İptal

İptal

Son dakika iptal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iptal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iptal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İptal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iptal gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.084 iptal haberi bulunmuştur. Tüm iptal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024 Gündem
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, çok konuşulacak ifadeler kullandı ve Aziz Yıldırım'a da göndermede bulunmayı ihmal etmedi. İşte son dakika haberin detayları...
20.05.2024 Fenerbahçe
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) düğmeye bastı! Aylıklar iptal ediliyor paralar faiziyle geri alınıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) düğmeye bastı! Aylıklar iptal ediliyor paralar faiziyle geri alınıyor Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) düğmeye bastı. Eşe dosta işyerinde çalışmadığı halde sigorta yapanlar ile sahte işyeri girişiminde bulunanları hem parasal hem de cezai yaptırımlar bekliyor. Sahte sigortalı tespiti halinde; sahte olduğu tespit edilen hizmetler, bağlanan aylıklar iptal edilirken ödenmiş olan maaş ve diğer parasal değerler faiziyle geri alınıyor. İlgililer hakkında ise Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda yargı nezdinde cezai yaptırım süreci başlatılıyor.
20.05.2024 Ekonomi
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Ekim ayından itibaren içeriğe ilişkin görüşmeler başlayabilir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi Bayern Münih'te son dakika Sacha Boey gelişmeleri yaşanıyor. Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Alman devi sürpriz bir karara imza atıyor.
16.05.2024 Galatasaray
EYT'den emekli oldu! 9 aylık maaşı geri istendi, emekliliği iptal edildi
EYT'den emekli oldu! 9 aylık maaşı geri istendi, emekliliği iptal edildi EYT düzenlemesi ile binlerce kişi emeklilik hakkına sahip oldu. Birçok EYT'li ise çalışma hayatına devam etti. Düzenleme kapsamında emekli olmak isteyenlerin prim borçları ya da eksik prim günleri varsa ödemesi gerekiyor. Antalya'da EYT'den emekli olmak isteyen 46 yaşındaki çalışanın başına gelenler ise şaşkınlık yarattı. Emekliliği iptal edilip, 9 aylık maaşı geri istendi.
14.05.2024 Gündem
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi..
EYT düzenlemesiyle emekli olmuştu, iptal edildi! Maaşı geri istendi.. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan aşçı Taner Baysal, EYT düzenlemesiyle emekli olduktan 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Borcu olduğu iddiaları üzerine ödeme yapıp tekrar başvurarak emekli oldu. Baysal’dan 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da tahsil edileceği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır?
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır? Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi bugün başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. İptal edilen randevular, hizmet bekleyen hastalara tahsis edilecek. Merak edilen sorulara Sağlık Bakanlığı da yanıt verdi. İşte ayrıntılar...
13.05.2024 Gündem
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak
Hastanelerde yeni dönem yarın başlıyor! 65 yaş üstü muaf olacak Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi (yarın) günü başlıyor. Yeni dönemde, hasta randevu tarihinden bir gün önce ya onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirmek zorunda olacak.
12.05.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar!
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar! Akılalmaz olay Çin'de yaşandı. Evlenmek üzere olan genç çift, sağlık raporu almaya gittiklerinde şok yaşadılar. Gelinin biyolojik olarak erkek çıkması üzerine nikah iptal edildi.
8.05.2024 Gündem
Galatasaray - Sivasspor maçına penaltı beklenen an, iptal edilen gol damga vurdu! Çarpıcı değerlendirme
Galatasaray - Sivasspor maçına penaltı beklenen an, iptal edilen gol damga vurdu! Çarpıcı değerlendirme Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev yaptığı Galatasaray - Sivasspor maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle penaltı beklenen an ve ağlara gitmesine rağmen gol geçerliliği kazanmayan pozisyona ilişkin görüşler dikkat çekti.
6.05.2024 Şampiy10
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1 Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024 Galatasaray
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İptal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iptal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.