İtiraf

İtiraf

Son dakika itiraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan itiraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını itiraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtiraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itiraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.268 itiraf haberi bulunmuştur. Tüm itiraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Hatice’den olay yaratan itiraf! 'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!'
Hatice’den olay yaratan itiraf! 'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!' Ali Kemal Sarı (35) ile aşk yaşayan Hatice (45), 'Gel Konuşalım' programına katıldı. Sevgilisiyle uzun süredir görüşemediğini belirten ünlü şarkıcı, Sarı'nın kendisini asla aldatmayacağına inandığını söyledi.
14.05.2024 Magazin
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis Adana'da evlerinde uyuşturucu sattığı iddia edilen kardeşler Mert Ç. (23) ile Muhammed Ç. (29), 15'er yıl hapis ve 30'ar bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
14.05.2024 Adana
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi.Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024 Magazin
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı
Aleyna Eroğlu 'ilişkimiz oldu' deyip itiraf etti! Batuhan Karadeniz hakkında yakalama kararı Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü. Duruşmada Aleyna Eroğlu itiraflarda bulunurken mahkeme kararını açıkladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlak
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması öncesinde Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'de. Fenerbahçe'nin eski yıldızının Santiago Bernabeu'da Carlo Ancelotti tarafından sahaya sürülüp sürülmeyeceği merak edilirken İspanyol gazeteci, 19 yaşındaki süper solak ile ilgili ilginç sözler sarf etti. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babam
İnci Taneleri yine ekrana kilitledi! İtiraf geldi: O benim üvey babam Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 13. bölümü yayınlandı. Güngör gördüğünde sarılarak hasret gidermek isteyen Nusret'e ağır sözler söyledi. Azem biri tarafından takip edildiğini fark etti. Necmi, Aleyna'ya olan duyguları yüzünden hata yaptı. Cihan, Reyyaz'ın yanına geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. İşte detaylar...
2.05.2024 Magazin
Derya Alabora’dan yıllar sonra itiraf! Meğer hala evlilermiş
Derya Alabora’dan yıllar sonra itiraf! Meğer hala evlilermiş Nisan Akman'ın yönettiği 'Bir Kırık Bebek' filmiyle (1987) oyunculuk basamaklarını tırmanmaya başlayan Derya Alabora Zeki Demirkubuz imzasını taşıyan 'Masumiyet'te (1997) canlandırdığı 'Uğur' karakteriyle hafızalara kazandı. Başarılı oyuncu sonra olarak katıldığı programda özel hayatına dair de açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat oldu
Emre Altuğ'dan yıldırım nikahı! Yeniden damat oldu Büyük bir aşkla evlenen Emre Altuğ ile Çağla Şıkel 2015 yılında yollarını ayırmıştı. Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan eski çift o tarihten itibaren çok iyi dost ve anne-baba olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Birlikteliğini itiraf eden Emre Altuğ'dan son olarak hayranlarını heyecanlandıran bir sürpriz geldi. Emre Altuğ'un nikah kareleri sosyal medyayı salladı. Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ 55 yaşında yeniden damat oldu.
30.04.2024 Magazin
Arda Güler için çılgına döndüler! İlk kez itiraf etti: 50 milyon euro, daha fazla para verin
Arda Güler için çılgına döndüler! İlk kez itiraf etti: 50 milyon euro, daha fazla para verin Real Madrid'de forma şansı bulmaya başlayan Arda Güler tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Genç futbolcu için İngiliz ekibi kesenin ağzını açtı. Öte yandan Arda Güler bomba bir itirafta bulundu. İşte detaylar...
30.04.2024 Fenerbahçe
Bayhan “en büyük pişmanlığım” diyerek açıkladı: Tamamen kurgu üzerine bir program
Bayhan “en büyük pişmanlığım” diyerek açıkladı: Tamamen kurgu üzerine bir program Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan Gürhan, Özlem Esra Ada’nın sunduğu “Pembe Masa” programına konuk oldu. Bayhan programda hayatının en büyük pişmanlığını itiraf ederken Sezen Aksu’yla şarkı yapma fırsatının nasıl kaçtığını anlattı.
30.04.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül 17 yıllık pişmanlığını itiraf etti
Mahsun Kırmızıgül 17 yıllık pişmanlığını itiraf etti Yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunu ayzdığı 'Prestij Meselesi' filminden sonra müzik kariyerine ağırlık veren Mahsun Kırmızıgül, Nişantaşı'nda kamerala yansıdı. Ünlü sanatçı, 17 yıllık pişmanlığına dair konuştu.
28.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor!
Ünlü oyuncu gerçek adını kullanmak istiyor! Dünyaca ünlü oyuncu Emma Stone, son röportajında artık gerçek ismini kullanmak istediğini itiraf etti.
27.04.2024 Magazin
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...
25.04.2024 Gündem
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı!
Hazal Subaşı'nun uzun ilişki taktiği şaşırttı! Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Oyuncu, uzun ilişki taktiği şaşırttı.
22.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İtiraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itiraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.