
ABD Senato ofislerinde önlem: Cuma günü kapalı olacak
ABD Senato ofislerinde önlem: Cuma günü kapalı olacak ABD'de aşırı sağcı grupların başkent Washington'daki Kongre yakınlarında 18 Eylül Cumartesi düzenleyeceği gösteri nedeniyle Senato'ya bağlı ofisler yarın kapalı olacak.
16.09.2021 Dünya
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Dünyada en fazla can kaybının yaşandığı terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırıları, yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
10.09.2021 Dünya
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı.
19.08.2021 Dünya
Trump'a bir şok daha! Bir hesap daha askıya alındı
Trump'a bir şok daha! Bir hesap daha askıya alındı Sosyal medya platformu Twitter, daha önce hesabını kapattığı ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın yaptığı açıklamaları yayımlayan bir hesabı askıya aldı.
6.05.2021 Dünya
Trump'tan sosyal medya tepkisi: Ülke için rezalet
Trump'tan sosyal medya tepkisi: Ülke için rezalet Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesaplarının bir süre daha kapalı kalması kararını "rezalet ve utanç" olarak nitelendirdi.
5.05.2021 Dünya
İran'ın propaganda videosunda ABD Kongre Binası havaya uçuruldu!
İran'ın propaganda videosunda ABD Kongre Binası havaya uçuruldu! İran'ın propaganda videosunda ABD Kongre Binası havaya uçuruldu!
5.05.2021 Dünya
ABD Kongre Binası havaya uçuruldu! İran simülasyon görüntülerini paylaştı...
ABD Kongre Binası havaya uçuruldu! İran simülasyon görüntülerini paylaştı... Son dakika haberine göre; İran'ın devlet televizyonunda yayınladığı propaganda videosunda, ABD Kongre Binası'nın bir füzeyle havaya uçurulduğu ana ait görüntüler krize neden oldu.
5.05.2021 Dünya
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak?
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak? Amerika’da 3 Kasım’da 59. Başkanlık seçimlerini 306 delegeyle Joe Biden kazanmış, ABD Başkanı Donald Trump ise 232 delegede kalmıştı. ABD’de başkanlık görevine gelecek Joe Biden’ın, ilk gününde Trump’ın politikalarını tersine çevirecek önemli kararnameleri imzalayacağı belirtildi. Peki, Biden ne zaman göreve başlayacak?
18.01.2021 Dünya
ABD'de yemin töreni öncesi silah ve yüzlerce mermiyle yakalandı
ABD'de yemin töreni öncesi silah ve yüzlerce mermiyle yakalandı ABD'de seçilmiş Başkan Joe Biden'ın yemin töreni öncesi güvenlik önlemleri arttırılırken, sahte akreditasyon kartı ve dolu silahı bulunan bir şüpheli Kongre binasının etrafında gözaltına alındı.
16.01.2021 Dünya
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit...
21 bin asker Washington'da! Ölümcül tehdit... Dünya nefesini tuttu ABD'de yapılacak yemin törenini bekliyor. 20 Ocak'taki yemin töreni için önlemler en üst düzeyde. Başkent Washington’a 20 binden fazla asker konuşlandı. Bu sayı, Irak ve Afganistan’daki Amerikan askerlerinin dört katı.
16.01.2021 Dünya
ABD'de en az 25 'yerel terör' soruşturması!
ABD'de en az 25 'yerel terör' soruşturması! ABD Kara Kuvvetleri Genel Sekreteri Ryan McCarthy, Pazar günü Demokrat milletvekiline verdiği demeçte, Başkan Donald Trump'ın destekçilerinin Çarşamba günü Kongre Binası'na düzenlediği saldırı sonucunda en az 25 yerel terör davası açıldığını söyledi.
10.01.2021 Dünya
ABD Kongre binasını basan Cumhuriyetçi siyasetçi istifa etti!
ABD Kongre binasını basan Cumhuriyetçi siyasetçi istifa etti! Kongre binasını işgal eden Trump fanatikleri arasındaki Batı Virginia Meclis üyesi Evans, polise yumruk atıp Facebook hesabından canlı yayın yaparak işgalcileri kışkırtmıştı.
10.01.2021 Dünya
ABD'de Nancy  Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı
ABD'de Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı ABD'de Kongre binasına zorla giren ve suça karıştığı düşünülen göstericiler tespit edilirken, Temsilciler Meclisi Sözcüsü Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan göstericinin de gözaltına alındığı bildirildi.
9.01.2021 Dünya
ABD'deki kanlı baskının ardından 15 kişi suçlu bulundu
ABD'deki kanlı baskının ardından 15 kişi suçlu bulundu ABD Washington'da gerçekleşen kanlı kongre baskını sonrası Adalet Bakanlığı Trump destekçilerinden 15 kişiyi suçlu bulurken, Temsilciler Meclis Başkanı'nın odasında fotoğraf çekilen Richard Barnett, üç ayrı federal suçlamayla suçlandı.
8.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kongre Binası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kongre binası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.