Kim Min Jae

Kim Min Jae

Son dakika kim min jae haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kim min jae ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kim min jae haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Min Jae

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim min jae gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 kim min jae haberi bulunmuştur. Tüm kim min jae haberleri aşağıda listelenmiştir.
Herkes golcü beklerken Kim Min-Jae'nin kankası geliyor! Fenerbahçe'den ters köşe transfer
Herkes golcü beklerken Kim Min-Jae'nin kankası geliyor! Fenerbahçe'den ters köşe transfer Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. ra transfer dönemine hızlı giren sarı-lacivertli yönetim, İsmail Kartal'ın da onayıyla yeni bir transfer için harekete geçti. Kanarya, Güney Koreli yıldız için kulübüne teklifte bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
7.02.2024 Fenerbahçe
Kim Min Jae, Güney Kore'de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü
Kim Min Jae, Güney Kore'de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü Kim Min-Jae, Heung Min-Son'u geçerek Güney Kore Futbol Federasyonu tarafından 'Yılın Futbolcusu' seçildi.
2.01.2024 Fenerbahçe
Kim Min Jae, Galatasaray maçında itiraf etti: Fenerbahçe'yi özledim
Kim Min Jae, Galatasaray maçında itiraf etti: Fenerbahçe'yi özledim UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Bayern Münih'te Kim Min Jae'den Fenerbahçe cevabı geldi.
25.10.2023 Fenerbahçe
Gol makinesi Avrupa devlerinin radarına girdi! Fenerbahçe'ye veda mı edecek? Sadece 7 maça çıkmıştı
Gol makinesi Avrupa devlerinin radarına girdi! Fenerbahçe'ye veda mı edecek? Sadece 7 maça çıkmıştı Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Rus ekibi Dinamo Moskova'dan transfer ettiği 24 yaşındaki Polonyalı orta alan oyuncusu Sebastian Szymanski gösterdiği performansla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başardı. 7 maçta 4 gol-4 asist ile kalitesini gösteren Sebastian Szymanski Napoli ve Sevilla’nın radarına girdi. İki kulüp de 24 yaşındaki futbolcuyu yakından takip etmek için scoutlarını görevlendirdi.
27.08.2023 Fenerbahçe
Szymanski çılgınlığı, yılın transferi geliyor! Arda Güler, Kim Min Jae, Eljif Elmas sonrası rekor geliyor
Szymanski çılgınlığı, yılın transferi geliyor! Arda Güler, Kim Min Jae, Eljif Elmas sonrası rekor geliyor Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Rus ekibi Dinamo Moskova'dan transfer ettiği 24 yaşındaki Polonyalı orta alan oyuncusu Sebastian Szymanski gösterdiği performansla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başardı. İşte son dakika haberin detayları...
26.08.2023 Fenerbahçe
Bayern Münih, Kim Min-Jae transferini duyurdu! İşte maliyeti
Bayern Münih, Kim Min-Jae transferini duyurdu! İşte maliyeti Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae'nin yeni adresi Bayern Münih oldu. Münih ekibi, Napoli'ye 50 milyon euro ödeyecek.
18.07.2023 Almanya
Kim Min Jae transfer oldu! 50 milyon euro, Fenerbahçe, Napoli şimdi de...
Kim Min Jae transfer oldu! 50 milyon euro, Fenerbahçe, Napoli şimdi de... Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Güney Koreli futbolcu Kim Min Jae, Napoli'ye transfer oldup, yaşadığı şampiyonluk sonrasında gösterdiği performansıyla transferin gözdesi oldu. Güney Koreli yıldızın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...
29.06.2023 Almanya
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olmuştu! Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve İtalya'daki ilk sezonunda Güney ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşayan Kim Min Jae, yeni takımına imza atmak üzere. Güney Koreli yıldızın evi bile tutulurken bonservis bedeli ortaya çıktı.
22.05.2023 Fenerbahçe
"Transfer söylentilerinden rahatsız değilim ve ilgilenmiyorum"
"Transfer söylentilerinden rahatsız değilim ve ilgilenmiyorum" Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olan ve oynadığı futbolla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Kim Min Jae "Transfer söylentilerinden rahatsız değilim ve ilgilenmiyorum" açıklamasında bulundu.
26.03.2023 İtalya
Oosterwolde'nin kontratından 'Kim Min Jae' maddesi çıktı! Fenerbahçe'nin satış fiyatı belli oldu
Oosterwolde'nin kontratından 'Kim Min Jae' maddesi çıktı! Fenerbahçe'nin satış fiyatı belli oldu Fenerbahçe transfer haberleri... Alioski'den beklenen verimi alamayan ve 6 milyon euro karşılığında Oosterwolde'yi transfer eden Fenerbahçe şimdilik sol bek problemini çözerken, Sarı Lacivertli yönetimin Hollandalı yıldızın sözleşmesine koyduğu madde oldukça dikkat çekti. İşte 21 yaşındaki futbolcunun kontrat detayları...
20.02.2023 Fenerbahçe
Teşekkürler Kim Min Jae! Büyük vefa örneği
Teşekkürler Kim Min Jae! Büyük vefa örneği Sezon başında Sarı-Lacivertliler'den, Napoli'ye transfer olan Güney Kore'li futbolcu büyük bir vefa örneği gösterdi. 26 yaşındaki stoper, deprem bölgesi için büyük yardımda bulundu.
12.02.2023 İtalya
Jose Mourinho Kim Min Jae gerçeklerini açıkladı! 'Tottenham'da çalışırken Fenerbahçe bize onu vermedi'
Jose Mourinho Kim Min Jae gerçeklerini açıkladı! 'Tottenham'da çalışırken Fenerbahçe bize onu vermedi' Şu anda Serie A takımlarından Roma'yı çalıştıran ve Napoli'nin tam 13 puan gerisinde olan Jose Mourinho'nun Kim Min Jae itirafı özellikle Fenerbahçe cephesinde ilgi uyandırdı. Tottenham'da çalıştığı dönemde Güney Koreli yıldızı istediğini açıklayan Portekizli teknik adam Ali Koç engeline takıldığını açıklarken, ünlü teknik adamın tecrübeli defans hakkında 'Geldiği seviyeyi görüyorsunuz' sözleri ise bir hayli dikkat topladı.
29.01.2023 Fenerbahçe
Ne yaptın Ali Koç! Kim Min Jae'yi sattı parayı 9 futbolcuya bastı sonuç hüsran...
Ne yaptın Ali Koç! Kim Min Jae'yi sattı parayı 9 futbolcuya bastı sonuç hüsran... Yaz ayı transfer döneminde yıldız futbolcu Kim Min Jae'yi 18 milyon euro'ya Napoli'ye gönderen ve tarihi bir bonservis rekoru kıran Ali Koç'un bu parayla 9 oyuncuyu kadrosuna katması dikkatlerden kaçmadı. Samandıra'ya getirilen futbolcuların kaliteleri tartışma konusu olurken en son Bruma'ya ödenen 4 milyon 250 bin euro ise bardağı taşıran son damla oldu.
22.01.2023 Fenerbahçe
Kafasına koydu Napoli'yi şampiyon yapıp yeni takımıyla anlaşacak!
Kafasına koydu Napoli'yi şampiyon yapıp yeni takımıyla anlaşacak! Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu.
12.11.2022 İtalya
Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Kim Min Jae için dev transfer iddiası!
Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Kim Min Jae için dev transfer iddiası! 2021-2022 sezonu başında Çin ekibi Beijing Guoan'dan dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'nın isteğiyle sadece 3 milyon Euro bonservisle transfer edilen Kim Min Jae, Fenerbahçe 'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-Lacivertliler'e gelmeden evvel de büyük takımların radarında olan ancak adımlarını daha sağlam atmak için Kanarya'yı tercih eden Güney Koreli oyuncu sadece 1 sezonda değerine değer kattı. Ortaya koyduğu oyun ve savunmada verdiği güvenle ön plana çıkan yıldız oyuncu sezonun sona ermesiyle transferin de gözde ismi olmuştu. Başarılı futbolcuyu birçok takım isterken, 25 yaşındaki stoper tercihini İtalya'dan yana kullandı ve 18.05 milyon Euro bedelle Napoli'ye imza attı.
11.11.2022 İtalya
Fenerbahçe'den ayrıldı değerine değer kattı! En iyi 10 stoper arasında...
Fenerbahçe'den ayrıldı değerine değer kattı! En iyi 10 stoper arasında... Fenerbahçe'ye 18 milyon euro kazandırıp Napoli'ye transfer olan ve Serie A'da oynadığı futbolla resmen ayakta alkışlanan Kim Min Jae four-four-two'ya göre dünyanın en iyi 10 stoperi arasında yer aldı.
1.11.2022 Fenerbahçe
Kim Min Jae Cannavaro, Ramos gibi dediler Güney Koreli yıldız için 50 milyon euro verdiler
Kim Min Jae Cannavaro, Ramos gibi dediler Güney Koreli yıldız için 50 milyon euro verdiler Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve Serie A'da oynadığı futbolla resmen ayakta alkışlanan Kim Min Jae için 50 milyon euro'yu gözden çıkardılar.
4.10.2022 İtalya
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae olay iddia! Dünya devi devrede...
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae olay iddia! Dünya devi devrede... Transfer sezonunda 18 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibinde gösterdiği performansla göz doldurdu. İngiliz basını, sarı-lacivertli takımda da oldukça başarılı bir performans sergileyen Güney Koreli stoperin dev kulübün radarına girdiğini yazdı. İşte dev transferin detayları...
22.09.2022 İtalya
Kim Min Jae'nin neden Rennes'in kapısından döndüğü ortaya çıktı! Tam imza atacakken...
Kim Min Jae'nin neden Rennes'in kapısından döndüğü ortaya çıktı! Tam imza atacakken... Transfer sezonunda adı sık sık Fransa temsilcisi Rennes'le anılan ve Lig 1 ekibine imza atmak için yola çıkan Kim Min Jae'nin kırmızı siyahlı kulübün kapısından neden döndüğü ortaya çıktı.
11.09.2022 Fenerbahçe
Elinden uçup gittiği en iyi oyuncusunu açıkladı! 'Bana göre en büyük kayıp'
Elinden uçup gittiği en iyi oyuncusunu açıkladı! 'Bana göre en büyük kayıp' UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'le karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus basın mensuplarının karşısına çıktı. Süper Lig'e daha fazla önem verdiklerini söyleyen Portekizli teknik adam yeni transferlere de değinirken, deneyimli çalıştırıcının takımdan ayrılan oyuncusu için 'Büyük kayıp' yorumunu yapması dikkatlerden kaçmadı.
7.09.2022 Fenerbahçe
Kim Min Jae'nin yerine stoper aldı yeni transfer iki maçta yuhalandı!
Kim Min Jae'nin yerine stoper aldı yeni transfer iki maçta yuhalandı! Kim Min Jae'nin Napoli'ye gitmesinin ardından Ali Koç'a rapor sunan ve defans hattına takviye yapılmasını isteyen Jorge Jesus'un ön ayak olduğu transfer hiç de umulduğu gibi çıkmadı. Bu sezon oynadığı 7 maçta ağır görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli futbolcunun Güney Koreli yıldızın yerini doldurmadığı anlaşılırken, Portekizli teknik adamın bu transferden dolayı bir hayli eleştirildiği ifade edildi.
5.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae ilk maçında mest etti! 7 gollü çılgın maça tanıdık isimler damga vurdu...
Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae ilk maçında mest etti! 7 gollü çılgın maça tanıdık isimler damga vurdu... Transfer sezonunda Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon Euro'ya transfer olan Güneyn Koreli yıldız savunmacı Kim Min Jae, ilk maçında göz doldurdu. Kim Min Jae, Hellas Verona karşısındaki istatistikleriyle İtalyanları mest etti. Takım arkadaşı Eljif Elmas ise peformansıyla şaşırttı.
16.08.2022 İtalya
Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! Kim Min-Jae'den sonra bir ayrılık daha...
Fenerbahçe'de transfer gelişmesi! Kim Min-Jae'den sonra bir ayrılık daha... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda 'duvar' olarak nitelenen iki futbolcudan Kim Min-Jae Napoli'ye transfer oldu. Sarı lacivertliler Atilla Szalai'ye gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.
28.07.2022 Fenerbahçe
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…
27.07.2022 Şampiy10
Kim Min Jae resmen Napoli'de! İşte bonservis bedeli ve yıldız stoperin maaşı
Kim Min Jae resmen Napoli'de! İşte bonservis bedeli ve yıldız stoperin maaşı İtalyan devi Napoli, Kalidou Koulibaly'den doğan boşluğu Kim Min Jae'yi transfer ederek doldurdu. Gök Mavili ekip Jae için 18 milyon 50 bin euro bonservis bedeli ödedi.
27.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Kim Min Jae ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim min jae haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.