Johnson & Johnson

Johnson & Johnson

Son dakika Johnson & Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Johnson & Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Johnson & Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Johnson & Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan johnson & johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.244 johnson & johnson haberi bulunmuştur. Tüm johnson & johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Pfizer ve Moderna'dan 'aşı' kararı! Araştırma başlatıldı
Pfizer ve Moderna'dan 'aşı' kararı! Araştırma başlatıldı Koronavirüs pandemisinde milyarlarca insana umut olan Pfizer ve Moderna'dan son dakika kararı geldi. İki firma aşı sonrası sorun yaşadığını iddia eden hastalar için kritik bir adım attı.
15.11.2022 Sağlık
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı!
Toplu taşıma ile ilgili flaş maske kararı! Okul, hastane, sinema ve tiyatro gibi sosyal mesafenin sağlanamadığı alanlar ile toplu ulaşım araçlarında maske zorunluluğu devam edecek. AVM, tiyatro, halı saha gibi belirli alanlara girecek veya otobüs, tren, uçak gibi toplu ulaşım araçlarını kullanacak kişilere yönelik HES kodu sorgulaması yapılması uygulaması da 3 Mart itibarıyla sona erdi.
5.03.2022 Gündem
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı?
Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı duyurdu! Koronavirüs ile ilgili yeni genelge yayınlandı! Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında alınan kararlar genelgeyle birlikte hayata geçti. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, salgının etkisinin azalması nedeniyle maske, PCR testi ve HES kodu uygulamasının kaldırılması tavsiyesinde bulunmuştu. İçişleri Bakanlığı Genelgesi’yle birlikte uygulamalara son verildi. Ancak akıllarda pek çok soru var. Özellikle uçuşlarda ve maçlarda aşı zorunluluğunun olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Maçlarda aşı zorunluluğu kalktı mı? Maçlarda PCR testi zorunluluğu kaldırıldı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi’nin detayları…
4.03.2022 Gündem
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Bilim Kurulu’nda alınan yeni kararlar uygulamaya geçti! Koronavirüsün başından itibaren alınan ve sıkı bir şekilde denetlenen başta maske olmak üzere, HES kodu ve PCR testi zorunluluğunun kaldırılmasına ilişkin genelde yayınlandı. Peki, PCR testi kalktı mı? Uçakta PCR testi zorunluluğu kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir?
Maske genelgesi 2022! İçişleri Bakanlığı genelgesi yayımlandı: Maske, HES kodu, PCR testi genelgesi nedir? İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi yayımladı. Maskenin nerede takılıp nerede takılmayacağı, HES kodunun kaldırılmasına ilişkin detaylar, PCR testinin hangi durumlarda kaldırıldığına yönelik merak edilenler genelgeyle birlikte netleşti. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi…
4.03.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! 81 ile genelge gönderildi! İçişleri Bakanlığı duyurdu Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararı doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca Kovid-19 tedbirleri kapsamında hazırlanan genelge valiliklere gönderildi.
4.03.2022 Gündem
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada...
Omicron müjdesi! Sevindiren haber geldi, T hücresi ile ilgili yapılan araştırmada... Koronavirüs son dönemde Omicron varyantı ile gündemde. Önceki versiyonlara göre daha bulaşıcı olan Omicron'dan iyi bir haber geldi. Yeni bir araştırma, Kovid-19'dan uzun süreli korunmada rol oynadığı düşünülen güçlü bağışıklık hücrelerinin Omicron'u tanıyabildiğini buldu.
3.02.2022 Dünya
Avrupa İlaç Ajansı'ndan 'Johnson&Johnson'a onay
Avrupa İlaç Ajansı'ndan 'Johnson&Johnson'a onay Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Covid-19'a karşı geliştirilen Johnson & Johnson aşısı için Fransa’da yeni ek üretim tesisini onayladı.
16.12.2021 Dünya
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca...
Valilik yeni koronavirüs kararlarını açıkladı! Resmen başlıyor: 14 gün boyunca... Valilik yeni koronavirüs kararlarını son dakika duyurdu. Resmen değişti. Pazartesi gününden itibaren başlıyor. 14 gün karantina kararı geldi. Bursa Valiliği, uygulanması gereken yeni korona virüs tedbirlerini açıkladı.
14.11.2021 Gündem
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya
Pfizer/BioNTech aşısının takviye dozunun yüzde 95,6 etkili olduğu açıklandı
Pfizer/BioNTech aşısının takviye dozunun yüzde 95,6 etkili olduğu açıklandı ABD’li ilaç şirketi Pfizer, koronavirüs aşısının takviye dozunun virüse karşı yüzde 95,6 oranında etkili olduğunu bildirdi.
21.10.2021 Sağlık
ABD'de Moderna ve Johnson&Johnson takviye doz için "acil" onay aldı
ABD'de Moderna ve Johnson&Johnson takviye doz için "acil" onay aldı ABD'de yeni tip koronavirüs aşısı üreten Moderna ve Johnson&Johnson'un, takviye dozları için yaptığı başvurular onaylandı.
20.10.2021 Dünya
Pudra skandalı sonu oldu! Dev şirket iflas etti...
Pudra skandalı sonu oldu! Dev şirket iflas etti... Koronavirüs aşısıyla da gündeme gelen ilaç devi Johnson & Johnson’ın kansere yol açan bir madde içermesinden dolayı 2,1 milyar dolar ceza alan bebek pudrasını devrettiği şirket, iflas başvurusu yaptı.
16.10.2021 Dünya
Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu
Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu Aşı ile ilgili son dakika açıklaması! Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu. Dünya yaklaşık 2 yıldır koronavirüsün pençesinde. Virüse karşı pek çok aşı geliştirilmiş durumda. Bilim dünyasından gelen son haber ile virüse karşı en çok antikor üreten aşı belli oldu. İşte ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri (NIH) tarafından finanse edilen çalışmanın sonuçları...
14.10.2021 Sağlık
Çarpıcı araştırmada ortaya çıktı: Aşı olmayanların ölüm riski 11 kat yüksek
Çarpıcı araştırmada ortaya çıktı: Aşı olmayanların ölüm riski 11 kat yüksek ABD'de yapılan araştırmada, koronavirüs aşısı olmayanların, olanlara göre hastalanma riskinin 4,5, ölüm riskinin ise yaklaşık 11 kat yüksek olduğu açıklandı.
10.09.2021 Dünya
Kanada'dan flaş karar! Bugünden itibaren...
Kanada'dan flaş karar! Bugünden itibaren... Kanada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle 21 Mart 2020'de kapattığı sınır kapılarını bugünden itibaren yeniden açtı.
8.09.2021 Dünya
Yeni genelge! 81 ile gönderildi, flaş talimat, yarın başlıyor
Yeni genelge! 81 ile gönderildi, flaş talimat, yarın başlıyor İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Tüm Türkiye'de geçerli. 81 ilin valiliğine gönderildi. Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkması, vakalarda yükseliş eğiliminin görülmesi yeni tedbirler alınmasını gerekli kıldı. İçişleri Bakanlığı ülkeye giriş-çıkışlarla ilgili uygulanacak karantina tedbirlerini içen genelge yayınladı. İşte detaylar...
3.09.2021 Gündem
Fransa'da resmen başladı! 65 yaş üstü için güçlendirici aşı kararı
Fransa'da resmen başladı! 65 yaş üstü için güçlendirici aşı kararı Fransa, delta varyantı ülkede yayılırken 65 yaş üstü kişilere güçlendirici koronavirüs aşısı uygulamaya başladı.
1.09.2021 Gündem
Hindistan onayladı! Tek dozluk...
Hindistan onayladı! Tek dozluk... Hindistan, ABD ilaç devi Johnson&Johnson şirketinin ürettiği tek dozluk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının acil kullanımını onayladı.
8.08.2021 Sağlık
Hindistan'dan Johnson&Johnson’ın tek doz aşısına acil kullanım onayı
Hindistan'dan Johnson&Johnson’ın tek doz aşısına acil kullanım onayı Hindistan, ABD ilaç devi Johnson&Johnson şirketinin ürettiği tek dozluk yeni tip koronavirüs aşısının acil kullanımını onayladı.
7.08.2021 Dünya
Aşı kararı AB’de infial yarattı! BioNTech ve Moderna’dan ortalığı karıştıran hamle!
Aşı kararı AB’de infial yarattı! BioNTech ve Moderna’dan ortalığı karıştıran hamle! Koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Yeni varyantlar ise paniğe neden oldu. Son haftalarda vakalar yeniden artışa geçti. Hem Türkiye’de hem dünyada uyarılar art arda geldi. Böyle giderse tam kapanma sürecine yeniden girilebilir. Mücadelede en büyük silah ise hala aşı. Yetkililer aşıda eşitsizlik uyarısı yaparken, iki firmadan şoke eden bir karar geldi. Moderna ve BionTech’in hamlesi Avrupa Birliği’nde infial yarattı.
3.08.2021 Sağlık
Opioid salgınına neden oldu! Rekor tazminat..
Opioid salgınına neden oldu! Rekor tazminat.. ABD’de 4 büyük ilaç şirketi, ürettiği ağrı kesicilerin bağımlılık riskini anlatmadan pazarladı ve "opioid salgınına" neden oldu. Bu ilaçları kullanan çok sayıda ünlü isim de aşırı doz ağrı kesici nedeniyle hayatını kaybetti. Şirketler, yaşananlar nedeniyle rekor miktarda tazminat ödemeyi kabul etti.
22.07.2021 Sağlık
Kanserojen madde tespit edilmişti! Güneş kremini kullananlar...
Kanserojen madde tespit edilmişti! Güneş kremini kullananlar... Bazı güneş kremleri, içeriğinde kansere neden olan benzen tespit edilince piyasadan toplatılmıştı. Cerrahpaşa Başhekimi Doç. Dr. Zekai Kutlubay, bu kremi kullananların paniklememesi gerektiğini söyledi. Kutlubay, benzenin kanser yaratabilmesi için on yıllarca bu maddeye maruz kalınması gerektiğini ifade etti.
17.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Johnson & Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki johnson & johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.