Kawasaki

Kawasaki

Son dakika Kawasaki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kawasaki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kawasaki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kawasaki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kawasaki gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 kawasaki haberi bulunmuştur. Tüm kawasaki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bafetimbi Gomis'in yeni takımı şaşırttı! Resmen açıkladılar
Bafetimbi Gomis'in yeni takımı şaşırttı! Resmen açıkladılar Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da tamamlayan Bafetimbi Gomis, Kawasaki Frontale ile sözleşme imzaladı.
8.08.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 İddaa
Motosikletçiler Balıkesir'de buluşuyor!
Motosikletçiler Balıkesir'de buluşuyor! Balıkesir Motofest etkinliği 4 – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Balıkesir İkizcetepeler Mesire Alanı mevkiinde düzenlenecek
3.08.2022 Otomobil
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
6.04.2022 İddaa
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu
Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu Mevsimsel tayfunların yaşandığı Japonya'da ilk tayfun araştırma enstitüsü kuruldu.
11.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki 9. ayağında Superpole yarışında ikinci oldu.
19.09.2021 Arşiv
Koronavirüs geçiren çocuklarda ölümcül MIS-C tehlikesi
Koronavirüs geçiren çocuklarda ölümcül MIS-C tehlikesi Koronavirüs geçiren çocuklarda görülen ölümcül MIS-C hastalığının (Çocuklarda çoklu sistem inflamatuarı) ülke genelinde 100'ün üzerinde çocukta tespit edildiği, bunlardan 3'ünün hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sadece kendi hastanelerinde bu hastalıktan 62 çocuğun tedavi görüp, kurtulduğunu söyledi. Ceyhan, "Çocukta 5 günden uzun süren ateş, deride morarma, döküntü, organlarda fonksiyon bozukluğu, göğüs ağrısı, karın ağrısı varsa acil hastaneye müracaat edilmesi lazım" dedi.
25.02.2021 Sağlık
Çocuklarda beslenme güçlüğü ve kilo alamama varsa dikkat!
Çocuklarda beslenme güçlüğü ve kilo alamama varsa dikkat! Çocuklarda kalp üfürümleri altta yatan bir kalp rahatsızlığına işaret edebiliyor. Doğuştan kalp hastalıklarının önemli kısmını kalp içi delikler ve büyük damarlar arası açıklıklar oluşturuyor. Genellikle belirti vermeyen bu durum muayene sırasında ortaya çıkabiliyor ve kilo alamama, beslenme güçlüğü, solunum ve sık solunum yolu enfeksiyonu gibi belirtiler görülebiliyor. Prof. Dr. Feyza Ayşenur Paç, çocuklarda kalp üfürümü ile ilgili merak edilenleri anlattı.
19.02.2021 Sağlık
Koronavirüs geçiren çocuklarda yeni hastalık tehlikesi!
Koronavirüs geçiren çocuklarda yeni hastalık tehlikesi! Çocuklar koronavirüsü hafif belirtilerle geçirirken, bazıları hiç belirti göstermeden hastalığı atlatabiliyor. Uzmanlar, koronavirüse maruz kalan çocukların "MIS-C" yani multisisteminflamatuar sendrom hastalığına yakalanabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Manolya Kara, "Koronavirüs geçirdikten yaklaşık 4-6 hafta sonra ortaya çıkan farklı bir klinik tablo mevcut. Mide bulantısı, kusma, ishal, şiddetli karın ağrısı gibi bağırsak tutulum bulguları görülebiliyor. Bu hastalık korkutucu ve ölümcül sonuçlar doğurabildiğinden bizim için önemli" dedi.
23.01.2021 Sağlık
ABD'de 285 çocukta Kovid-19'a bağlı "iltihaplanma sendromuna"  rastlandı
ABD'de 285 çocukta Kovid-19'a bağlı "iltihaplanma sendromuna" rastlandı ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) bulaşan çocuklar arasında, çok sayıda organı etkileyebilen "çoklu sistem iltihaplanma sendromuna" rastlandığı bildirildi.
30.06.2020 Sağlık
'Kawasaki' hastalığını bulan Japon doktor 95 yaşında öldü
'Kawasaki' hastalığını bulan Japon doktor 95 yaşında öldü Kawasaki hastalığına ismini veren Japon çocuk doktoru Kawasaki Tomisaku 95 yaşında hayatını kaybetti.
10.06.2020 Sağlık
Görüntüler sonrası daha sıkı denetim geliyor
Görüntüler sonrası daha sıkı denetim geliyor Normalleşme sürecinde ‘virüsün hastalık yapma yeteneğinin azaldığı, sıcak havanın bulaşmayı engelleyeceği ve salgının sona yaklaştığı’ algısı halkta 3 gevşeme nedeni olarak öne çıktı. Bu yüzden kurallara uyulması için daha sıkı denetim ve daha güçlü kampanya planlanıyor.
9.06.2020 Gündem
'Kawasaki' hastalığına dikkat
'Kawasaki' hastalığına dikkat Avrupa ülkelerinde Covid-19 salgınının olduğu dönemde Kawasaki hastalığı şüphesi taşıyan çocuk hasta sayısında artış yaşanırken, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Alper Özkılıç, bu hastalık hakkında bilgiler verdi.Özkılıç, “Beş günden uzun süren ateşle kendisini gösteren bir çocuk hastalığı olan Kawasaki eğer tedavi edilmezse uzun süreli kalp komplikasyonlarına sebebiyet veriyor”dedi.
16.05.2020 Sağlık
Fransa'da Kawasaki hastalığına benzer belirtiler gösteren çocuk  hayatını kaybetti
Fransa'da Kawasaki hastalığına benzer belirtiler gösteren çocuk hayatını kaybetti Fransa'da ilk kez Kawasaki hastalığına benzer belirtiler gösteren bir çocuk öldü.
15.05.2020 Dünya
Türk profesör son noktayı koydu! Kovid nedeniyle yoğun bakıma alınan çocuklardaki gizemli hastalık Kawasaki mi?
Türk profesör son noktayı koydu! Kovid nedeniyle yoğun bakıma alınan çocuklardaki gizemli hastalık Kawasaki mi? Geçen hafta, İngiltere'de yoğun bakımlara şok tablosuyla getirilen Kovid pozitif çocukların sayısındaki artış nedeniyle Kawasaki hastalığı dünya gündemine oturdu. Corona virüsün çocuklarda bir tür ateşli bağışıklık sistemi hastalığını tetiklediği ve bunun da Kawasaki hastalığı olduğu yönündeki tartışmaların ardından bu hastalık konusunda dünyanın sayılı isimlerinden Kaliforniya Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve İmmünoloji Başkanı Prof. Dr. Moşe Arditi, Demirören Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu.
7.05.2020 Corona Virüsü
Bu kez orada ortaya çıktı! Nadir görülen çocuk hastalığı...
Bu kez orada ortaya çıktı! Nadir görülen çocuk hastalığı... ABD’nin New York kentinde 15 çocuğun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bağlantılı olduğundan şüphenilen nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
5.05.2020 Dünya
Kawasaki sendromu nedir? Kawasaki sendromu corona bağlantısı ne, yeni bir salgın mı geliyor? Kawasaki hastalığı belirtileri ve nedenleri…
Kawasaki sendromu nedir? Kawasaki sendromu corona bağlantısı ne, yeni bir salgın mı geliyor? Kawasaki hastalığı belirtileri ve nedenleri… İngiltere'de corona virüsü bulaşmış birçok çocukta görülen 'Kawasaki hastalığı', corona virüsten sonra yeni bir salgın tehditi mi geliyor sorularını akıllara getirdi. Dünyaca corona virüsü ile mücadele edilirken, tedirginlik arttı. Hastalığı merak edenler arama motorları üzerinden 'Kawasaki hastalığı nedir? Kawasaki belirtileri nelerdir?' ve 'Kawasaki hastalığı nasıl anlaşılır, tanı kriterleri nelerdir?' sorularına cevap aramaya başladı. İşte detaylar…
30.04.2020 Gündem
Dünyada hızla yayılıyor! Corona virüse bağlı çocuk hastalığı...
Dünyada hızla yayılıyor! Corona virüse bağlı çocuk hastalığı... Çocuklarda kalp ve damarları etkileyen ve aralarından İngiltere, Fransa ile Belçika'nın da yer aldığı bir dizi ülkede görülen yeni bir sendromun, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) bağlı olmasından endişe ediliyor.
29.04.2020 Corona Virüsü
Japonya'da feci kaza! Çok sayıda yaralı...
Japonya'da feci kaza! Çok sayıda yaralı... Japonya’da bir kamyon, demir yolu geçidinde trenle çarpıştı. İlk belirlemelere göre en az 30 kişi yaralandı.
5.09.2019 Dünya
Japonya'da ilkokul öğrencilerine bıçaklı saldırı: 2 ölü, 16 yaralı
Japonya'da ilkokul öğrencilerine bıçaklı saldırı: 2 ölü, 16 yaralı Japonya'nın Kawasaki kentinde eli bıçaklı bir adamın ilkokul öğrencilerine yönelik bıçaklı saldırısında bir çocuk yaşamını yitirdi, en az 16 kişi yaralandı. Saldırgan ise en son bıçağı kendisine saplayarak intihar etti.
28.05.2019 Dünya
Manchester City, Itakura'yı transfer etti!
Manchester City, Itakura'yı transfer etti! Premier Lig'in şampiyonluk adaylarından Manchester City, bir genç oyuncuyu daha kadrosuna kattı.
16.01.2019 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Kawasaki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kawasaki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.