Kemal Uçar

Kemal Uçar

Son dakika Kemal Uçar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Uçar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Uçar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Uçar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal uçar gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 kemal uçar haberi bulunmuştur. Tüm kemal uçar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Beyaz “1980, Ankara Yenimahalle...” İstanbul'a geldiği gün hayatı değişti! Çocukluğu Eskişehir ve Ankara arasında geçen Beyazıt Öztürk, yıllar önce çekilen aile fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.
13.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü"
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Ozan Akbaba "Yer: Kars, Benliahmet Köyü" Ünlü oyuncu yıllar önce çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu Ozan Akbaba, yıllar önce çekilen okul fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Akbaba , fotoğrafın altına "Terekeme balaları" notunu düştü.
6.10.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?'
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları şaşırtıyor! 'Hangi şartlarda çektirdim acaba?' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! 'Sürünüyorum', 'Kırılsın Ellerim' ve 'Dilek Taşı' gibi hafızalara kazınan şarkılara imza atan Gülden Karaböcek, sosyal medyada nostaljik bir paylaşım yaptı.
18.07.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Şebnem Çapa ve Celal Çapa evliliklerinin 42'nci yılını nostaljik bir fotoğrafla kutladı.
26.06.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren ünlü model, çocukluk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları!
Ünlülerin nostaljik fotoğrafları! Selvi Boylum Al Yazmalım’ın ‘Samet’iydi. Şimdi 49 yaşına geldi.
4.04.2023 Magazin
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım!
Ezel dizisinin Mert'i Kemal Uçar'dan nostaljik paylaşım! Fenomen dizi Ezel'in yayınlanması üzerinden tam 11 yıl geçti. ‘Ezel’ dizisinde rol alan Kemal Uçar yıllar önce sette çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.
22.08.2022 Magazin
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün?
Kıbrıs Zafere Doğru oyuncuları kimler, ne zaman başlayacak? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, yeni sezon hangi gün? Kıbrıs Zafere Doğru nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? TRT 1’de ekrana gelen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devamı “Kıbrıs Zafere Doğru” için heyecanlı bekleyiş devam ediliyor. Erenköy savunması ile büyük ses getiren yeni sezon fragmanı sonrası Kıbrıs Zafere Doğru ne zaman başlayacak, hangi gün? gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte Kıbrıs Zafere Doğru yeni sezon yayın tarihi, günü ve saati ile konusu.
15.10.2021 Gündem
Çekimleri tamamlandı
Çekimleri tamamlandı Başrolünde Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın yer aldığı ‘Osman Sekiz’in çekimleri tamamlandı.
12.05.2021 Magazin
"Benim babam kim?"
"Benim babam kim?" ATV'nin yeni dizisi Gençliğim Eyvah'ın 3. bölüm fragmanı yayınlandı.
23.06.2020 Televizyon
250 milyon liralık miras paylaşılamadı!
250 milyon liralık miras paylaşılamadı! Sanayici kardeşlerin miras kavgası emniyete de sıçradı. İddiaya göre, dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci, “Emniyet müdürü Öztürk, fabrikadaki hissemi ağabeyime devretmem için karakolda bana baskı kurdu” diyerek suç duyurusunda bulundu.
29.05.2020 Gündem
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası!
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'nda görevli subayların da aralarında bulunduğu 24'ü tutuklu 43 sanığın yargılandığı davada, 8 sanık "Anayasayı ihlal etme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
4.11.2019 Gündem
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...
8.10.2018 Gündem
Kadroda değişiklik
Kadroda değişiklik Oyuncu Erkan Petekkaya dram aksiyon türündeki sinema filmi “Kapan” ile beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor.
18.08.2018 Magazin
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor...
Bir bomba karar daha! O da veda ediyor... Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
28.11.2017 Televizyon
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı!
'Nerdesin Birader?' oyuncularının ilk bölüm heyecanı! Yapımcılığını Filmevi Yapım / Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı 'Nerdesin Birader?' ekibi, dizinin ilk bölümünü Fuat Paşa Yalısı'nda izledi.
10.11.2017 Televizyon
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor!
Nerdesin Birader 1.bölümüyle bu akşam başlıyor! Nerdesin Birader ilk bölümü bu akşam FOX tv'de başlayacak. Nerdesin Birader fragmanlarıyla oldukça ilgi gördü. Nerdesin Birader 1. yeni bölümüyle Fox tv'de güldürmeye geliyor...
29.09.2021 Gündem
Neredesin Birader'in yayın tarihi belli oldu!
Neredesin Birader'in yayın tarihi belli oldu! Yapımcılığını Filmevi Yapım Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı “Nerdesin Birader?” dizisi 8 Kasım Çaşamba günü itibariyle FOX izleyicisiyle buluşacak.
27.10.2017 Televizyon
Fulya Zenginer yeni rolüyle şaşırtacak!
Fulya Zenginer yeni rolüyle şaşırtacak! Güzel oyuncu Fulya Zenginer, 'Aspendos' isimli televizyon filminin çekimlerine başladı.
25.08.2017 Televizyon
Kemal Uçar: Hayalim sunucu olmaktı
Kemal Uçar: Hayalim sunucu olmaktı Emre Saygı’nın hazırlayı sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Kemal Uçar oldu.
6.07.2017 Magazin
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı!
Ünlülerden, "Kadına Şiddete Hayır" sessiz çığlığı! Bennu Yıldırımlar, Öykü Çelik, Başak Parlak, Gamze Karaman, Hasan Yalnızoğlu, Kemal Uçar, Emre Kızılırmak, Betül Şahin, Burak Demir, Aslı Omağ, Çağlar Sayın, Adnan Koç , Tümay Özokur "Kadına Şiddete Hayır!" demek için bir araya geldiler.
21.01.2022 Magazin
Ünlüler yarıştı
Ünlüler yarıştı Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. 19 ünlü isim profesyonel sporcularla birlikte yarıştı.
24.09.2016 Magazin
Hepinize bol reytingler!
Hepinize bol reytingler! Doğum gününü menajerliğini yaptığı oyuncular ve ailesiyle birlikte kutlayan Tümay Özokur, herkes için bol reytingli işler diledi.
16.08.2016 Magazin
Yüzyıllık Mühür 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Yüzyıllık Mühür 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Trt 1 ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yüzyıllık Mühür ilk bölümüyle izleyicileri büyülemeyi başardı. 2. bölüm fragmanı yayınlanan Yüzyıllık Mühür izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yüzyıllık Mühür son yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Uçar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal uçar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.