Kapatma

Kapatma

Son dakika kapatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.839 kapatma haberi bulunmuştur. Tüm kapatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak
81 ilin tamamında denetimler başladı! Vergi müfettişleri 24 saat sahada olacak Lira, KDV oranları ve iban hesapları mercek altına alınıyor.Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışılıkla mücadelede yeni bir evreye geçti. 81 ilin tamamında 24 saat kesintisiz denetimler başladı. Kayıt dışılıkla mücadele kesintisiz sürüyor.
1.05.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Market, restoran ve işletmeler şimdi yandı! Kapatma cezası geliyor
Market, restoran ve işletmeler şimdi yandı! Kapatma cezası geliyor Market, restoran ve işletmeleri yakından ilgilendiriyor. Fahiş fiyat artışıyla ilgili yeni düzenleme geliyor. Meclis gündemine gelecek olan 10 maddelik Ticaret Kanunu teklifine göre, para cezaları da yıllık enflasyon oranlarına göre belirlenecek. İşte detaylar...
12.04.2024 Ekonomi
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı"
Özel hastanede yanlış sünnet bebeğin hayatını kararttı! "Hastane doktoru işten çıkardı" Adana'da yanlış sünnet edildiği için ameliyat edilen ve yine hatalı ameliyat yapılan minik çocuğun hayatı karardı. İki kez yanlış ameliyat yapan doktorun ise aileye, "Ben elimden geleni yaptım" savunmasında bulunduğu iddia edildi.
5.03.2024 Adana
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı Kredi kullanmayı düşünenlere güzel haber geldi. Bakan Bolat, 'Müjdemiz olsun' diyerek duyurdu. Esnaf ve sanatkârlar için Halkbank'tan kullandırmakta olan genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildi. Düzenlemeyi 'Müjdeler olsun' diyerek duyuran Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı aranmayacağını da belirtti.
1.03.2024 Ekonomi
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi!
SPK'dan 143 internet sitesi için kapatma talebi! Sermaye Piyasası Kurulu, 143 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
22.12.2023 Ekonomi
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak
Ankaragücü-Ç.Rize yeniden oynayacak! Taraftarlar da yer alacak Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yaptığı yumruklu saldırıyla son bulmuştu. İki takım kupada yeniden karşı karşıya gelecek. Milliyet yazarlarından Mustafa Anıklı kupadaki maçta ev sahibi takım taraftarlarının tribünde yer alabileceğini belirtti.
21.12.2023 MKE Ankaragücü
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi
Dolandırıcılar 'Reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj attın' yalanıyla hayatını kabusa çevirdi Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Yaşam
Türkiye'den 285 milyar dolarlık altın çıkarılacak! Büyük rezervi miktarı açıklandı
Türkiye'den 285 milyar dolarlık altın çıkarılacak! Büyük rezervi miktarı açıklandı Türkiye Madenciler Derneği'nin açıklamalarına göre, yer altında keşfedilmeyi bekleyen 4 bin 500 ton altın rezervi ile Türkiye, cari açığını kapatma potansiyeline sahip. Madencilik sektörü, arama ve Ar-Ge faaliyetlerini artırarak bu zenginliği ekonomiye kazandırmayı hedefliyor.
7.11.2023 Ekonomi
Evinin altından çıktı, tam 2 bin yıllık! 'Kapadokya'daki yer altı şehirlerinin birebir aynısı'
Evinin altından çıktı, tam 2 bin yıllık! 'Kapadokya'daki yer altı şehirlerinin birebir aynısı' Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu (57), 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu. Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Temsilcisi Prof. Dr. Osman Özsoy, "Burada tüneller ile geçiş yapılabilen birbirinden bağımsız en az 2 katman görünüyor. Kapadokya'daki yer altı şehirlerinin kapatma taşı özelliği, mekanizmaları, yaşam yerleri ve geçişlerin birebir aynısı" dedi.
6.11.2023 Yaşam
Fındıkta yeni oyun! '100 liranın üzerine çıkmasını bekleyin'
Fındıkta yeni oyun! '100 liranın üzerine çıkmasını bekleyin' Sezona 70 liradan başlayan, ardından ise hem rekoltenin hasat öncesi tahminlere göre daha düşük olduğunun anlaşılmasıyla hem de yoğun talep nedeniyle 110 liraya kadar yükselen fındık fiyatı, yeniden düşüşe geçti.
8.10.2023 Ekonomi
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım...
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım... Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), ücretsiz taşıma başta olmak üzere karşılığı kamu tarafından sübvanse edilmeyen taşımalara karşı başlattıkları eylemlerine devam ediyor.
23.09.2023 Ekonomi
Büyükbaş hayvana gen tedavisi! Hem et hem süt üretimi artacak
Büyükbaş hayvana gen tedavisi! Hem et hem süt üretimi artacak AB mevzuatı temel alınarak hazırlanan taslağa göre hayvan tedavilerinde gen tedavisi ve doku mühendisliği mevzuata girecek. Gen tedavisi, et ve süt üretimi performansını artırmak için de kullanılıyor.
15.09.2023 Ekonomi
44 internet sitesi için  kapatma kararı!
44 internet sitesi için kapatma kararı! Sermaye Piyasası Kurulu, 44 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
15.09.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kapatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.