Kadın Ve Demokrasi Derneği

Kadın Ve Demokrasi Derneği

Son dakika Kadın ve Demokrasi Derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadın ve Demokrasi Derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadın ve Demokrasi Derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Ve Demokrasi Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın ve demokrasi derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 kadın ve demokrasi derneği haberi bulunmuştur. Tüm kadın ve demokrasi derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur
KADEM'den Canan Sarı açıklaması: İftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur Kadın ve Demokrasi Derneği'nden (KADEM) basında yer alan Canan Sarı ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklamada "6 yaşında evlendirilen kız çocuğu davasında mağdurun avukatlığını yürüten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Avukat Canan Sarı, bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur" denildi.
7.05.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi
3 ilin talihini 4 kadın değiştirdi 14 Mayıs seçimlerinde, Giresun’un ilk kadın vekili CHP adayı Elvan Işık Gezmiş, Nevşehir’in ilk kadın vekili MHP adayı Filiz Kılıç olurken, AK Parti adayı Derya Yanık ve CHP adayı Asu Kaya Gedik de Osmaniye’nin ilk kadın vekilleri olmayı başardı.
22.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi'nin gala yemeğinde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "El birliğiyle kadınlar adına kazandığımız hakları ve kadını örseleyen sistemlere karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya anlatabilmemiz lazım. Zira bugün özgürlüğü sadece kendi değerleriyle tanımlayan dünyanın en medeni sayılan ülkelerinde bile kadınlar, ideolojik kıyımların kurbanı olabiliyorlar" dedi.
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizde tek bir kadının bile cinsiyeti yüzünden şiddete uğramasını asla kabul edemeyiz." dedi.
4.11.2022 Siyaset
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi!
Şarkıcı Gülşen imza vermek için karakola geldi! Ev hapsi kaldırılan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ikametine yakın karakola her perşembe imza atma şartı kararı bulunan Gülşen, Levent Polis Merkezi'nde imza verdi.
15.09.2022 Magazin
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza
Şarkıcı Gülşen için iddianame hazırlandı! İşte istenen ceza Ataşehir'de 30 Nisan 2022'de verdiği konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle tutuklanan daha sonra itiraz üzerine konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen Gülşen Çolakoğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Gülşen Çolakoğlu hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. 702 şikayetçi arasında Bakan Mustafa Varank da yer aldı.
2.09.2022 Gündem
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası
Gazeteci Can Ataklı'ya 10 bin 110 lira adli para cezası Uzaktan eğitim veren başörtülü bir öğretmene yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan yargılanan gazeteci Can Ataklı, 10 bin 110 lira adli para cezasına çarptırıldı.
6.07.2022 Gündem
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti
Sümeyye Erdoğan Bayraktar'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden mimar Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.11.2021 Gündem
Bakan Yanık: Kadınlar, kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür
Bakan Yanık: Kadınlar, kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Yaşadığımız dünyanın daha güvenli, güzel ve daha insani bir çehreye kavuşmasında kadın ruhu ve eli her geçen gün etkisini daha güçlü bir şekilde gösterecektir. Kadınlar, bugünün ve geleceğin dünyasında artık kalkınma ve toplumsal gelişmenin yeni lokomotif gücüdür" dedi.
15.11.2021 Siyaset
Bakan Varank uzaktan çalışmayla ilgili yeni kararı duyurdu
Bakan Varank uzaktan çalışmayla ilgili yeni kararı duyurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, milyonlarca çalışanları yakından ilgilendiren yeni kararı duyurdu. Detayları paylaşan Bakan Varank, "Ar-Ge tasarım merkezleri ile teknoparklarda çalışan personel, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararıyla 2022 sonuna kadar yüzde 50 uzaktan çalışmaya devam edebilecek. Uzaktan çalıştıkları süreler, teşvik ve muafiyetler kapsamında değerlendirilecek. Bu düzenlemenin tüm sektöre hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
17.10.2021 Ekonomi
KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayraktar, Hatay'ı ziyaret  etti
KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayraktar, Hatay'ı ziyaret etti Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Eğitime Destek Platformu'nun konuğu olarak Hatay'ı ziyaret etti.
25.09.2021 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan tepki çeken sözleri sonrası ilk açıklama
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan tepki çeken sözleri sonrası ilk açıklama Katıldığı bir Youtube programında kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadınla ilgili sözleri tepkilere neden olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan yeni bir açıklama geldi. AK Partili meclis üyelerinin Belediye Meclisi toplantısında tepki göstererek salonu terk etmesi üzerine Özcan, "Samimi olarak üzülen kadınlar ve kadın dernekleri varsa onlardan özür dilemek düşer bana" ifadelerini kullandı.
2.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan KADEM hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan KADEM hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) hizmet içi eğitim kampını ziyaret etti.
20.08.2021 Gündem
KADEM'in Girişimcilik Kampı başvuruları başladı
KADEM'in Girişimcilik Kampı başvuruları başladı Kadın ve Demokrasi Derneği'nin İnovasyonda Kadın 6. Girişimcilik Kampı başvuruları başladı.
13.08.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çelik, Katar'dan gelen öğrencilerin sınavsız bir şekilde tıp eğitimi alacağı iddialarla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "CHP'de özür dileyebilen, özgüvenli kimseler vardı. Daha demokrat kimseler olabiliyordu. Fakat bir şey söyleniyor, yalan olduğu ortaya koyuluyor, hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. Bu haber yalan bir haberdir" ifadelerini kullandı.
28.06.2021 Siyaset
AK Parti MYKY üyeleri 2021 listesi belli oldu! İşte AK Parti yeni MKYK listesi
AK Parti MYKY üyeleri 2021 listesi belli oldu! İşte AK Parti yeni MKYK listesi AK Parti MKYK üyeleri belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi 7.Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Saat 10.00'da başlayan büyük kongrede Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2 saati bulan bir konuşma gerçekleştirdi. Kongrede A Takımı da belli oldu. İşte AK Parti MKYK listesi...
24.03.2021 Gündem
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Türkiye'de kadın haklarının teminatı, başta anayasamız olmak üzere ulusal mevzuatımızda yer alan mevcut düzenlemelerdir. Ortaya çıkan ihtiyaçlara göre, yeni düzenlemeleri uygulamak için güçlü ve dinamik bir yasal zemine sahibiz" dedi.
22.03.2021 Gündem
Bakan Koca: Salgını en kısa zamanda geride bırakacağız
Bakan Koca: Salgını en kısa zamanda geride bırakacağız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu salgında 83 milyon olarak sağlık risklerine karşı en örgütlü mücadeleyi dinamik bir şekilde gerçekleştirmeyi başardık. İnşallah bu salgını en kısa zamanda geride bırakacağız" dedi.
4.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan düğmeye bastı! 5 başkan değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan düğmeye bastı! 5 başkan değişti AK Parti, İstanbul kongresiyle birlikte 81 ilde yeni yönetimlerini oluşturdu. 25 ilin başkanı değişti. Yerel seçimlerde CHP’ye kaptırılan 8 ilden İstanbul dahil 5’inin başkanının değişmesi dikkat çekti.
26.02.2021 Siyaset
Tuma Çelik hakim karşısına çıktı
Tuma Çelik hakim karşısına çıktı Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in, 31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında tanıştığı D.K. adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanmasına başlandı. Basına kapalı görülen duruşmada, 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası talep edilen Çelik'in suçlamayı kabul etmediği öğrenildi.
24.02.2021 Siyaset
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler...
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler... Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Bakan Selçuk desteklerle ilgili açıklamada bulundu. İstihdamdan sosyal yardımlara kadar kapsamlı tedbirler alındığını belirtti. 'Temel hedefimiz istihdamı, çalışanlarımızı ve işverenlerimizi birlikte korumak' diyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı, Nakdi Ücret Desteği ve Normalleşme Desteği gibi uygulamalara ilişkin duyuru yaptı. Doğrudan sunulan bu desteklerin toplam tutarının 40 milyar lirayı aştığını bildirdi.
8.02.2021 Ekonomi
KADEM'den kadın tacizlerine ilişkin açıklama
KADEM'den kadın tacizlerine ilişkin açıklama Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da taciz ve tecavüz mağdurlarının yanında olacaklarını ve onların haklarını savunmaya devam edeceklerini bildirdi.
11.12.2020 Gündem
Üniversite öğrencilerinden 'Zirai İnsansız Hava Aracı Projesi'
Üniversite öğrencilerinden 'Zirai İnsansız Hava Aracı Projesi' Samsun Teknopark Ön Kuluçka Girişimcisi Başak Demir ve 6 arkadaşı, hazırladıkları "Helimore Zirai İnsansız Hava Aracı (ZİHA) Projesi" ile tarımsal ve çevre ilaçlaması yapmayı hedefliyor.
1.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Selçuk: Yüzde 10'dan fazla büyüdüğünü görmekteyiz
Bakan Selçuk: Yüzde 10'dan fazla büyüdüğünü görmekteyiz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Nüfusumuzun yüzde 64 gibi yüksek bir rakamı aktif sosyal medya kullanıcısı ve yüzde 92'si de akıllı telefon kullanıyor. Dolayısıyla Türkiye dünya ortalamalarının üstünde internetle olan bir diyalog içinde. Geçtiğimiz yıla göre baktığımızda sosyal medya kullanıcılarının yüzde 10'dan fazla büyüdüğünü görmekteyiz. Bu demek oluyor ki ortalama 1 milyondan fazla insan son 12 ayda her gün ilk kez sosyal medyayı kullanmaya başlamış. Bu da saniyede neredeyse 12 yeni kullanıcıya tekabül ediyor" dedi.
26.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Ve Demokrasi Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın ve demokrasi derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.