İşlem

İşlem

Son dakika işlem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işlem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işlem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşlem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işlem gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.684 işlem haberi bulunmuştur. Tüm işlem haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar Altında hareketlilik sürüyor. Yatırımcılar canlı altın fiyatları alış satış rakamlarını yakından takip ediyor. Altının gram fiyatı bugün 2.499 TL'den işlem görüyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek, gram, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
20.05.2024 Ekonomi
Gaziantep’te terör örgütü üyesi şahıs yakalandı
Gaziantep’te terör örgütü üyesi şahıs yakalandı Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik yapılan operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.
19.05.2024 Gaziantep
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Adana'da zabıtaya bıçakla saldırı kamerada
Adana'da zabıtaya bıçakla saldırı kamerada Adana'da bir kişi, kaldırım işgali yapan iş yerleri hakkında işlem yapan zabıta ekiplerine bıçakla saldırdı. Otomobiliyle yolu da kesen kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı. Saldırı anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.05.2024 Adana
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, yükselmeye devam ediyor. 19 Mayıs Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 416 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 500 TL sınırına ulaştı. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
19.05.2024 Ekonomi
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Polis bölgesinde trafik ekiplerimizce 9-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında ışıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı. 104 bin 382 araca aşırı hız işlemi yapıldı" açıklamasını yaptı.
18.05.2024 Gündem
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024 Gündem
Borsa İstanbul'da tarihi rekor için yeni tarih verdi, faiz kararı geliyor
Borsa İstanbul'da tarihi rekor için yeni tarih verdi, faiz kararı geliyor Yatırımcıları yakından ilgilendiriyor. Bu haftanın en hareketli yatırım aracı borsa oldu. Endekste haftanın son işlem gününde büyük yükselişler görüldü. İlk hedef olan 10500 puanın da aşılmasıyla piyasada beklentiler değişti. Ekonomist Tuğba Ekin, ‘Bu oran çok uzak bir ihtimal değil’ diyerek tarih verdi. İşte detaylar...
18.05.2024 Ekonomi
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyor
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyor Kimyasal kullanmadan banyonuzu pırıl pırıl yapmanın yolu bulundu. Güçlü kimyasallar kullanarak banyoyu temizleyen ev hanımları bu işlem sonrası nefes yollarında ağır problemlerle karşılaşabiliyor. Ancak bu yöntemle çamaşır suyuna bile gerek kalmadan evinizde, banyonuzda bir hijyen ortamı yaratabilirsiniz.
17.05.2024 Yaşam
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı Gaziantep’te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.
17.05.2024 Gaziantep
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızına müstehcen ifadeler kullanan kadın, yine canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Kaçakçılara yönelik operasyon yapıldı!  Piyasa değeri 10 milyon TL  mala el konuldu
Kaçakçılara yönelik operasyon yapıldı! Piyasa değeri 10 milyon TL mala el konuldu Ankara'nın Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından kaçakçılığın önlenmesine yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda 16 ton bandrolsüz kıyılmış kaçak tütün ele geçirildiği açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları Altın fiyatları, haftanın dördüncü gününde de yükselişine devam etti. Bu arada akıllarda 2500'ün üzerini görür mü sorusu da vardı. Yatırımcılar Kapalıçarşı canlı altın alım satım fiyatlarına odaklandı. 16 Mayıs Perşembe günü 09:00'dan itibaren gram altın 2 bin 470 TL'den işlem görmeye başladı. Ancak altın fiyatlarında 2500 TL'nin ara hedef olduğunda görüş birliği var. Asıl rekorun altın yatırımcısında Haziran'da müjdeyi vereceği belirtiliyor. İşte, 16 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.05.2024 Ekonomi
Çamaşır makinesinde iki düğmeye birden basın! Kendini temizleme moduna alıp, kir pas bırakmıyor
Çamaşır makinesinde iki düğmeye birden basın! Kendini temizleme moduna alıp, kir pas bırakmıyor Çamaşır makinelerinin temizliği oldukça güçtür. Bunun için genellikle servis çağırmak gerekir. Ancak belirli aralıklarla yapacağınız bir işlem ve doğru tuşlara basmak onu otomatik olarak temizleme moduna alabilir.
16.05.2024 Yaşam
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi Altınay Savunma halka arz talep toplaması sona erdi, pay başına 32 TL fiyattan gerçekleştirilen halka arzda verilen lot sayısı ise 12 lot oldu. Altınay Savunma halka arzının büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka arzı katılım endeksine uygun olarak açıklandı. ALTNY hissesinin borsada işlem göreceği tarih merak ediliyor. Peki, Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma kaç lot verdi, Altınay halka arz sonuçları açıklandı mı? Altınay Savunma ne zaman işlem görecek?
15.05.2024 Ekonomi
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi!
Milyonlarca liralık kaçakçılığın son anda önüne geçildi! Gümrük Muhafaza ekiplerince Mersin ve Niğde'de yapılan çalışmalarda toplam 646 milyon liralık kaçakçılığın önüne geçildiğini açıklayan TİCARET Bakanlığı, risk analizi ve istihbarat çalışmaları sonucu şüpheli görülen 4 konteyner mercek altına alındığı belirtildi.
15.05.2024 Gündem
Hırsızlık yapan şahıs önce kameralara sonra polise yakalandı!
Hırsızlık yapan şahıs önce kameralara sonra polise yakalandı! Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bağlı ekipleri hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, farklı tarihlerde 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı. O anlar saniye saniye kameralara yakalandı.
15.05.2024 Gaziantep
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri ROP muayenesi, prematüre bebeklerde görme kaybını önlemek için kritik öneme sahiptir. Peki, Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek?
14.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İşlem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işlem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.