Kaya

Kaya

Son dakika kaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.427 kaya haberi bulunmuştur. Tüm kaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
18.05.2024 Gaziantep
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi
Gaziantep İslahiye’de 20 köy evi hak sahiplerine teslim edildi Gaziantep'in İslahiye İlçesinde, yapımı tamamlanan 20 köy tipi afet evi çekilen kura sonrasında hak sahiplerine teslim edildi.
17.05.2024 Gaziantep
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti
SGK uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın akciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü belirtiliyordu.
14.05.2024 Gündem
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim'
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim' Kanal D ekranlarında 2008 - 2010 yılları arasında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
13.05.2024 Magazin
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak
Eşi ve annesini öldüren sanığa, akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine göre cezalandırılacak Adana’da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40) hakkında 2’kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, akıl hastası olduğu belirlenen sanık Kaya hakkında yargılama sonunda hastalığından dolayı ceza verilmeyerek akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine hükmedilmesini istedi.
11.05.2024 Adana
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor?
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor? 24 Nisan 2024 tarihinden beri Beşiktaş'ın hisseleri düşüyor. 89.75 lira seviyesinden hisse 22.82 liraya kadar geriledi. Düşüşün sebebi bilinmezken, açıklama gelip gelmediği merak ediliyor.
10.05.2024 Şampiy10
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi? Güzel Günler dizisinin çekildiği yerleri seyirci merak etti. Güzel Günler dizisi hangi şehirde- hangi semtte çekiliyor? Show TV’de yer alan Güzel Günler Cafe nerede çekiliyor, Eganis Cafe’nin yeri neresi?
10.05.2024 Yaşam
Usta tiyatrocudan çok konuşulacak ‘komedyen’ cevabı!
Usta tiyatrocudan çok konuşulacak ‘komedyen’ cevabı!   Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşen 28. Bedia Muvahhid Ödül Töreni'ne katılan usta tiyatrocu Zihni Göktay, ünlü komedyenler Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz'la ilgili sorulara verdiği yanıtla yeni bir tartışmanın ateşini fitilledi.
10.05.2024 Magazin
Saimbeyli’de kaya düşen yolda inceleme
Saimbeyli’de kaya düşen yolda inceleme Adana’nın Saimbeyli ilçesinde geçtiğimiz yıl 4 öğretmenin otomobilin üzerine kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği ve sık sık kaya düşmesi yaşanan bölgede ilçe kaymakamı Emre Açar incelemelerde bulundu.
8.05.2024 Adana
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
7.05.2024 Magazin
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü? Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024 Yaşam
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak
İşte 31 Mart seçimleri kesin sonuçları! 5 ilçede sandıklar tekrar kurulacak Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.
6.05.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi?
Hülya Avşar ikinci çocuğa ne dedi? Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'deydi. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinden 26 yaşında bir kızı olan Avşar, "Tekrardan bir çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.
28.04.2024 Magazin
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Kaya parçalarının düştüğü yol araç trafiğine kapandı.
27.04.2024 Yaşam
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı!
Hülya Avşar: Kaya Çilingiroğlu beni insan içine çıkardı! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024 Magazin
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor!
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.