Kız Bebek

Kız Bebek

Son dakika kız bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.156 kız bebek haberi bulunmuştur. Tüm kız bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında”
Burcu Biricik’in kız bebek heyecanı! “Benim hayatım aşerme aslında” Oyuncu Burcu Biricik kız bebek heyecanı yaşıyor. Etiler’de objektife takılan ve hamileliği hakkında soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, “Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı” dedi.
14.02.2024 Magazin
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini duyurdu. Hatcher'ın doktoru, genç kadının iki rahminde iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kalmasının milyonda bir olduğunu ifade etti.
17.11.2023 Dünya
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı
Su kanalında 1 haftalık bebek bulundu! Hastaneye kaldırıldı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde su kanalında yaklaşık 1 haftalık olduğu değerlendirilen bir kız bebek bulundu. Sağlık görevlilerince kontrolleri yapılan bebek, hastanede müşahede altına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar
Nazlı Sabancı doğum için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar Anne olmak için gün sayan Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
6.08.2023 Magazin
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba
Bruce Willis'in kızlarından duygusal mesaj: Bir kızın isteyebileceği en havalı baba Afazi (söz yitimi) nedeniyle erken emekliliğe ayrılan, daha sonra hastalığı frontotemporal demans (FTD) olarak güncellenen Bruce Willis, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden aksiyon filmlerinin yıldız ismi, Babalar Günü'nde kızlarının duygusal paylaşımlarıyla gündeme geldi.
19.06.2023 Magazin
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Doğacak bebekleri için gün sayan Nazlı ve Hacı Sabancı, tekneleriyle Bebek iskelesine yanaşırken objektife yansıdı. 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, büyüyen göbeğiyle dikkat çekti. Çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.
17.04.2023 Magazin
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu!
138 yıl sonra aileye gelen kız bebek ülkede gündem oldu! ABD’nin Michigan eyaletinde ailesinde en son 1885 yılında kız çocuğu doğan baba Andrew Clark’ın, geçen Mart ayında kız bebeği oldu. 138 yıl aradan sonra aileye gelen Audrey Marie adlı kız bebek ABD’de gündem oldu.
13.04.2023 Dünya
Eski sevgilisi doğum yaptı, abisi bebeği getirip 'senin' dedi! '3 aydır tanıyorum'
Eski sevgilisi doğum yaptı, abisi bebeği getirip 'senin' dedi! '3 aydır tanıyorum' İzmit'te Y.E.Ç. (23), 3 ay önce tanışıp, bir süre sonra ayrıldığı eski kız arkadaşı E.K.'nin (21) ağabeyi tarafından 'Bu bebek senin, akşam aileni al gel, babamdan kardeşimi iste' diyerek kendisine verilen 3 günlük bebeği, polis merkezine teslim etti. Y.E.Ç., bebeğin kendisinden olmadığını öne sürerek eski kız arkadaşı ve ağabeyi O.K.'den şikayetçi oldu.
7.04.2023 Yaşam
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu
Poşet içerisinde çöpe atılmış bebek cesedi bulundu Konya'nın Seydişehir ilçesinde poşet içinde çöpe atılmış, henüz kordon bağı kesilmemiş kız bebek cesedi bulundu.
18.03.2023 Yaşam
Aslı Enver'in bebek heyecanı! Doğum hangi ülkede olacak?
Aslı Enver'in bebek heyecanı! Doğum hangi ülkede olacak? Geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen oyuncu Aslı Enver kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklamıştı. Dün havaalanında görüntülenen oyuncu bebeğini hangi ülkede doğuracağını açıkladı.
16.03.2023 Magazin
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı! Ünlü televizyon kanallarında sunuculuk yapan Kasie Hunt, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan bir olayla gündeme geldi. Hunt, sezaryenle doğurmak için plan yaptığı kızını; evinin banyosunda doğurmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ve peş peşe fotoğraf paylaşan ünlü isim, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.
7.03.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu!
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu! İngiltere'de ortaya çıkan bebek cinayetleri kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Kan donduran bebek cinayetlerine yeni detaylar ülkeyi sarsmaya devam ediyor. 7 bebeği öldürdüğü, 10 bebeği de öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen Lucy Letby'nin cinayet yöntemleri dehşete düşürdü.
14.12.2022 Dünya
Yaşar Alptekin dede oldu!
Yaşar Alptekin dede oldu! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, dede olma sevinci yaşadı. Kendisi gibi yönetmenlik yapan Ahmet Emre Tanyıldız ile evli olan Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin, bir kız bebek dünyaya getirdi. Yaşar Alptekin, iki kez evlendiği Ayris Alptekin'in annesi Nilgün Altınyayla'yı 2 Aralık 2020'de kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.
10.11.2022 Magazin
Güzel haberi böyle verdi: Kızımız doğdu!
Güzel haberi böyle verdi: Kızımız doğdu! 2019 yılında Mesut Özil ile nikah masasına oturan Amine Gülşe ikinci çocuğunu kucağına aldı. Mesut Özil ile Amina Gülşe'nin ilk çocukları Eda, 2020 yılında dünyaya gelmişti. Ünlü çift ikinci kızına Ela adını verdi.
26.09.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan karnı burnunda pozlar geldi!
Hazal Kaya'dan karnı burnunda pozlar geldi! Geçtiğimiz hafta kız bebek beklediğini duyuran oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Kız bebek beklediğini ve çocuğunun ilk adının Leyla olacağını da duyuran güzel oyuncu, dün bir lansmana katıldı. Lila bir elbise tercih eden Kaya, büyüyen karnıyla dikkat çekti.
22.09.2022 Magazin
Hazal Kaya'dan mini elbiseli poz! Karnı büyümeye başladı
Hazal Kaya'dan mini elbiseli poz! Karnı büyümeye başladı Geçtiğimiz günlerde dört aylık hamile olduğunu ve kız bebek beklediğini açıklayan Hazal Kayal, önceki akşam bir davete katıldı. Kaya, mini sarı elbisesiyle fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncunun karnı büyümeye başladı.
11.09.2022 Magazin
Gupse Özay, Barış Arduç çiftinden yeni paylaşım! Yorum yağdı
Gupse Özay, Barış Arduç çiftinden yeni paylaşım! Yorum yağdı Deliha film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşımıştı. Ünlü oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç şimdilerde bebek bekliyor. Gupse Özay 9 aylık hamile. Kız bebek beklediklerini açıklayan Gupse Özay, Instagram hesabından yeni karelerini yayınladı.
7.09.2022 Magazin
Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı
Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Manchester seferinde Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı. Uçakta bulunan bir doktor ve kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda kız çocuğu dünyaya geldi.
5.09.2022 Yaşam
Yeni doğmuş bebeği bagaj kapağında bıraktılar! Vicdanları yaralayan olay
Yeni doğmuş bebeği bagaj kapağında bıraktılar! Vicdanları yaralayan olay Konya'da park halindeki otomobilin bagaj kapağı üzerinde, bez torba içinde yeni doğmuş kız bebek bulundu. Kaldırıldığı hastanede hipotermi geçirdiği belirlenen bebek, tedaviye alındı. Bebeği bırakan kişi ya da kişilerin tespiti için çalışma başlatıldı.
18.08.2022 Yaşam
En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları...
En güzel ve en değişik erkek ve kız bebek isimleri! İşte daha önce duyulmamış ve keşfedilmemiş adlar ve anlamları... En güzel ve en değişik isimler anne ve babalar tarafından çocukları için aranır. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
15.07.2022 Yaşam
Gupse Özay'ın bebeği göründü! Karnı burnunda deniz keyfi...
Gupse Özay'ın bebeği göründü! Karnı burnunda deniz keyfi... Oyuncu Barış Arduç ile mutlu bir evlilik süren Gupse Özay geçtiğimiz günlerde hamile olduğu ve kız bebek beklediği söylemişti. Uzun süre sonra ortaya çıkan Gupse Özay karnı burnunda plajda görüntülendi.
5.07.2022 Magazin
Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz!
Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz! Deliha filminde tanışıp sevgili olan Gupse Özay ve Barış Arduç, 6 yıl süren büyük aşklarını 2020 yılında evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift şimdilerde kız bebek bekliyor. Anne olmaya hazırlanan ve arkadaşlarıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.
27.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kız Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.