Jsga

Jsga

Son dakika JSGA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan JSGA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını JSGA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jsga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jsga gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 jsga haberi bulunmuştur. Tüm jsga haberleri aşağıda listelenmiştir.
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
JSGA sınav sonuçları açıklandı mı? Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sınav sonuçları sorgulama ekranı!
JSGA sınav sonuçları açıklandı mı? Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sınav sonuçları sorgulama ekranı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna öğrenci alımı sınav sonuçları açıklandı.
14.09.2022 Eğitim
İçişleri Bakanlığı duyurdu! SBÜ'ye Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 75 öğrenci alınacak!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! SBÜ'ye Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevlendirilmek üzere 75 öğrenci alınacak! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (SBÜ) öğrenim görecek adayların başvuru esasları Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne muvazzaf tabip ve diş tabibi subay olmak üzere 35, muvazzaf sağlık astsubayı olmak üzere de 40 öğrenci alınacak.
27.07.2022 Eğitim
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! Subay ve astsubay alımı yapılacak! Jandarma Genel Komutanlığı, muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci olmak üzere 912 öğrenci alınacağını duyurdu. Peki, Subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma personel alımı 2022 şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sözleşmeli subay alacak! İşte Sözleşmeli subay başvuru kılavuzu!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sözleşmeli subay alacak! İşte Sözleşmeli subay başvuru kılavuzu! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı sözleşmeli muvazzaf subay alımı yapacak. Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleşmeli subay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli subay ihtiyacına yönelik başvurular bugün başladı. Peki, Muvazzaf sözleşmeli subay alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Subay Başvuru Kılavuzu!
24.12.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik için muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alınacak! JSG muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alımı başvuru şartları ve tarihi!
Jandarma ve Sahil Güvenlik için muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alınacak! JSG muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alımı başvuru şartları ve tarihi! Jandarma ve Sahil Güvenlik için muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alımı ne zaman, şartları ne? Soruşlarına yanıt aranmaya başlandı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere muvazzaf ve sözleşmeli astsubay alım başvuruları 8-23 Aralık tarihleri arasında yapılacak.
8.12.2021 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir?
Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı! JGK 60 memur alımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarında istihdam edilmek üzere çeşitli unvanda açıktan atamayla 60 devlet memuru alımı yapılacak alınacak. Başvurular 6-21 Aralık tarihleri arasında alınacak. İlan sonrası Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı şartları ve başvurunun nasıl yapılacağı sorgulanıyor. İşte JGK memur alımı 2021…
6.12.2021 Çalışma Hayatı
Jandarma Genel Komutanlığı 6 sözleşmeli bilişim uzmanı alacak
Jandarma Genel Komutanlığı 6 sözleşmeli bilişim uzmanı alacak Jandarma Genel Komutanlığının bilişim personeli ihtiyacının karşılanması amacıyla 6 sözleşmeli bilişim uzmanı alınacak.
10.10.2021 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu!
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu! Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, başvurular 01-10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvuru şartları ve ilanın detaylar…
2.10.2021 Personel Alımı
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı'na doktor öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alınacak. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi akademisyen alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma (JSGA) akademik personel alımı şartları!
9.09.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı öğrenci alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı öğrenci alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf tabip subay, muvazzaf diş tabibi subay ve muvazzaf sağlık astsubayı ihtiyacının karşılanması maksadıyla 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında ÖSYM Yerleştirme sonuçlarına göre Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (SBÜ) İçişleri Bakanlığı nam ve hesabına öğrenim görmek üzere öğrenci alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Jandarma SBÜ öğrenci alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Jandarma SBÜ öğrenci alımı başvuru şartla
5.08.2021 Eğitim
Muvazzaf astsubay alımı 2021! Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'na (JAMYO) 712 öğrenci alınacak!
Muvazzaf astsubay alımı 2021! Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'na (JAMYO) 712 öğrenci alınacak! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'na (JAMYO) 712 öğrenci alınacak. Peki, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrenci alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte 2021 yılı Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu (JAMYO) Öğrenci Başvuru Kılavuzu...
12.07.2021 Personel Alımı
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 öğrenci alınacak!
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 öğrenci alınacak! Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 erkek öğrenci alacak. 2021 yılı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğrenci Başvuru Kılavuzu da yayınlandı. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi öğrenci alımı başvuruşu nasıl yapılır? İşte başvuru kılavuzu ve aranan şartlar!
12.07.2021 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 912 öğrenci alınacak
Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! 912 öğrenci alınacak Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci alınacak.
11.07.2021 Gündem
Jandarma 550 subay alacak! Başvurular için son 2 gün!
Jandarma 550 subay alacak! Başvurular için son 2 gün! Jandarma 550 subay alımı başvurusunda son 2 gün. Jandarma Genel Komutanlığı Karargâhı ile bağlı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına; 27 erkek, 3 kadın olmak üzere 30 muvazzaf subay ile 446 erkek, 74 kadın olmak üzere 520 sözleşmeli subay alımı yapılacak.Toplamda 550 subay alımı için 17 Şubat'ta başlayan başvurular, 07 Mart'ta sona erecek. Peki, Jandarma subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Jandarma subay alımı başvuru şartları ne? İşte Jandarma 550 subay alımı başvuru detayları...
5.03.2021 Personel Alımı
Subay alımları 2021: Jandarma 590 subay alımı başvuruları başladı! Jandarma subay alımı şartları nelerdir? Muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru kılavuzu…
Subay alımları 2021: Jandarma 590 subay alımı başvuruları başladı! Jandarma subay alımı şartları nelerdir? Muvazzaf/sözleşmeli subay alımı başvuru kılavuzu… Jandarma Genel Komutanlığı 590 Subay alımı başvuruları dün başladı başladı. 590 Subay alımı için başvuru yapacak adayların taşıyacağı başvuru şartları da açıklandı. Başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak.
17.02.2021 Gündem
Uzman erbaş alımı 2021 başvuru yap | JSGA Jandarma uzman erbaş alımı 2021 kılavuzu ve açıklandı! JGK 5 bin uzman erbaş alımı başvuru şartları…
Uzman erbaş alımı 2021 başvuru yap | JSGA Jandarma uzman erbaş alımı 2021 kılavuzu ve açıklandı! JGK 5 bin uzman erbaş alımı başvuru şartları… Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak? Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığına 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığına 3 bin 770 jandarma, 925 lojistik alt branşlı, 265 muhabere, 14 at bakıcısı, 13 bot serdümeni, 10 havacılık ve 3 kurbağa adam branşlarında olmak üzere 5 bin sözleşmeli uzman erbaş temin edilecek. Başvurular, 21-31 Ocak 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacak. Jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru şartları neler?
21.01.2021 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığına 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacak
Jandarma Genel Komutanlığına 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacak Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığına 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alınacağını duyurdu.
20.01.2021 Çalışma Hayatı
Jandarma teşkilatı için öğrenim görmek üzere SBÜ'ye 47 öğrenci alınacak!
Jandarma teşkilatı için öğrenim görmek üzere SBÜ'ye 47 öğrenci alınacak! İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı nam ve hesabına Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde (SBÜ) öğrenim görmek üzere 47 muvazzaf tabip subay, muvazzaf diş tabibi subay ve muvazzaf sağlık astsubayı öğrenci alınacak. Peki, Jandarma Genel Komutanlığı öğrenci alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...
7.08.2020 Eğitim
Jandarma astsubay alımı ne zaman açıklanacak? Jandarma astsubay subay alımı 2020…
Jandarma astsubay alımı ne zaman açıklanacak? Jandarma astsubay subay alımı 2020… Jandarma astsubay alımı için başvuruda bulunan adaylar, sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediliyor. 3 Temmuz'da başlayan başvuru sürecinde son adım atıldı. Mülakat yerlerinin açıklanmasının ardından gözler, Jandarma 1300 muvazzaf subay ve astsubay alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusuna çevrildi. Peki, Jandarma astsubay alımı ne zaman açıklanacak?
5.08.2020 Personel Alımı
Jandarma astsubay alımı 2020! JGK 1000 astsubay alımı 2020 başvuru şartları ve tarihi (Jandarma astsubay alımı 2020 başvuru yap)
Jandarma astsubay alımı 2020! JGK 1000 astsubay alımı 2020 başvuru şartları ve tarihi (Jandarma astsubay alımı 2020 başvuru yap) Jandarma Genel Komutanlığı 1000 astsubay alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete yayımlanan ilana göre bugün Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1000 astsubay alımı ile 300 Sahil Güvenlik Fakültesi öğrenci alım yapılacak. İlanda 2020 Jandarma astsubay alımı başvuru şartları ve başvuru tarihi de açıklandı. Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı 2020 hakkında merak edilenler…
4.07.2020 Gündem
Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuru şartları ne? 2020 Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuruları
Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuru şartları ne? 2020 Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuruları Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna (JAMYO) 1000, Jandarma ve Sahil Güvenlik Fakültesine (JSFG) 300 erkek öğrenci alınacak. Peki, 2020 Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuruları nasıl yapılır? Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu başvuru şartları ve ilanın detayları...
3.07.2020 Personel Alımı
Jandarma Genel Komutanlığı'na 1300 erkek öğrenci alınacak
Jandarma Genel Komutanlığı'na 1300 erkek öğrenci alınacak Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ihtiyacını karşılamak amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisine öğrenci alımı için başvurular başladı.
3.07.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Jsga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jsga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.